Mala som kedysi svoj životný štýl typu- žiadna láska-pestrý víkend...
Ale prišiel jeden kokotko ktorý mi musel pomotať hlavu a už asi pol roka nerobím, nič iné len sa s ním furt naťahujem a nervujem pretože ma táááááááááááááááák strašne miluje a tááááááááááááááááák veľmi o mňa nechce prísť že musí vypisovať iným holkám aké sú chutné...
KOKOT DO VZťAHOV RADšEJ BUDEM žIť TAK AKO PRED TýM PRETOžE NA TAKéTO "VZťAHY" Už NEMáM ANI CHUť, ANI NERVY....
(hej, práve ma veľmi vytočil a nemala som sa kde vybúriť)
som proti nemu trochu zaujatá, ale dobre, kým obaja vedia, na čom sú a neublíži to ani jednému z nich a ani žiadnej tretej osobe, tak fajn. (a kým majú ochranu...)
@klaudiqaaa radsej by som bola do smrti panna ako byt štetka mne to nehrozi moja.ja mam priatela (staleho, aby si si nemyslela ze kazdy tyzden ineho ako ty)
Neuznavam, ani neodsudzujem - popravde som sa nad touto otazkou este nikdy tak hlboko nezamyslala, aby som dospela k ucelenemu zaveru. Ked pride cas, kedy by bolo potrebne riesit, vtedy sa uvidi, aj ked si uprimne neviem predstavit, ze by som za triezveho stavu bola cohosi takeho schopna .
@mm47 tebe nepríde vôbec trápne o niekom koho si vživote ani nevidel písať také pičoviny?? ... Keď prestanú tvoje príspevky vyzerať ako od nejakého 12ročného vygumovaného sopliaka som ochotná s tebou rozvíjať konverzáciu, ale nateraz tu už končím ahoj
Klaudia nič v zlom ale je to maximálne neinteligentný prejav vypisovať tu verejne aké si ty mávala kedy víkendy. Vieš, ono to nikoho nezaujíma, a len o sebe tvoríš mienku Si krásna baba tak čo sa takto hovadíš??
bejvavalo... potom som sa zalubila (bohuzial, resp.chvalabohu) aa teraz by predo mnou mohol hoci aj brad pitt zo seba strhavat oblecenie a so mnou by to ani nepohlo.....
@zajko30 krista boha ty kokot si precitaj co tam @myschka napisala....ze BEJVAVALO.....to je minuly cas debilko....nauc sa casovanie.....takze to nie je kurvenie sa ale vola sa to dozretie...
Neodsudzujem, chápem, v minulosti bejvávalo, ale len v určitých smeroch. Boleli ma vzťahy, bolo mi ublížené - chcela som sa zabaviť (hovadská zábava), nechcela som sa viazať - mala som strach.
Vo veľmi kritických podmienkam neodsudzujem doteraz.
@regnumtenebrae nemysli si , že sa kvôli tebe budem utajovať, v živote ti prajem aby sa ti narodili aspom 4 bukvičata, neznášal ich celý svet a tvoji priatelia s fotrom a mamkou.......to ti ešte vrátim, hajzel soplavý........filip
Koli jednemu chalanovi osudzujes vztahy, zatial mas 18 rokov, trvalejsi vztah este nepotrebujes, pojdes na skolu, prostredie a ludia sa menia... ale vztah ako taky neodsudzuj.
no ja nemam nic proti tomu sak to je kazdeho osobna volba ci sa s niekym vyspi aj ked ho nepozna,,, osobne z vlastnej skusenosti som vyskusala ale neni nad sex z lasky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
nepraktizujem
odsudzujem
neuznavam
Prečo nie? Lebo si o takej babe môžu ludia myslieť, že je štetka... aj ked nie je... ale to su zasraté predsudky.
Neodsudzujem, neuznávam, ale chápem tomu.
nepraktizujem
názor? Nemám názor, proste to je a je mi to úplne u riti. Nech si ludia sexujú, čo je na tom zlé?
Mala som kedysi svoj životný štýl typu- žiadna láska-pestrý víkend...
Ale prišiel jeden kokotko ktorý mi musel pomotať hlavu a už asi pol roka nerobím, nič iné len sa s ním furt naťahujem a nervujem pretože ma táááááááááááááááák strašne miluje a tááááááááááááááááák veľmi o mňa nechce prísť že musí vypisovať iným holkám aké sú chutné...
KOKOT DO VZťAHOV RADšEJ BUDEM žIť TAK AKO PRED TýM PRETOžE NA TAKéTO "VZťAHY" Už NEMáM ANI CHUť, ANI NERVY....
(hej, práve ma veľmi vytočil a nemala som sa kde vybúriť)
v živote ....nepraktizujem ,neuznávam ,odsudzujem ...
Prečo nie?
Nie.
Ani áno ani nie (neutrálny postoj).
Občas.
Neutrálny.
@5 Vobec sa nedivim
a prečo áno?
a nemal by som?
a mal by som?
prečo by som mal?
snáď jasný
Prečo nie? - no to sa pýtam aj ja.
Odsudzujete? - neodsudzujem, ALE sú isté hranice.
Uznávate? - aký je rozdiel medzi touto a predošlou otázkou?
Praktizujete? - no pravidelne ani účelovo nie
Názor naň - vyplýva z vyššie uvedeného, nie?
Neviem
Nie
Áno
Áno
@27 nahodou ja by som ti mozno aj dal keby si trochu dospela a nehrala sa na mudru
co takto nechat to uz tak?
Ale nie.
Neuznavam, ani neodsudzujem - popravde som sa nad touto otazkou este nikdy tak hlboko nezamyslala, aby som dospela k ucelenemu zaveru. Ked pride cas, kedy by bolo potrebne riesit, vtedy sa uvidi, aj ked si uprimne neviem predstavit, ze by som za triezveho stavu bola cohosi takeho schopna .
uznávam
praktizujem
som spokojná :p (teda bola som do dnes
Ty das kazdemu co ti stiahne z google portret Zaca Efrona
Fakt zasi si ju na par tyzdnov a uvidis aky je to pocit trochu otaziet a nebyt taka "lahka""
Ja osobne?
Nie.
Neviem si predstaviť mať sex s niekým, koho dobre nepoznám.
Nedokážem A to nie som konzervatívka.
Priateľ je istota.
Aaaa k téme, tak neodsudzujem, uznávam, praktizujem, spokojnosť.
neviem ako nazvat tento jav co sa u mna deje
koľko si tu? a nevieš ako to tu funguje?...okamžite sa mi ospravedlň.......filip
Neodsudzujem, chápem, v minulosti bejvávalo, ale len v určitých smeroch. Boleli ma vzťahy, bolo mi ublížené - chcela som sa zabaviť (hovadská zábava), nechcela som sa viazať - mala som strach.
Vo veľmi kritických podmienkam neodsudzujem doteraz.
a ja nepraktizujem nic bohuzial
Koli jednemu chalanovi osudzujes vztahy, zatial mas 18 rokov, trvalejsi vztah este nepotrebujes, pojdes na skolu, prostredie a ludia sa menia... ale vztah ako taky neodsudzuj.
Keď to tak čítam, znie to divne, ale je to tak.