počúvajte, keď mi stále budete s prepáčením zasierať aj dobré aj zlé ankety & diskusie nadávkamy že toto je debilina atď, tak ja tu končím a nezaložím ani najzmysluplnejšiu anketu na svete. Veď nemám jedinú anketu, čo by nebola zasraná hlúposťami...
To fórum nevzniklo na to, aby sa človek mohol denne preklikávať desiatkami zbytočných a odveci diskusií a ankiet, ktoré založili ľudia len preto, že majú pocit že tých diskusií a ankiet je málo.
A prepáč, nechcem ťa uraziť, ale táto anketa je podľa mňa tiež jedna z tých zbytočných. (aj keď videla som už aj horšie)
@chocolate1@16 Tak neviem, podla mna ty robis to iste. Ked na moju anketu, na ktorej som si dala fakt zalezat napises iba ze je to kktina. Ani nic viac k teme. Tak sa hovori, ze nerob druhym to, co nechces, aby druhi robili tebe. Napriklad ja som na tvoju ani ziadnu inu diskusiu nenadavala. Jednoducho ak ma nezaujimaju, tak ich ignorujem.
Ale ja som si vtedy nevsimla ze mas 9 rokov, tak ak je to tak, tak prepac, ak som moc vyletela. Len sa skus nad tym trocha zamysliet
@chocolate1 Lenze niektori ludia su jednoducho taki. Asi nemaju co robit. Tiez nechapem, preco klikaju na diskusiu len preto, aby napisali, ze je to blbost. Forum nie je na kritizovanie, ale na diskutovanie. Tak si to nevsimaj a bud lepsia ako oni A sa mi zda, ze tu sa ta naopak aj zastali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a k téme ... nie ... fakt ma to nezaujíma
To fórum nevzniklo na to, aby sa človek mohol denne preklikávať desiatkami zbytočných a odveci diskusií a ankiet, ktoré založili ľudia len preto, že majú pocit že tých diskusií a ankiet je málo.
A prepáč, nechcem ťa uraziť, ale táto anketa je podľa mňa tiež jedna z tých zbytočných. (aj keď videla som už aj horšie)
Ale ja som si vtedy nevsimla ze mas 9 rokov, tak ak je to tak, tak prepac, ak som moc vyletela. Len sa skus nad tym trocha zamysliet
» www.birdz.sk/forum/aky-mate-...