@filipkoo@lucy92 .... no ved prave preto sa pytam ci to mam dobre lebo ked sa da tak ze rohy tych stvorcov tak jak si ty hovorila tak povedzte ako ked viete
@snehovavlocka a v tej prvej ulohe si tiez myslis ze bude prvy stlpec 3. riadok ?
@patofbc ja by som vybrala tiež ten žetón, ale to zadanie je tak hlúpo naformulované, že stále mám problém pochopiť, o čo im ide...
a to isté aj pri tej druhej úlohe, lebo v prvom rade by som povedala, že riešením je kosoštvorec, keď pospájaš body, ale to by bolo asi príliš ľahké potom, keby to jednoznačne napísali
@bluepanter ...... nevymýšľal som túto úlohu, viem toľko čo ty ! veď máš tam zadanie ....
-body sú iba tie modré kocky? ... Tie modré kocky som tam doplnil ja, myslel som si že to je riešenie ale na začiatku su iba tie červene
- musím posúvať všetky 4? t.j. nemôžem 1 nechať na pôvodnom mieste a posunúť iba 3? ... v zadaní máš všetky 4 tak všetky 4
- môže pomyselná spojnica bodov pretínať tie červené body? .. Prečo by nie ? tie červene by tam už ako keby neboli .. lebo ty tie červene PRESUNIES na ine miesto ( to su tie medre ktore som ja dal/ presunul som tie kocky )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a v prvej ulohe by som dal treti riadok prvy stlpec...
@snehovavlocka a v tej prvej ulohe si tiez myslis ze bude prvy stlpec 3. riadok ?
a to isté aj pri tej druhej úlohe, lebo v prvom rade by som povedala, že riešením je kosoštvorec, keď pospájaš body, ale to by bolo asi príliš ľahké potom, keby to jednoznačne napísali
@snehovavlocko no to hej aj podla mna je zle sformulovana otaka respektive zle napisana lebo z toho sa neda nič pochopiť
ak sme to správne pochopili...
-body sú iba tie modré kocky?
-musím posúvať všetky 4? t.j. nemôžem 1 nechať na pôvodnom mieste a posunúť iba 3?
-môže pomyselná spojnica bodov pretínať tie červené body?
-body sú iba tie modré kocky? ... Tie modré kocky som tam doplnil ja, myslel som si že to je riešenie ale na začiatku su iba tie červene
- musím posúvať všetky 4? t.j. nemôžem 1 nechať na pôvodnom mieste a posunúť iba 3? ... v zadaní máš všetky 4 tak všetky 4
- môže pomyselná spojnica bodov pretínať tie červené body? .. Prečo by nie ? tie červene by tam už ako keby neboli .. lebo ty tie červene PRESUNIES na ine miesto ( to su tie medre ktore som ja dal/ presunul som tie kocky )