@husky - nie, toto su skor tagy kozm. blogeriek. aj ked tie otazky v ich kruhoch su samozrejme sofistikovanejsie, ale tak sme na birdzi. a viem ze si robis srandu, ale ber to ako normalnu odpoved
najlacnejší je nechtík lekársky z babkkinej záhradky a hneď za ním droždie a idem si to práve naúpatlať na tvár a pomáha mi to omnoho viac jak čo ja viem ajké drahé masky z drogerií a lekarni...ano musim sa chvalit....
@momoglamorous a fakt ti vonia Fame? lebo ja som si myslela ze to bude fajn, ze to urcite bude nejaka originalna svojska stylova vona, pridem do parfumerky, ovoniam a veeeelke sklamanie u mna
aký najlacnejší a najdrahší kozmetický produkt vlastníš? najlac.- lak na nechty 0,50€ najdr. - špirála 2,50€ (tuším)
2.HNEV
aký kozmetický produkt miluješ a zároveň ho nenávidíš? Čo pre teba bolo najťažšie zohnať? nič
3.OBŽERSTVO
aký je tvoj najchutnejší produkt? žiaden ale laky pekne voňajú
4.LENIVOSŤ
čo vynechávaš, pretože si lenivá? nemám toho moc, takže keď sa mi chce, dám si špirálu, keď nie tak nič...
5.PÝCHA
aký kozmetický produkt ti dodáva najviac sebavedomia? keĎ tak rozmýšľam, tak sebavedomie mi skôr dodáva oblečko, ako kozmetika, ale tak možno ružový lak na nechty...
6.SMILSTVO
čo ta najviac priťahuje na druhom pohlaví? oči a vlasy
7.ZÁVISŤ
čo by si v súčasnosti najradšej dostala ako darček? ponožky.... nejak sa mi míňajú
- najlacnejší: netuším, čo stálo najmenej... možno mydlo Johnson's Baby alebo Labello (2x)
- najdrahší: určite moja dekoratívna kozmetika Gosh (kupujem si jedine tú). Keďže mi vydrží max. 2 mesiace, tak investujem často. A čo ma stojí najviac peňazí je najlepší make-up aký u nás dostaneme kúpiť (od La Roche-Posay)
2. Hnev
- mám rada to mydlo Johnson's Baby, používam ho na telo i na tvár a tvár je z neho neskutočná
3. Obžerstvo
- Labello často láka k odkusnutiu, ale už nie som malá Ivanka, takže to nerobím
4. Lenivosť
- očné tiene, pretože si ich skutočne neviem aplikovať a nemám nervy sa to už učiť
5. Pýcha
- všetko čo denne používam, hlavne keď dobre voniam a som pekne nalíčená (alebo skôr dokonalo)
6. Smilstvo
-
7. Závisť
- niečo, čo mi spraví veľkú radosť ...ale ja už som dostala krásnu multifunkčnú šatku z Ebay-u a slúchatká
aký najlacnejší a najdrahší kozmetický produkt vlastníš?
Najlacnejšie určite niečo od essence, ale nemyslím si, že u essence odráža cena kvalitu...miss sporty alebo s-he mi prídu ako väčšie shity...
Najdrahší...voňavka Inspire od Ch. Aguilery, a priamo z kozmetiky je to dlhotrvácny rúž od Max Factor, tuším 16€...ale stojí za ne
2.HNEV
aký kozmetický produkt miluješ a zároveň ho nenávidíš? Čo pre teba bolo najťažšie zohnať?
Milujem aj nenávidím tiene, ceruzku, špirálu....lebo keď sa namaľujem, vyzerá to božsky, ale dávať to potom dolu....
Tiež milujem ten drahý rúž, spomínaný vyššie - je super, ale keď si dám na nejakom mieste príliš hrubú vrstvu, olupuje sa.
A taktiež, ako už vyššie niekto spomenul - laky s trblietkami. Zle sa odlakovávajú.
Čo je ťažké zohnať? Trblietavý strieborný gél na oči od essence...prvýkrát som si ho zohnala v Rakúsku, raz sa mi ho podarilo kúpiť aj niekde v BA, ale odvtedy som ho tu nikdy nevidela...takže asi si musím urobiť trip do Rakúska...
