Jednoducho som si prave v case registracie (opat) uvedomil, ze sa nedokazem poucit z vlastnych chyb a ten fakt ma natolko zdeprimoval, ze som sa rozhodol dat si to do mena ako taku symboliku Teraz s tym kazdy bude vopred pocitat.. (aspon by mal)
malo to byt freeze, ale nejak to bolo obsadene (aj ked som taky nick nasledne nenasiel), a to vzniklo podla hry F.E.A.R., ked na mna vojaci Replica kricali "Freeze!".
bolo nutné použiť moje krásne dokonalé meno a potom už len vymyslieť, kde vhodne umiestniť tú bodku... bolo to fakt náročné, zabralo mi to asi 5 sekúnd
chcel som nieco,co fajne vyzera a aj sa to fajne vyslovuje "wantač" hoci neskor som si tento nick este trosku poupravil,ale tu sa to neda zatial zmenit...
huppps som to nejako odoslal no....čo ja viem Predtým som mal lion11 a to bol fakt trapas kedže som mal vtedy 11 rokov a hádam s tým nebudem chodiť tak som si (fakt neviem ako) dal toto Pôvodne to malo byť smart...pííč už to niekto mal Ale myslím že je t v pohode, nemusím aspoň písať čísla
Ja som si tento nick vymyslela už dávnejšie a začala ho používať na všetkých miestach kde sa registrujem. Čiže keď som sa znova registrovala na birdz použila som ho aj tu. A zrejme vznikol z kúsku môjho mena
ja som mala taký na humanart-e a nechcelo sa mi vymýšľať nový, resp. mohla som si ho zmeniť, ale nenapadlo ma to tak skoro á nech, nie som nespokojná, môže mi to tak byť 27
ja mám absolútne nepochopiteľne odveci nick ...počúvala som akurát Boba Marleyho a hrala pesnička Kaya a taký nick sa dať nedal tak som čudo Kayano ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
a podľa mňa sa mi aj podaril celkom _)
A tento nick som používala kedysi dávno na pokeci a vlastne aj všade inde, takže tak.
Z lásky k DM
DOBRE?
Ale nemám k nemu žiadny citový vzťah ! Zmenila by som si ho aj hneď.
Ja to mám z prezývky zo ZŠ.
pokiaľ sa pýtaš na to, ako MI NAPADOL môj nick, to vedia len vyvolení.
wtf is that?
@meredithgrey
a. what do ya see?
veď to, že nič ľen erór
?
Nevidíš to tancujúce kurča?
Ja som si tento nick vymyslela už dávnejšie a začala ho používať na všetkých miestach kde sa registrujem. Čiže keď som sa znova registrovala na birdz použila som ho aj tu. A zrejme vznikol z kúsku môjho mena
neuveritelne, ale napalovala som cd-cko