Ja len tak ze ci by nebolo lepsie keby sa webky, ktore zalozili naky ludkovia ktori sa sem uz prihlasili s umyslom ze sem nebudu chodit nemali mazat, ako tak ze proste ked sem dajme tomu mesiac alebo dva nepridu tak by sa mali automaticky zmazat pretoz
je to dost pravdepodobne... asi spravim taku vec, ze kto nebude viac ako rok prihlaseny, tak sa bude dat nick "privlastnit" inym uzivatelom. Teraz sa rozosle dake upozornenie starym uzivatelom, nech znova skocia na birdz...
a pouvazujem nad tym. je mozne ze sa stare nicky otvoria...
AK to bude rok tak súhlasím ak menej tak protestujem a žiadam udelenie výnimky ha ha bo sa chystam o rok na rok (možno viac) preč a pravdepodobne bez možnosti pihlásenia.
hmm myslim si, ze to zabera len minimum miesta. A zasa co ak si niekto povie po 1,5 roka aha! vsak birdz tam som dlho nebol idem tam. a jeb, nedostal by sa tam i ked to je blbe co som napisal ale moze sa to stat. takze ja by som to napr nemazal ani po roku.
jej a ked uz je take forum ze nick, nemohli by sa zaciatocne pismenka nickov zobrazovat velkym? Aspon pre tych, ktori sa tak zaregistrovali? Ja viem, vacsiu prkotinu som uz objavit nemohla, ale bolo by to naozaj fajn (A) a pri niektorych nickoch by sa to naozaj hodilo viac a tiez pri menach
Ja neviem.Mozno by to bolo dobre,ale na druhej nemuselo by byt..ja som sa sem istu dobu tiez nemala cas ako dostat lebo nam na dost dlho odpojili net a kym nas pripojili a by som sa sem prihlasila a zistila ze ste ma zamzali ais yb som sa fakt dost nas*ala
Predstavujem si to takto kompromisne: Ak sa uzivatel neprihlasi viac ako 1 rok (cize 365 dni + 1 sekunda) tak, jeho nick bude uvolneny, resp. bude "registrovatelny", ale rezervovany povodnemu majitelovi...
Cize bude to nick v stave "registrovatelny".
Zaujemca o takyto nick, bude musiet vyplnit taky formular ze ziada o tento nick, kedze sa uz davno nepouzil. Povodnemu majitelovi nicku pride email, ze ma tu konto take a take a je tu novy zaujemca o to meno, ze ci suhlasi s vzdanim sa nicku (v tom pripade sa jeho fotky, blogy, posty zmazu), alebo ci chce pouzivat znova birdz... ak klikne ze nechce pouzivat toto konto (alebo povedzme do 14 dni nebude reagovat na email), tak sa bude povazovat nick za opusteny a zaujemca o nick ho dostane... (dostane tajnu spravu do nicku z ktoreho ziadal o tento novy nick, s pristupovymi udajmi k tomuto ziadanemu nicku)
sakra to kto naprogramuje? DD asi ja sakra... to som si zas blbost vymyslel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a myslim ze po pol roku by clovek uz aj zabudol ze tu vobec ma nick..a tiez aky vlastne...ja by som urcite zabudla
a pouvazujem nad tym. je mozne ze sa stare nicky otvoria...
Predstavujem si to takto kompromisne: Ak sa uzivatel neprihlasi viac ako 1 rok (cize 365 dni + 1 sekunda) tak, jeho nick bude uvolneny, resp. bude "registrovatelny", ale rezervovany povodnemu majitelovi...
Cize bude to nick v stave "registrovatelny".
Zaujemca o takyto nick, bude musiet vyplnit taky formular ze ziada o tento nick, kedze sa uz davno nepouzil. Povodnemu majitelovi nicku pride email, ze ma tu konto take a take a je tu novy zaujemca o to meno, ze ci suhlasi s vzdanim sa nicku (v tom pripade sa jeho fotky, blogy, posty zmazu), alebo ci chce pouzivat znova birdz... ak klikne ze nechce pouzivat toto konto (alebo povedzme do 14 dni nebude reagovat na email), tak sa bude povazovat nick za opusteny a zaujemca o nick ho dostane... (dostane tajnu spravu do nicku z ktoreho ziadal o tento novy nick, s pristupovymi udajmi k tomuto ziadanemu nicku)
sakra to kto naprogramuje? DD asi ja sakra... to som si zas blbost vymyslel...