3.OBŽERSTVO
aký je tvoj najchutnejší produkt?
Neskutočný lesk, tuším od Rimmel...vonia aj chutí ako čokoláda s karamelom ♥ A nelepí sa. Jeden z produktov, ktorý používam už roky, lebo sa osvedčil
4.LENIVOSŤ
čo vynechávaš, pretože si lenivá?
Podľa všeobecných "pravidiel" je toho veľáááá...telové mlieko, balzam na vlasy, kondicionér, masky...aj pleťové masky a peelingy okolo mňa nejdú veľmi často. V rámci líčenia je to málokedy krém a takmer vždy krém na oči.
5.PÝCHA
aký kozmetický produkt ti dodáva najviac sebavedomia?
Korektor, špirála, ceruzka/linka.
6.SMILSTVO
čo ta najviac priťahuje na druhom pohlaví?
Chrbát, celkovo postava, tvár a hlavne oči. A tiež vôňa
7.ZÁVISŤ
čo by si v súčasnosti najradšej dostala ako darček?
Ak z kozmetiky, tak voňavku. Ak mimo nej, tak asi čižmy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ti musi jebat ( kozmeticky )
1) najlacnejsie urcite nieco od Baley a najdrahsie...asi primer z Pupy a palety ocnych tienov. Ak neratam vone, to su uz ine cisla.
2) taky nemam, ktore nenavidim tie nepouzivam. Lacoste Touch of Sun vonavku mam priamo z Pariza, lebo tu u nas sa nepredava.
3) obvykle ich nejedavam, ale tak klasicky essence lesk na pery dobre chutí
4) ehm ehm niekedy vecer odlicovanie, za co sa hanbim
5) jednoznacne maskara a cierna ceruzka na oci
6) tak ked sa drzime tej kozmetiky, tak vona urcite
7) Bioderma Sebium celu sadu...mala by som si najst pod stromcekom
Preto ju používam len vo veľmi minimálnom množstve.
@obliviate to ta ako napadlo?
ostatok ignorujem! .D
Najlacnejší - lak na nechty za 80 centov
Najdrahší - maska od herbalife za 30 eur
2.HNEV
aký kozmetický produkt miluješ a zároveň ho nenávidíš? Čo pre teba bolo najťažšie zohnať?
Milujem laky na nechty a zároveň ich nenávidím, lebo mám mäkké ohýbavé nechty a laky na nich praskajú a odlupujú sa. Najťažšie neviem
3.OBŽERSTVO
Najchutnejší z kozmetiky? Nechápem. Lesky na pery pekne ovocne voňajú, no nechutia
4.LENIVOSŤ
Telové mlieko
5.PÝCHA
make up a mihalnice
6.SMILSTVO
pohľad, vlasy, postava
7.ZÁVISŤ
Neviem
najlacnejsie asi laky na nechty za 1,50
najdrahsi urcite nejaky parfem za cca 40 eur (ale to je celkom bezna cena parfemov
2.HNEV
mam rada laky s trblietkami, ale nenavidim, ze sa tazko davaju dole z nechtoch
dalej tmave ocne tiene, ale tie sa tazko nanasaju a rychlo opadaju najtazsie zohnat pre mna nebolo nic
3.OBŽERSTVO
lesky na pery
4.LENIVOSŤ
masky na vlasy/balzamy, telove mlieka, ale nie, preto ze som leniva, ale preto, lebo nechcem
5.PÝCHA
cerveny lesk na pry
6.SMILSTVO
ked vie chlap dobre tancovat :3
7.ZÁVISŤ
hada, ale ked ide o kozmetiku tak zalozny Fame
2.najviac som sa natrápila kým som zohnala dokonalé štetce
3.musím si velmi vyberať čo zjem takže.. :/
4.učenie občaas
5.maskara
6.šarm celkový
7.moje vysnívané topánky na platforme..vínovo červené členkove na jesen
-nemám ani len tušenie, najlacnejší možno nejaký lak a najdrahšie nemám páru.
2.HNEV
-špirála neznášam si ju dávať dole z oči -.-
3.OBŽERSTVO
-žiadnyy..
4.LENIVOSŤ
nič. stačí mi to na čo nejsom lenivá.
