pocula som odtial jednu pesnicku, a musis sa priznat ze som nemala dostatok odvahy vypocut si dalsie v kazdom pripade, suhlasim s tym ze by sa to nemalo volat Guns n roses ked je tam iba Axl.. To aj Slash s Duffom sa mohli volat Guns a nie Velvet revolver
akoze po vypocuti par pesniciek teraz... mam dost a som rad ze mam starych niekde na dvd.... nie vdaka... bola to jedna originalna skupina teraz je to NIC dojst na sr a koncertovat TERAZ ich asi oserem a nejdem nikam...
axl moze ist pokojne do dochodku.chinese democracy urcite nie je zly album ale nemozno ocakavat starych guns'n'fucking roses.to je legenda ktora sa uz nezopakuje.axl tento album lepil 13rokov a stal sa najdrahsim albumom na svete) zo starsich clenov je tam len dizzy reed.na nazve sa vobec nemuseli dohadovat kedze ako jediny v kapele zostal axl a otatny bud dobrovolne alebo inac odisli.album si treba "napocuvat" a mne sa to lubilo,asi preto lebo som fakt necakal starych guns.ale ako vravim axl moze ist s kludom na dochodok ) myslim ze ked ho porovnam s poslednym albumom starych guns the spaghetti incident tak ho o dost prevysuje.skoda ze sa rozpadli slash a axl na podiu no to bol konec a niekedy aj pekny pruser heh
@22 toto video poznám, tuším tam išlo o to že bolo zakázané fotiť a nakrúcať, a nejaký magor ich tam asi fotil tak si to s ním Axel vybavil sám, keďže ochranka asi zaspala
áno milý Axel mal tú česť a ponechal si meno celej skupiny. Je jednoznačné, že bez skvelého gitaristu akým bol slash sa len tak nezaobídu a naviac predsa len už sú trochu starí. Ale hlas mu ešte škrieka ako stále.
Chinesse democracy som počula už dávno. Je to dobrý album. Ale ničím výnimočný a na kvalitu predchádzajúcich sa nedosahuje ani z polovice
Mam velmi, velmi rada Guns N´ Roses. Tych "starych", samozrejme. Nechapem Axla, ved uz ked odisiel Slash, tak to neboli oni. Mal to nechat tak, ze sa rozpadli a GnR by zostali legendou. Vidim to tak, ze sa chce silou mocou udrzat na vyslni, aj ked sa mu to nedari a vytazit z povodneho nazvu co najviac. Mal si zalozit novu skupinu. Skoda.
no..takze..novy gnr..uz niesu to co byvali..ale daju sa..AXL to drzi zubami nechtami a chinese democracy..nema to na stare albumy..ale nuz co..aj tak su super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja by som sla, z tej zvedavosti, ale fakt je, ze stari Ganz, dobri Ganz
Chinesse democracy som počula už dávno. Je to dobrý album. Ale ničím výnimočný a na kvalitu predchádzajúcich sa nedosahuje ani z polovice