No sak to je samozrejme, ze nie VZDY su na skodu. Sak marisa sa napriklad vyuziva v lekarstve...a aj ked vas boli zub, tak pomaha ked fajcite cigaru cez nosnu dierku ...
Ale zase ked si predstavim co robi take PIKO, HEROIN a tak...no neviem, vazne by som sa zamyslela nad argumentom, ze :Nie vzdy su drogy na skodu."
Myslim na to , že ti trošku droga pomôže zabudnuť na beznadej, starosti a tak ,, niekedy to vie poriadne vyčistit hlavu . Po vyčisteni ste iny človek , viete riesit problemy
hmmmmmmm to by som si mala nieco dat ked pomaha zabudnut.....vycistit hlavu...a najst riesenia...ale nemyslim...ono sa to aj tak vrati....ale mam sa chut aspon tak slusne opit...
technicky vzate hej ale je to len na chvilu a nie len pri drogach clovek sa moze opit s cielom zabudnut ale rano sa prebudi vsetko je po starom nic sa nezmenilo a navise k tomu pribudla bolest hlavy
droga ako droga, nie každý rozumie, čo sa pod tým myslí, drogy su vecičky, ktoré patria do zdravotníckeho priemyslu, a nie adolescentným a teens people...čo ďalej riešiť???
či ako to bolo nové poznanie, že morfín sa používa na útlm bolesti? hmmm
no, napriklad s psychedelikami to ani nejde, tie neprijemne zazitky skor vyvolavaju(a opatovne sa daju prezit, co je s odbornou pomocou dobra cesta k ich prekonaniu)..opiaty a stimulanty su fakt len nieco bez buducnosti..
Ale myslim ze nazov fora mal byt marihuana nieje vzdy na skodu.Lebo hocico ostatne na co si len spomenies(este teda okrem lisohlavok)od sirupov na kasel cez Piko po heroin su svinstva ktore nieze ta dostanu zo sraciek ale ta nachvilu obalamutia svojimi ucinkami ze konecne je vsetko v poriadku,ale pocase sa vsetky sracky co ta trapili vratia,ale nie v takej sile aka bola predtym ale v novej vyvolanej prave drogou ktorou si chcel na vsetko zabudnut.A nieze sa stare zosilia ale pribudnu nove a horsie sracky.
Kdezto trava ta ak ju teda neberiete sest krat denne ale len tek dva tri krat za dva tyzdniki ta ti nic nezoberie,ziadne starosti ani nic len na ne chvilu zabudnes,ale vela dava viac veci pochopis ked si zhuleny a ak si ich zapamets budes o cosi mudrejsi a lepsi ked sa zobudis.
mmm ked berieš niečo málo a len kôli občasnej zábave nieje to také hrôzostrašné . lenže ked sa nudíš a myslíš si že bez toho sa nedá tak dobre zabaviť zrejme ťa to vedie k nedobrej ceste . ja tieto veci neschvaľujem ale som si istá že počase ťa to prestane baviť a to práve vtedy ak naozaj dospeješ k tomu čo si naozaj chcel .
pocula som uz viacero pribehov,takich tragickych aj ale nejak ma to nelaka no niekto kto je fakt na dne,ani sa mu nejak extra necudujem bo,siahne po tom co prve vidi a pocul tiez ze to bol good...takze nechcem skusit droy ale hadam nikdy ani nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale zase ked si predstavim co robi take PIKO, HEROIN a tak...no neviem, vazne by som sa zamyslela nad argumentom, ze :Nie vzdy su drogy na skodu."
...
Drogy sú pre mňa svinstvom a vždy budú
rockstar:mam rovnaky nazor...ani som to tak nikdy neriesila...len to ked je mi blbo tak chodia aj blbe myslienky...
či ako to bolo nové poznanie, že morfín sa používa na útlm bolesti? hmmm
Ale myslim ze nazov fora mal byt marihuana nieje vzdy na skodu.Lebo hocico ostatne na co si len spomenies(este teda okrem lisohlavok)od sirupov na kasel cez Piko po heroin su svinstva ktore nieze ta dostanu zo sraciek ale ta nachvilu obalamutia svojimi ucinkami ze konecne je vsetko v poriadku,ale pocase sa vsetky sracky co ta trapili vratia,ale nie v takej sile aka bola predtym ale v novej vyvolanej prave drogou ktorou si chcel na vsetko zabudnut.A nieze sa stare zosilia ale pribudnu nove a horsie sracky.
Kdezto trava ta ak ju teda neberiete sest krat denne ale len tek dva tri krat za dva tyzdniki ta ti nic nezoberie,ziadne starosti ani nic len na ne chvilu zabudnes,ale vela dava viac veci pochopis ked si zhuleny a ak si ich zapamets budes o cosi mudrejsi a lepsi ked sa zobudis.