Mam 14 a jeden chalan z vedlajsej triedy co ma 15 mi vzdy urobi niaku blbost zvykne ma volat zajacik alebo sa namna usmeje raz domna aj kopol loptu alebo domna buchne a take.....no a ja newem co mam robit...pomozte mi..a ani newem na com som mynule ked so
@Lala14 45. diskusia v poradí s týmto istým obsahom, mimochodom ty máš štrnásť? a on je asi nejaký zaostalý keď to že ťa má rád vyjadruje tým že do teba kope loptu- toto som robil 3 roky dozadu , ANO ľúbiš sa mu, choď za ním a .... hádam vieš čo máš urobiť
nho moja ja som na tom takisto s gramatikou =P=P a s tym chalanom som mala nieco podobne ale potom mi raz povedal ze sa mu velmi pacim a odvtedy....mnoo mozes si domysliet skolsky romanik s veeelmi velkou porciou laasky cmuQES hehe mam ho velmi rada lubko mam ta velmi rada
Podľa mňa je to na slabej úrovni. Ja by som nekopal do dievčaťa loptu, ale dievča do lopty.
Ak Ti vadí, že ťa obťažuje, tak to povedz nejakému chlapíkovi čo má nosí na krku deviny a z krku má len dve tretiny, nech mu povie pár slov a dá mu rád, ako sa najbližší zvyšok života vyhýbať podobným aktivitám.
noo sprava sa jak uplne decko ale bud si steba robi haluz aboo potebe ide ale dava to najavo dosť nezvyčajne =D ale tak sa snim skus normalne porozpravať ne? ale to že dot eba kopol loptu keby to spravel mna by som ho kopla ja nekde ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
asi ťa chce......
Ale správa sa nadmieru detinsky a nevyspelo , ale to asi k tomu veku patrí, neviem.
a tak co mam robit?
Ak Ti vadí, že ťa obťažuje, tak to povedz nejakému chlapíkovi čo má nosí na krku deviny a z krku má len dve tretiny, nech mu povie pár slov a dá mu rád, ako sa najbližší zvyšok života vyhýbať podobným aktivitám.
@Natuska6262 boli ale my sme mali 10-11, 14-15 uz je trosku vela...to by aspon ake-take prejavy dospelosti mali byt badatelne