Rozhodoval som sa medzi "raz určite príde" a "aký to má zmysel? chceš to, sprav to."
presvedčilo ma -chceš to, sprav to- ..keď niečo chceš, tak to sprav, a zábrany daj bokom.. sex má byť o zábave a uvoľnení sa, a nie o čakaní na tú pravú... ja tiež akože čakám na tú pravú, ale keď budem mať vzťah a zblížime sa na toľko, že budeme na to prirpavení, tak ok.. aj keď to možno nebude tá pravá.
teraz som si uvedomila, že o menej ako mesiac budem aj ja mať 21 a tiež som panna. (a nie je to tým, že by som silou mocou chcela len jedného sexuálneho partnera za život) a vôbec ma to netankuje.
podla mna má... to máš to isté ako keby si mal 10 parteriek predtým a ani jedna nebola tá pravá...niekto mal 10 a stále čaká na tú pravú , niekto nemal žiadnu a stále čaká na tú pravú... nevidim rozdiel
V prvom rade neurob to co chces ty...pre boha to nie...radsej si nechaj zahlasovat od ludi na birdzi (co je tu viac nez polovica panicov) a daj na ich rady...god damn...
ja neviem, čo tí ľudia s tým "pravým/pravou" riešia... pre mnohých prvý krát bolo z lásky a predsa to nebol ten pravý/tá pravá... nerozmýšľaj nad tým, raz to proste príde samo, ani nebudeš vedieť ako... a či to bude tá pravá alebo nie, to sa teraz nedá povedať, ale ktovie, možno aj áno. a že máš 21 a si panic na to nič nie je sú aj starší od teba
píšeš že máš 21 a v profile máš 18...ale ako chceš... a čo iné ti zostáva ako čakať?? keď to nepríde tak si zobereš život či čo podla mňa- ak máš tých 21 a si panic tak nie si jednoducho ten typ, ktorý by mal sex s babou čo pozná len týždeň...a tým pádom aj keby si to urobil s nejakou ktorú by si nepokladal za "pravú" tak by sa ti to nepáčilo lebo by si to robil jedine preto aby si to už mal za sebou a inak poradím ti tak, že urob to s nejakou, ktorú budeš považovať za VHODNÚ a nie PRAVÚ. lebo veľa ľudí nestretne toho pravého za celý život. stačí keď ju budeš ľúbiť a bude to fajn.
Nemám rada reči o pravom či pravej, veď koľko ľudí sa ožení či vydá aj viackrát a zakaždým si myslí, že je to ten pravý/tá pravá?
Tak buď sú všetci praví alebo ani jeden/jedna.
keď uvidíš dievča, ktoré ti bude sympatické, ktorého sa budeš chcieť dotýkať a o ktorom ti bude jasné, že jej dotyk neuveriteľne chceš a potrebuješ...máš to rozhodnuté...ak si čakal doteraz, nevidím dôvod prečo to vzdať.
aj ja som panic a mam to uplne v pi.. mam na praci ovela dolezitejsie a zaujimavejsie veci ako riesit taketo hovadiny a vobec by ma to netrapilo aj keby som nim zostal dosmrti, nepovazujem to vobec za dolezite v mojom zivote.
prosim ta je to tvoj zivot mas 21 rokov a pytas sa na nazor cudzich ludi???ked citis ze chces pockat na tu pravu tak to je asi tak ze si chces byt isty a je to aj pekne....ak mas priatelku a citis to zeby si chcel tak sa riad srdcom ale nerob to preto lebo je to in.....
@method No z pohľadu toho, ako z toho niektorí robia takú tragédiu, tak @anzu je na tom o niečo horšie, lebo je staršia
Ale ak mám brať do úvahy čo si myslím ja, tak je to absolútne jedno... Pokiaľ človek od 12-tich nestrieda sexuálneho partnera každý mesiac a vie čo robí (teda nejde potom na fórum sa pýtať či mu/jej nehrozí neplánované rodičovstvo), tak je jedno či je to prvýkrát v 16-tich alebo v 55-tich...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
bože to nemáš jedno..aj keby si mal 30...no a?Dokým ti ruky slúžia je to v poriadku..
Čo takto odhlásiť sa a výsť von ??
presvedčilo ma -chceš to, sprav to- ..keď niečo chceš, tak to sprav, a zábrany daj bokom.. sex má byť o zábave a uvoľnení sa, a nie o čakaní na tú pravú... ja tiež akože čakám na tú pravú, ale keď budem mať vzťah a zblížime sa na toľko, že budeme na to prirpavení, tak ok.. aj keď to možno nebude tá pravá.
A čo má spraviť,vypnuť PC a vyjsť pre barák s nápisom na čele "chcem sex" ?
ja som dal lepší, kukni začo som zahlasoval!
dobra rada pre všetkych podobného osudu:
postavte sa pred zrkadlo nahí a ak sa vam postaví ste bukvice - gayovia a ak nie ste impotentní sraci a dajte sa liecit....rda na nezaplatenie....
Skúsim ťa nasmerovať na jednu stránku, www.qark.net, ak chceš, prečítaj si tam trochu fórum, snáď ti to otvorí oči , ľudí ako ty tam nazývajú PFU...
a áno, samozrejme že sa oplatí.. je to krásne, milé, zlaté.. nestresuj.. dobre bude..
@30 @foxhound presne to robim aj ja
Tak buď sú všetci praví alebo ani jeden/jedna.
keď uvidíš dievča, ktoré ti bude sympatické, ktorého sa budeš chcieť dotýkať a o ktorom ti bude jasné, že jej dotyk neuveriteľne chceš a potrebuješ...máš to rozhodnuté...ak si čakal doteraz, nevidím dôvod prečo to vzdať.
Ale ak mám brať do úvahy čo si myslím ja, tak je to absolútne jedno... Pokiaľ človek od 12-tich nestrieda sexuálneho partnera každý mesiac a vie čo robí (teda nejde potom na fórum sa pýtať či mu/jej nehrozí neplánované rodičovstvo), tak je jedno či je to prvýkrát v 16-tich alebo v 55-tich...
akoze... nebudem ti vraviet co mas robit, ale medailu za to ze "pockas" aj tak nedostanes peniaze tiez nie.......