Neviem či to má byť nejaké prekvapenie a taktiež neviem, či sa k tomu niekto z Vás dostal, ale na stránke istého nemenovaného denníka Pravda svieti veľmi zaujímavý článok ohľadom Birdzu a zrejme aj ohľadom vylepšení. Som nadšený, čumte na to:
Len dúfam že to nezrujnuje základné posolstvo birdzu - lebo nie vždy sa zlúčenie podarí - ale verím že to bude prínos pre toto fórum - a dúfam že tomáš nenechá toto fórum ,,spráchnivieť,,
jj, nebola by som rada, keby sa nieco stalo s birdzom v tom horsom smere. ale zas to ma aj pozitivum, mozno sem pride viacej ludi, ked ma takuto "reklamu" drzim palce, nech projekt vyjde
Antja - no to hej - len aby sa z birdzu nestala komerčná sračka ako pokec - ale dúfam že nám to nehrozí a budú sem prichadzať len inteligentný ľudia - aj keď viem že teraz sa točí všetko okolo peňazí
Ludia nepanikarte, Perex nie je 100% majitel. Tomas a spol maju stale urcite slovo. Nehovoriac o tom, ze o celkovej zmluve nemame ani sajn.
Osobne pochybujem, ze Perex sa to bude snazit pretvorit na pokec alebo nieco podobne. Kedze BIRDZ nekopiruje ziadnu zahranicnu stranku, tak sa to budu snazit udrzat v tejto forme (koniec koncov je to pre nich vyhodnejsie)
Len nerozumiem tomu od kedy je Birdz známy.Ja tento portál nechcem uraziť.
Ale jednoducho nikdy som na internete nevydeľ žiadnú reklamu na Birdz,ani niekde inde,ale základ je že nepoznám nikoho s môjho okolia,kto by na Bird chodil.
Naozaj tomu nerozumiem.Aj ja som to objavil náhodou keď mi google vyhodilo odkaz na jednú diskusiu.
A nepoznám iný spôsob ako by sa o birdze mal niekto dozvedieť.
Ale ak sa mýlim a všetko som prehliadol,tak pardón.
Ale fakt je že má 40tis. zaregistrovaných,to je hlavné.
Just: ked sa venujes danej oblasti urcite ho neprehliadnes Ked si pozres statistiku BIRDZu tak je to jasne (spomina sa tam cosi ako: 100 000 unikatnych navstevnikov denne, 44 tisic registrovanych uzivatgelov, rychlo rastuci server)
Nebojte sa, stale budem v spojeni s BIRDZ a stale budem zodpovedat vam vsetkym, mojim skvelym a oblubenym uzivatelom, za vsetky novinky a nove sluzby. Chapte prosim Perex ako investora, ktory bude financovat BIRDZ, vsetky novinky a podobne budem stale vymyslat ja, berte to ako strategicke partnerstvo. Perex veri v projekt BIRDZ a to, ze ich investicia sa im vrati (zo ziskov z reklam v najblizsich rokoch) a ja vdaka tomu, ze budu investovat do BIRDZu mozem sa viac venovat tomuto projektu a vy urcite rychlejsie uvidite novinky, ktore uz dlho chystam
no čo birdz bude komerčný, lebo už bude na sebe aj zarábať a nezmení sa tu skoro nič akurát sa skvalitnia služby a dúfam zrýchli server lebo nech si hovoria čo chcu mne ide birdzovská stránka najpomalšie hoc som to na jednom fóre popieral ale je to pravda
Schizofrenik, tento server bol kupeny v aprili, medzitym sa vsak navstevnost birdzu zvysila asi na 2-3 nasobok a stale rastie, v nasom primetime cize niekedy medzi 17-22 hod, niektore dni uz ide birdz pomaly. Chysta sa presun na nove vykonnejsie servery. A postupne ich pocet bude rast (Azet.sk ma vyse 100 serverov, BIRDZ ma teraz dva, a asi ich bude coskoro viac).
Ad komercia: Nechcem, aby rastol pocet reklamnych ploch, pravdepodobne sa postupne znizi pocet reklamnych ploch, a adsense nahradia platene reklamy od inzerentov. Teoreticky uz dnes, ak by BIRDZ dokazal pokryt 20%-30% reklamnych zobrazeni, ktore uz teraz generuje, platenymi inzerciami, tak by ziskovy. Cize pravdepodobne klesne pocet reklamnych ploch, zato bude doraz, aby sa tych menej ploch realne predalo inzerentom...
Načo toto všetko. Veď je to len investor, načo také haló okolo toho. Teraz sa polovica birdzákov bojí čo bude ďalej. Keby ste o tom boli ticho tak by všetko išlo ako inokedy. Viem že by sme mali vedieť čo sa z birdzom deje ale načo ste to až tak veľmi propagovali ??
Bobi, my sme to nepropagovali. Ja som len reagoval na diskusie, a potom ked sa tu zacala sirit mensia panika, az potom BIRDZ zverejnil tlacovu spravu, a hromadnu tajnu spravu a vsetko, ze nech sa nikto neboji ze je vsetko v poriadku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Je to len investor, teda teraz bude mat BIRDZ iny spad
A BIRDZ stale ostane BIRDZom
I
Osobne pochybujem, ze Perex sa to bude snazit pretvorit na pokec alebo nieco podobne. Kedze BIRDZ nekopiruje ziadnu zahranicnu stranku, tak sa to budu snazit udrzat v tejto forme (koniec koncov je to pre nich vyhodnejsie)
Len nerozumiem tomu od kedy je Birdz známy.Ja tento portál nechcem uraziť.
Ale jednoducho nikdy som na internete nevydeľ žiadnú reklamu na Birdz,ani niekde inde,ale základ je že nepoznám nikoho s môjho okolia,kto by na Bird chodil.
Naozaj tomu nerozumiem.Aj ja som to objavil náhodou keď mi google vyhodilo odkaz na jednú diskusiu.
A nepoznám iný spôsob ako by sa o birdze mal niekto dozvedieť.
Ale ak sa mýlim a všetko som prehliadol,tak pardón.
Ale fakt je že má 40tis. zaregistrovaných,to je hlavné.
» www.birdz.sk/casak/clanok.ph...
kde su vsetky informacie.
Nebojte sa, stale budem v spojeni s BIRDZ a stale budem zodpovedat vam vsetkym, mojim skvelym a oblubenym uzivatelom, za vsetky novinky a nove sluzby. Chapte prosim Perex ako investora, ktory bude financovat BIRDZ, vsetky novinky a podobne budem stale vymyslat ja, berte to ako strategicke partnerstvo. Perex veri v projekt BIRDZ a to, ze ich investicia sa im vrati (zo ziskov z reklam v najblizsich rokoch) a ja vdaka tomu, ze budu investovat do BIRDZu mozem sa viac venovat tomuto projektu a vy urcite rychlejsie uvidite novinky, ktore uz dlho chystam
Veľa šťastia!
Ad komercia: Nechcem, aby rastol pocet reklamnych ploch, pravdepodobne sa postupne znizi pocet reklamnych ploch, a adsense nahradia platene reklamy od inzerentov. Teoreticky uz dnes, ak by BIRDZ dokazal pokryt 20%-30% reklamnych zobrazeni, ktore uz teraz generuje, platenymi inzerciami, tak by ziskovy. Cize pravdepodobne klesne pocet reklamnych ploch, zato bude doraz, aby sa tych menej ploch realne predalo inzerentom...