5.PÝCHA
-ani jeden
6.SMILSTVO
oči
7.ZÁVISŤ
nič nepotrebujem
najlacnejší asi zinkovu mast tak cca euro, najdrahsi asi henna maska tá stala tak 15 €
2.HNEV
tak neviem...milujem moj krem lebo pekne vonia taký detský nivea ..a nenavidim asi žiaden inak by som ho nepouživala...
3.OBŽERSTVO
nejem kozmeticke pripravky
4.LENIVOSŤ
nie som
5.PÝCHA
najviac sebavedomia asi korektor (ked kde tu niečo potrebujem) a špirála občas..
6.SMILSTVO
na mojom priatelovi sa mi páčia jeho RUKY, RAMENA, CHRBAT, hlas, oči...
7.ZÁVISŤ
tyzden prázdnin
asi make-up ale neviem koľko stál, možno 10 €
2.HNEV
korektor! a už ho zas takmer niet!!
3.OBŽERSTVO
neviem možno nejaký ovocný lesk
4.LENIVOSŤ
občas make-up, len zatriem čo treba korektorom
5.PÝCHA
špirála
6.SMILSTVO
vlasy a oči
7.ZÁVISŤ
vrtuľník ja ani nič hmotné veľmi nechcem, možno len pekný teplý sveter
1.aký najlacnejší a najdrahší kozmetický produkt vlastníš?
Najlacnejšií bude nejaký zabudnutý lak na nechty za 10kč. Najdrahšie? Asi kokosák
2.aký kozmetický produkt miluješ a zároveň ho nenávidíš?
Nič také.
Čo pre teba bolo najťažšie zohnať?
Občas je problém s hennou. A zháňaním dostatočne svetlého pudru/omietky, ale už som našla svoje ideálne, takže to škrtám.
A jasné, červené tiene!
3.aký je tvoj najchutnejší produkt?
Nekonzumujem kozmetiku. Ale asi kokosák.
4.čo vynechávaš, pretože si lenivá?
Čo ja viem? Ráta sa olej na vlasy niekedy?
5.aký kozmetický produkt ti dodáva najviac sebavedomia?
Žiaden. Moje sebavedomie závisí od toho, ako sa zobudím, či občas z toho, ako sa celkovo upravím, nie je to o jednej veci.
6.čo ta najviac priťahuje na druhom pohlaví?
Magnet
7. čo by si v súčasnosti najradšej dostala ako darček?
Rozum
aký najlacnejší a najdrahší kozmetický produkt vlastníš? najlac.- lak na nechty 0,50€ najdr. - špirála 2,50€ (tuším)
2.HNEV
aký kozmetický produkt miluješ a zároveň ho nenávidíš? Čo pre teba bolo najťažšie zohnať? nič
3.OBŽERSTVO
aký je tvoj najchutnejší produkt? žiaden ale laky pekne voňajú
4.LENIVOSŤ
čo vynechávaš, pretože si lenivá? nemám toho moc, takže keď sa mi chce, dám si špirálu, keď nie tak nič...
5.PÝCHA
aký kozmetický produkt ti dodáva najviac sebavedomia? keĎ tak rozmýšľam, tak sebavedomie mi skôr dodáva oblečko, ako kozmetika, ale tak možno ružový lak na nechty...
6.SMILSTVO
čo ta najviac priťahuje na druhom pohlaví? oči a vlasy
7.ZÁVISŤ
čo by si v súčasnosti najradšej dostala ako darček? ponožky.... nejak sa mi míňajú
1.aký najlacnejší a najdrahší kozmetický produkt vlastníš?
najlacnejsi lak na nechty za 50 centov a najdrahsi spirala za 7,90
2.aký kozmetický produkt miluješ a zároveň ho nenávidíš? Čo pre teba bolo najťažšie zohnať?
Taky ani neni. Make up co pouzivam.
3.aký je tvoj najchutnejší produkt?
Nemam.
4.čo vynechávaš, pretože si lenivá?
Pouzivanie ceruzky kto ma nato nervy. A hlavne ked to krive spravim a cele od zaciatku. Ach,doslova to nenavidim.
5.aký kozmetický produkt ti dodáva najviac sebavedomia?
Ziadny.
6.čo ta najviac priťahuje na druhom pohlaví?
