Hoj. Mám jeden problém.Pôsobým nevyspelo aj ked už mam 14 rokov každy mi vraví že som nevyspelá. čO S Tým?...Aj ked ja si myslím že pôsobým normálka no iný mi vravie že som nevyspelá.čo s tým aby som pôsobyla vyspelo?..Díks
@puro789 idem plakať do kúta..... sto ľudí, sto chutí - každý považuje za inteligenciu a vyspelosť niečo iné.... Myslím, že o moje rady nestojíš... Ale poradím ti jedno, nesnaž sa byť vyspelejšia na svoj vek - môžeš s tým mať väčšie problémy ako s tým, že sa ti zdá, že si málo vyspelá. Pápá ja idem naberať inteligenciu...
nahodou! konecne niekto, kto si prizna, ze je nevyspely, oproti tym pseudointelektualnym foram o tom, aki su ludia znudeni, bo su strasneeee vyspeli a nemaju sa s rovesnikmi o com bavit
@puro789 ja som tiež nízka a vonkoncom nevyzerám na 17, idem do 3. ho na strednej a prinajlepšom sa ma niekto spýta na akú strednú sa chystám...a tak ti poviem, zvykla som si, kašlem na to.. zasmejem sa a idem ďalej aspoň v 40-tke budem vyzerať na 25 môžem kašlať na to, čo vravia a čo si myslia iný, kým sa ja cítim fajn tak to je jedno takže kašli na nich aj ty a proste buď takou akou si a nesnaž sa vyspieť, to príde samo
@puro789 nahodou....radsej byt v 14stich navyspela ako keby si bola nevyspela napr. v30tich alebo zas naopak, kebyze v 17tich vyzeras az moc vyspelo......niektore 17rocne zaby sa namachlia, cigaretka do ust a "huste " reci a myslia si, ze su ake dospele a vyspele a popravde vyzerat v 17tich na min. 25....fuuu....netrap sa sprostostami a nebudes nevyspela...
ak Tvoji rodičia v 14 boli vedúcimi pioniermi a mali na krku 5 mladších súrodencov, je mi jasné, že ak Ty nerobíš to isté, budú Ti nadávať do nevyspelej........
na druhej strane, nehovoriť ahojky-čauky, zdrobneniny na všetko a všetkých, viac rozmýšľať než hovoriť vedia urobiť dobrý, vyspelý dojem
@puro789 fyzicky chces byt vyspelejsia, ale to sa neda...ok, nahadz na seba make-up, hod sa do obtiahnutych satociek a mozes ist v piatok von...par pedofilov ta bude nahanat a mozno sa budes citit fyzicky vyspela, ale pre mnoho, mnoho ludi to bude akurat tak smiesne a urcite ti to neprospeje... uzivaj si, bud stastna a taketo hluposti neries... a mimochodom, mozes vyzerat aj na 25, ale nazory su podstatne...
vypchaj si podprsenku a hovor o tom ako ti to kto spravil na schodoch v panelaku a ze mal velky kokot ... a odfot sa ako pijes zavretu flasu spis slivky
prečítal som si od teba prvé dva príspevky v tomto fóre a na základe nich pôsobÍš nevyspelo aj na mňa. myslím že to nebude problém vzhľadu ale skôr psychiky
no podla tej debaty neviem ci nemaju ostatni pravdu ked si myslia o tebe co si myslia....
a rada? nenadavaj ludom, lebo tym len ukazujes svoju slabost, bud uvazlivejsia, tolerantnejsia.. pretoze tym ze odpovies na mensi podpich rozculenim to daleko nedotiahnes a vyspelost tiez neukazes... vonkajsok je vraj prejavom vnutra, takze staci len upustit od detinskosti a hned budes vyzerat vyspelejsie, neboj
Ja mám kamarátku ,ktorá má patnásť vyzerá na 10 a správa sa tak.Proste si vymýšla,opakuje a tára.A ešte sa hrá s barbinkami.Pokým sa nesprávaš ako dieťa ,tak nevyspelá nie si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
veď všetko má svoj čas......nezapodievaj sa tým
Mne osobne sa spojuje s nadhľadom, čo evidentne nemáš - keď sa ona s tebou rozpráva na slušnej úrovni, mala by si sa aj ty s ňou
Ako sa mám spravať aby som aspon trošku vyzerala ako tak vyspelejšie...
Dúfam že zase nebudete mať narážky
Dievča, veď si uži detstvo, dospievanie, veď to sú také krásne časy.. Ak sa nevybúriš teraz, budeš detská potom.
A vôbec, čo je na tom v 17tich zlé...? Veď sa chovaj tak, ako to sama cítiš.
na druhej strane, nehovoriť ahojky-čauky, zdrobneniny na všetko a všetkých, viac rozmýšľať než hovoriť vedia urobiť dobrý, vyspelý dojem
@puro789 fyzicky chces byt vyspelejsia, ale to sa neda...ok, nahadz na seba make-up, hod sa do obtiahnutych satociek a mozes ist v piatok von...par pedofilov ta bude nahanat a mozno sa budes citit fyzicky vyspela, ale pre mnoho, mnoho ludi to bude akurat tak smiesne a urcite ti to neprospeje... uzivaj si, bud stastna a taketo hluposti neries... a mimochodom, mozes vyzerat aj na 25, ale nazory su podstatne...
prečítal som si od teba prvé dva príspevky v tomto fóre a na základe nich pôsobÍš nevyspelo aj na mňa. myslím že to nebude problém vzhľadu ale skôr psychiky
V tvojom veku nie je nikto vyspely , ani v 15,16,17.
Teda podla toho co si pod tym predstavujes ......
Aj ked.....su take prilis
a rada? nenadavaj ludom, lebo tym len ukazujes svoju slabost, bud uvazlivejsia, tolerantnejsia.. pretoze tym ze odpovies na mensi podpich rozculenim to daleko nedotiahnes a vyspelost tiez neukazes... vonkajsok je vraj prejavom vnutra, takze staci len upustit od detinskosti a hned budes vyzerat vyspelejsie, neboj
mne dnes takí týpci tipli 15 ja som dúfala, že vyzerám na 14 (toto myslím úplne vážne)
mama keď sa vydávala (28 ročná) tak vyzerala na 16 (ale po našej dedine ((kde sa vydala) kolovali chýry, že má dve deti ((ktoré boli jej brata)