Ale to nie je myslene tak, ze sa tieto dve veci navzajom vylucuje ale tak, ze proste tie nizsie su take zlate nu nu a tie vysoke posobia tak sexy maybe dominantnejsie
nepáči sa mi niekoho posudzovať niekoho podla toho aký je vysoký (aj podla vzhľadu celkovo) ... na zakladke som mi vadilo že som vysoká vdaka jebnutým spolužiakov, vtedy som si dokonca želala byť nižšia
Vy ste mimo..aj tak sa mi najviac rata, ze v kazdej ankete chlapi tvrdia, ze sa im pacia nizsie baby, potom tvrdia, ze radsej pevnejsie ako uplne chude, ze radsej brunety ako blondiny a ine picoviny aj tak sa vzdy pozru sa vysoky, stihlymi dlhonohymi zenami vzdy sa vsetkym budu pacit bolo to tak bude to tak a kto to popiera klame sam seba..a zeny si svoje komplexy zakryvaju tym, ze tvrdia, ze chlapom sa pacia aj tak baby, ktore je za co chytit a ine blbosti..je to blbost neklamte samych seba vsetci vieme po akych babach sa chlapi najviac pozeraju a ake ich najviach pritahuju..a nie je to individualne
somarina, mne sa vždy páčili viac nižšie holky, beriem to aj prakticky bo tiež niesom bohvieako vysoký... nižšie blondínky, prípadne s okuliarmi, najlepšia kombinácia pre mňa
podla mna je to individualne.. nizsie zeny maju nevyhodu v tom, ze rychlejsie priberu, respektive je na nich nadbytocnu vahu skor vidiet a vysoke zas zvyknu mat velmi velke a "nesexi" chodidla. najlepsie je byt asi taky vyskovo priemerny
neviem, podľa mňa tak zlatá môže bať aj vysoká, tak aj nízka môž bť sexi.. to záleží od mnohých okolností ale ja stretávam strašne veľa vysokých žien, ktoré nepôsobia sexi ale skôr tak neohrabane, samá ruka, samá noha.. proste ja neviem veľmi veľa ich má nohy do X aspoň v mojom okolí.. a taká chôdza už teda moc sexi neni podľa mňa.. ale tak to som ja.. takisto poznám veľa malých žien ktoré sú neni zlaté ani omylom čiže..
No ja mám výšku 171 cm,myslím si,že mam peknú postavu a takato vyska nie je nic strasneAle ked si dam moje oblubene vysoke podpatky tak prevysim mojho partnera.Vtedy si moc sexy nepripadam
ja mam 151 cm a celkom si pridem ako trpaslik ked niekam pridem do spoločnosti ľudia mi potom tipuju tych 15 a pytju sa ma kam na strednu idem ale vždy si vychutnam to prekvapenie ked sa dozvedia moj pravy vek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
No s tým, že vysoké sú sexy, súhlasím.
a ani jedna z nich nemusi byt ani jedno
ale hej, mensi ludia mi celkovo pridu.. zlatsi
ja by som brala byt nizsuiia hned
A obidve sú zároveň zlaté aj sexi
Ale cítim sa jak šteniatko, keď sa ku mne vyšší chlapi zohýňajú, keď sa rozprávame.
Citim sa ako zirafa.
lebo tak reaguju muzi. chcu vsetko, co je mensie a chudsie.