Hlavne ked dobre vonia a pracuje na sebe :3 alebo bozky :3 joj vela toho co ma na 2 pohlavi pritahuje :3
7.čo by si v súčasnosti najradšej dostala ako darček?
Rozum a ked tu bude moj nun
- najlacnejší: netuším, čo stálo najmenej... možno mydlo Johnson's Baby alebo Labello (2x)
- najdrahší: určite moja dekoratívna kozmetika Gosh (kupujem si jedine tú). Keďže mi vydrží max. 2 mesiace, tak investujem často. A čo ma stojí najviac peňazí je najlepší make-up aký u nás dostaneme kúpiť (od La Roche-Posay)
2. Hnev
- mám rada to mydlo Johnson's Baby, používam ho na telo i na tvár a tvár je z neho neskutočná
3. Obžerstvo
- Labello často láka k odkusnutiu, ale už nie som malá Ivanka, takže to nerobím
4. Lenivosť
- očné tiene, pretože si ich skutočne neviem aplikovať a nemám nervy sa to už učiť
5. Pýcha
- všetko čo denne používam, hlavne keď dobre voniam a som pekne nalíčená (alebo skôr dokonalo)
6. Smilstvo
-
7. Závisť
- niečo, čo mi spraví veľkú radosť ...ale ja už som dostala krásnu multifunkčnú šatku z Ebay-u a slúchatká
Možno poznáte z blogov 7 smrteľných (kozmetických) hriechov. Takže vyplniť len tak pre radosť
1.LAKOMSTVO
-najlacnejší- Labelo prípadne lak na nechty -najdrahší- netuším, ale dajaký parfum-
2.HNEV
milujem aj nenávidím- essence pure skin (penový púder) úžasne zmatňuje čo ja potrebujem, super kryje,.....ale občas až moc vysušuje pleť
3.OBŽERSTVO
asi Labelo sním mám vždy chuť odhryznúť
4.LENIVOSŤ
hm, vynechávam len to čo nechcem.....ale asi nejaké tie masky atď. to ma fakt nebaví, a nevidím rozdiel pred a po
5.PÝCHA
Neviem či sa to ráta ale keď mám červené vlasy a ked nie asi púder/make up
6.SMILSTVO
jeho oči - v tavre mesiačikov
7.ZÁVISŤ
-notebook prípadne nejaká ta kozmetika a oblečenie vždy poteší
Najlacnejšie určite niečo od essence, ale nemyslím si, že u essence odráža cena kvalitu...miss sporty alebo s-he mi prídu ako väčšie shity...
Najdrahší...voňavka Inspire od Ch. Aguilery, a priamo z kozmetiky je to dlhotrvácny rúž od Max Factor, tuším 16€...ale stojí za ne
2.HNEV
Milujem aj nenávidím tiene, ceruzku, špirálu....lebo keď sa namaľujem, vyzerá to božsky, ale dávať to potom dolu....
Tiež milujem ten drahý rúž, spomínaný vyššie - je super, ale keď si dám na nejakom mieste príliš hrubú vrstvu, olupuje sa.
A taktiež, ako už vyššie niekto spomenul - laky s trblietkami. Zle sa odlakovávajú.
Čo je ťažké zohnať? Trblietavý strieborný gél na oči od essence...prvýkrát som si ho zohnala v Rakúsku, raz sa mi ho podarilo kúpiť aj niekde v BA, ale odvtedy som ho tu nikdy nevidela...takže asi si musím urobiť trip do Rakúska...
3.OBŽERSTVO
Neskutočný lesk, tuším od Rimmel...vonia aj chutí ako čokoláda s karamelom ♥ A nelepí sa. Jeden z produktov, ktorý používam už roky, lebo sa osvedčil
4.LENIVOSŤ
Podľa všeobecných "pravidiel" je toho veľáááá...telové mlieko, balzam na vlasy, kondicionér, masky...aj pleťové masky a peelingy okolo mňa nejdú veľmi často. V rámci líčenia je to málokedy krém a takmer vždy krém na oči.
5.PÝCHA
Korektor, špirála, ceruzka/linka.
6.SMILSTVO
Chrbát, celkovo postava, tvár a hlavne oči. A tiež vôňa
7.ZÁVISŤ
Ak z kozmetiky, tak voňavku. Ak mimo nej, tak asi čižmy.