Chcel som si uploadnúť video do svojich videoblogov, tak som tam klikol, že editačný mód, ale nikde nič, akurát tlačítko Pridaj nový, klikol som, a tam bolo pridanie blogu, ale ja chcem video! Tak ako si uploadnem video d
VIDEO: Ak chceš vložiť video/videoblog (iba vlastnú tvorbu), treba nakopírovať embed kód zo svojho videa, ktorý sa zobrazuje na stránke príslušného videa na BIRDZ TV alebo YouTube.com.
POZOR: Embed kódy zo serverov Čeknito.sk, alebo z Azetovských Videoalbumy.sk nefungujú!
- v liste sa nespravne nevyfarbi videoblog tlacitko v menu, aj ked tam daco je... to opravime
- do videoblogu sa zaradi iba to co ma video(embed kod) z birdz tv ALEBO youtube (neskor pribudnu aj dalsie, ceknito.sk a videoalbumy.sk nepouzivajte, ich embed kod sa neda vlozit, lebo neprejde cez ochranny system, lebo obsahuje nepovolene znaky)
- pocet zobrazeni videi POCAS TRVANIA SUTAZE o iPody a PUMA veci NEBUDE ZOBRAZENY, po skonceni sutazi, sa zacne zobrazovat aj pocet zobrazeni (aj pre starsie videa)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
POZOR: Embed kódy zo serverov Čeknito.sk, alebo z Azetovských Videoalbumy.sk nefungujú!
- do videoblogu sa zaradi iba to co ma video(embed kod) z birdz tv ALEBO youtube (neskor pribudnu aj dalsie, ceknito.sk a videoalbumy.sk nepouzivajte, ich embed kod sa neda vlozit, lebo neprejde cez ochranny system, lebo obsahuje nepovolene znaky)
- pocet zobrazeni videi POCAS TRVANIA SUTAZE o iPody a PUMA veci NEBUDE ZOBRAZENY, po skonceni sutazi, sa zacne zobrazovat aj pocet zobrazeni (aj pre starsie videa)