Stalo sa vam už, že ste pred spaním silno mysleli na istú osobu s ktorou ste zažili niečo, strávili ste s ňou deň, proste ste boli spolu niekde a v noci sa vam o tom sníva. Ako keby ste to prežívali ešte raz. A potom sa v strede noci zobudíte. Líši sa to
@uggla ale ja si to nechcem navodit, nechcem aby sa mi o tom snivalo. proste na neho myslim, lebo ho mam rada a zazila som s nim nieco. tak jasne ze na neho myslim. a na tych mojich snoch je to nezvycajne akoby som to prezivala este raz. a potom sa zobudim.
Mne sa už týždeň v kuse sníva o tom ako ma naháňa dinosaurus,vždy keď v tom sne niečo robím a napríklad je tam niekto..tak vždy dojde dinosaurus a začne ma naháňať..Asi pôjdem zajtra nejakého uloviť
@kail91 ani ja si vacsinu mojich snov nepametan, ale tieto sny si pametam celkom presne, lebo hned na to sa zobudim. akoby moja myselchcela aby som vedela o takych snoch
@ladyretro áno, stalo, dokonca som cítila v tom sne jeho vôňu aj chuť bozkov, všetko, bolo to totálne živé, nechcelo by sa mi ani veriť, že to bol iba sen...bohužiaľ, neviem, prečo to tak je, potom, keď už na neho zabudneš, tak sa ti aj prestane o ňom snívať, uvidíš..
Naposledy sa mi snívalo,že som spala s ex. A bolo to pre mňa dosť prekvapujúce,neskutočne reálne.. celý deň bol v p. potom už. A niekedy sa mi zas sníva,že cítim istú osobu,parfém, a zobudím sa na to,že tam so mnou je.. ale nie je teda.
@ladyretro no hop nevedomie je take smetisko kde sa filtruje secko z bezneho zivota : ) kazdy sen ma svoju pointu a vyznam treba si to analyzovat co ti tym chce nevedomie povedat. sen je taky prostrednik, symbol cez ktory sa vzajomne dostava do kontaktu vedomie a nevedomie. lebo tam ina rec neni len symboly a archetypy
Mne nie, nesníva sa mi sen, kde sa mi prehráva niečo, čo už som (raz) zažila. Keď už, sníva sa mi s dotyčnou osobou, ale sen je iný, nový. V novom prostredí, nová situácia, nové okolnosti.
Ale tak tento celý týždeň, výnimkou dneškajška, sa mi stále sníva o jednej osobe a sú to nočné mory :/ Lebo sny sú si podobné, väčšinou ma tá osoba na konci sna zabije, alebo opustí :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a tak no
@chlorofyl pockaj, snazim sa ta pochopit lebo je uz 11 hodin a sibe mi z toho ucenia.
ale preco by sa malo vyrovnavat? nemyslim si to. len sa mi to opakuje v hlave este raz, co som uz prezila. nechcene, nevedome.
a prepacte ze pisem bez diakritiky, som na mobile, dlho by trvalo keby som hladala dlzne a makkcene
@myschka
@tomias tak to hej, aj take sa mi uz stalo, ale to pokladam za normalne. moje sny su o tom ze najprv nieco prezijem a sniva sa mi o tom az potom
Niekde som to tu už spomínal a je neskoro aby som to teraz prepisoval ako sa to stalo....
popripade cez ts...
aj tebe dobru noc.
Ale tak tento celý týždeň, výnimkou dneškajška, sa mi stále sníva o jednej osobe a sú to nočné mory :/ Lebo sny sú si podobné, väčšinou ma tá osoba na konci sna zabije, alebo opustí :/