@weishaupt ešte presne neviem, budem sa rozhodovať podla ich programu a tím ako sa budu prezentovať, a hlavne asi niekdo kdo bude mať šancu poraziť fica v druhom kole, a asi by bolo fajn mať tam niekoho kdo nieje politicky nikde zaradený a v tomto je Kiska asi zatial moj naj kandidat
@5 Ako tvrdí aj Chmelár v tomto videu - aj Kiska očividne zavádza... Najmä čo sa týka toho, keď hovorí o tom, že zníži nezamestnanosť a podobné veci, na ktoré by ani dosah nemal,,,
@flussica To mi je úplne jasné ... Každý len slubuje a slubuje... O tom je politická komunikácia (resp. odkaz) na tejto vertikálnej úrovni... Ale tích, ktorých to ozaj zaujíma - Tí sa nato pozrú aj hlbšie a môžu si zvoliť kandidáta, ktorý bude ozaj plniť to čo primárne má - a teda Reprezentatívneho kandidáta (sám nemám ešte ani potuchy koho budem voliť - ak to inak nepôjde tak Fica - ostatní mi ozaj reprezentatívny neprídu)...
Fici bude prezident, budú zase nové parlamentné voľby vyjebané (lebo však odvolanie premiéra), zas vyhrá SMER, utvorí koalíciu a dosadí smeráckeho premiéra a potom si už bude Fici robiť so Slovenskom čo chce. Toto fakt nevidíte?
Dlhodobo sa o politiku viac, či menej zaujímam, ale hľadať to najmenšie zlo je veľmi veľmi ťažké.
No nemyslím si, že Kotleba berie práva menšinám, zatiaľ nikomu žiadne právo nevzal.
No ešte dodám výrok pána Haščák zo spisu Gorila:"Demokracia je na hovno systém . Volič nič o ničom nevie, volič je hovno . Volič vníma iba absolútny povrch."
@ivooxxx Hocikoho. Len nie Fica, do piče. Veď tam ide o evidentné porušovanie pravidiel, Fico je premiér a je zaviazaný na štyri roky a nesmie/nemal by si len tak po dvoch rokoch povedať - ááá, pôjdem za prezidenta, tralala.
@eka88 Hodím ti výrok od Weilera: "Demokracia nedokonalých ľudí môže byť len nedokonalá". Tým chce povedať, že demokracia je proste systém, v ktorom rozhodujú nedokonalý ľudia o iných nedokonalých ľuďoch, ktorým (v rámci ústavy) dajú časť svojej suverenity. V takomto zmysle je akékoľvek rozhodnutie masy (aj tej časti, ktorá sa na voľbách nezúčastní) absolútne legitímne a nespochybnitelné.. tj. Demokracia je práve o chybách, pričom žiadna strana nemá patent na Najideálnejší spôsob výkonu moci...
@james98 V žiadnom prípade nemám potrebu nadávať na vládu ani na demokraciu ani nič podobné. No podľa mňa sa dôležité veci neriešia a ja už strácam vieru v nejakú zmenu na Slovensku. Preto fandím ľuďom, ktorí nie sú ešte úplne skorumpovaní a poukazujú na to, že tu nejaké problémy sú...
Inak včera som videla dokument Od Fica do Fica, ktorý je z väčšej časti o Gorile a som teda ešte trošku v tom stave znechutenia a sklamania.
@ivooxxx To áno, ale čo to má s Mečiarom? Mečiar bol pravičiar, ktorý vládol v hybridnej forme demokracie (v nejakej delegatívnej forme)... A smer do seba pohltil vela menších lavicových strán až sa začal prezentovať ako sociálna demokracia... Pričom aj Smer má od ľavice dosť ďalek
@eka88 Ja som to videl takmer hneď ako vyšiel - Ten názov je strašne zavádzajúci... inak áno, popisuje skorumpovanosť atď... Avšak nič podstatné do života mi nedal, čoby som už predtým nevedel...
Volit nejdem a je mi jedno kto vyhra z tych kandidatov. Moj hlas si nezasluzi ani jeden z nich a preto ho ani jednemu neodovzdam. A volenie stylom mensie zlo? Take neexistuje v podobe hentych ludi. MFP ja len dufam ze sa mi podari zo SR odist.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Nejdem voliť nikoho - dúfam, že čoskoro odtiaľto vypadnem. Amen
Chvalabohu. Dostávať od babky pravidelné správy, či už som jedla a že sa mám teplo obliecť vcelku oželiem ..
"Drahí spoluobčania, de facto nebudem mať veľmi čo zmeniť, ale môžete mi zvýšiť plat.
Pre (moju) lepšiu budúcnosť voľte XY!"
Realitu občas proste len tak ľahko nepredáš .
Fici bude prezident, budú zase nové parlamentné voľby vyjebané (lebo však odvolanie premiéra), zas vyhrá SMER, utvorí koalíciu a dosadí smeráckeho premiéra a potom si už bude Fici robiť so Slovenskom čo chce. Toto fakt nevidíte?
No nemyslím si, že Kotleba berie práva menšinám, zatiaľ nikomu žiadne právo nevzal.
No ešte dodám výrok pána Haščák zo spisu Gorila:"Demokracia je na hovno systém . Volič nič o ničom nevie, volič je hovno . Volič vníma iba absolútny povrch."
Však je to choré.
Inak včera som videla dokument Od Fica do Fica, ktorý je z väčšej časti o Gorile a som teda ešte trošku v tom stave znechutenia a sklamania.
To s tým chystaním pôdy pre biznis by ma celkom zaujímalo.