@paganstorm Dobrá žena do domu nikdy neni odveci len sa musíš dohodnúť so @sprejerka01 lebo ona je moja manželka a ťažko znášala chlapa do rodiny takže neviem ako to bude s ďalšou ženou
@hajzelbaba ani mi nehovor...rovnako ho postrádam.....moja stará láska..............neviem, čo sa mu porobilo... ....aj som mu raz tak dávnejšie písala sms-ku, že nech sa sem vráti...a ništ...nepomohlo....... a málokedy s ním píšem na FB cez komenty..........možno to bude tým, že si našiel priateľku...aspoň na FB je s nejakou už dlhšie vo vzťahu.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
ale keby si môžem vybrať milenca tak @etelnair
@inequity Tak ti treba nemáš robiť scény a papuľovať mi! hyhyh
ale práve som sa zamilovala do @ridiculousnotion a milujem ju
Och už sa teším!
dufam,že mi to @dejvido odpustí
:´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´(
@inequity skap na ploché nohy
ale nie niečo uvarime neboj še
ďakujeeeeeeeeeem
(si ďalší milenec? )
tu máš papať
tak nie no
(potom tajne napíš
@antifunebracka potom dakedy ti tajne napišem hihi nesmie sa to dozvedieť hihi huhu
@inequity tak aj srdiečko som urobila
hoci z tych zadanych * * * *
s @catherinne , ale to bude také striedavo oblačné partnerstvo
......som zástancom bezpečného sexu:
@frez ja vás zvládnem pokojne aj oboch
nie!
nie! zosypem sa ...psychicky sa zrutim....
ale ja sa prehrzyiem tym no
@ridiculousnotion maš nejake konkretne naroku na tu ženu? lebo ja by som sa mohla pripadne prihlasiť
@wicki budeme s atajne stratavať
@kidb poď aj ty