páči sa vám niekto tu na birdze? ským by ste sa chceli stretnúť? kto je pre vás najviac sympatycký a kto najmenej? kto je pre vás najškaredší a kto najkrajší?
Myslim si ze takto verejne pisat do fora, kto je pre nas najskaredsi a kto najkrajsi by bolo dost blbe voci inym...nie? Tak len si predstav, ze tu pride clovek, okomentovat toto forum a dozvie sa, ze ho niekto oznaci za najskaredsieho chalna, alebo najskaredsiu babu...hm dost nepekne!
ja osobne by soms a strenúť asi nechcel s nikým asi nie no však čas ukáže..a kto mi najsympatickejší? no jeednoznačne xyz666 najnesympatickejšieho nemám väčšina ľudí tu je v pohode a kto sa mi páči na vzhľad tu na birdze? aspoň stým čo stadeto poznám zAtial nikto aspoň s fotky nie nehovorím,že ste škaredé baby ale mne osobne sa zatial žiadna nepáči možno keby bolo viac fotiek...
neviem koho by som chcel stretnut,ale viem koho by som stretnut rozhodne nechcel...a inak baby su tu vsetky pekne,kazda inak a aj chlapci su tu krasni,kebyze som trochu teplejsi tak sa maju po riti
@50 fiiiha tak to bude prekvapenie ked ju raz das dolu ja som si raz povedala ze sa nebudem rok pozerat do zrkadla aby som videla rozdiel, ci som sa zmenila ale nevydrzalo mi to ani den
sak to je jasnee ze nebudeme predsa dvaja alee nooo nikto to necakaa ale aj tak tam to vobec nebude jako tu na birdze takze si myslim debata ako debata
niee, nelubim spat cez den, potom mam taky divny pocit v ustach no to je jedno.. mne je to jedno, ja pojdem vutorok k sunnyday na party, aj kebyze tam mam byt sam, aj kebyze ma necaka, aj kebyze sa predo mnou zamkne, aj kebyze..
aj kebyze mi natrie na hlavu zubnu pastu, aj kebyze mi nastrka do usi mrkvu a do nosa uhorku, aj kebyze mam tancovat nahy na streche, aj kebyze mam dojst naruzovany.. to je vsetko
ake je to hanblive video? ja nie som ziadny herec.. aj ked sa velmi podobam na brada pitta a johnnyho deppa zaroven naco ti je video, dojdi na ten slavny birdzfest a uvidis vsetko podstatne
nie nie nie, ten sa mi od zaciatku vobec nepaci. 25 nechces, august je daleko.. no dobre, moze byt august, ale organizacia tym padom pada predovsetkym na tvoje plecia .. tym padom pada..
tak ale povedala som ti ze 25 nemozem lebo idem prec nie som tu a zas august je sice daleko ale takto aspon pride viac ludi nemyslis vybavia si dovolenku v robote alebo si nespravia daky plaan....no co ja viem 1 augusta? 15 augusta?
ja som si to inak predstavila preto som povedala ze presne tak isto vyzeras az na to ze on ma troska viac rokoov jak ty
@112 ja myslim, ze som toho stihol viac.. zachranil som svet pred 3.svetovou vojnou, prinutil busha, aby odpustil dlhy africkym krajinam a zachranil som kjotsky protokol..
@117 soryy vazne prepaac.. nestela som sa pomyyliit.....ale vies kedzem uz od 3 sa dohadujeme a konecne sme sa na datume dohodli mohli by ste aj vy ostatny k tomu volaco povedat nie?
tak ja to zhrniem.. co hovorite na birdzfeststretko , ktore by sa konalo 1.augusta na blizsie neurcenom mieste na zapadnom slovensku v blizsie neurceny cas?
@127 my vieme, ze sa nieco chysta, ale nevieme kedy a kde a ci sa to vobec uskutocni.. preto rozmyslame nad neoficialnym birdzfeststretkom s nejakym konkretnym datumom a miestom konania. existuje nejake pravidlo, ze za prazdniny sa moze konat len jedna takato akcia?
jaziiiis este som to aj zle napisal, 9. tiez nemam cas a 16. tiez nie, eh.. lepsie bude napisat kedy nemam cas 8,9,15 a 16.8 a tyzden od 23 do 30.8 nemam cas
pockaj to si musiim iist kuknuut ja kalendaar a toho 1.8.? co sme tusiim aj nad týým uvazovali??? 2 nemozem 8-10 nemozem a od 15 do konca augusta nemozem
basaga akoze v jeden den tam aj tam? nie, ze.. nam je to obidvom jedno, tak sa nedohodneme tusim jeezis tak ententicky, 2 spendlicky.. blablabla.. bratislava..?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
159 komentov
@lacino7 howoris kebyze maju wiac fotiek...lebo ty ich mas normalne ze kopu!
ja by som sa chcela stretnúť s asi 2 ľuďmi a viac mi netreba
ja som si zas myslela ze to budes organizovat ty
tu sa o tom pise, no ja by som nebol proti
tak nech to teda nie je 25, mne to je jedno, ja mam cas stale. tak dajte nejaky navrh niekto
viete co podla mna by to mohlo byt nieekedy v auguste
a ved co aspon my sa dako bavime
@all boha ludia, to vas nezaujima birdzfest? a vy si hovorite birdzaci? hanba, tfuj ved uz chceme pocut aj nazor niekoho ineho, okrem baarculiq
noo podla mna uz ani nevniimaa ze je to tu a reaguje na ine fora
jasne hlavne s toou krabicoou na hlave vyzeras presne jako bratt pit
ja som si to inak predstavila preto som povedala ze presne tak isto vyzeras az na to ze on ma troska viac rokoov jak ty
Neboli by zle aj TS,vsak? a potom sem napiste na com ste sa dohodli
@106 miesto? najviac ludi bude asi z BA, ale mozeme to spravit hoci aj v pustych ulanoch, mne je jedno
Tak to nezmaze
@evulla21 No hej,ja som uz tolko veci stihla a vy takto
Inak a mna si kde zabudol?-ja ani nekritizujem(asi) ani som nezmizla
@113 Jasne,jasne..ja som teda nic nepovedala
Inak kIttYnka,nie kittinka ani kyttinka ani podobne..
Veď Grietusha a Sheena (samozrejme predpokladám že s podporou a spoluprácou "vedenia Birdzu" ) už Birdzfest nejakú chvíľu pripravujú...
» www.birdz.sk/forum/birdz-fes...
A podľa mňa sa to uskutoční, neverím že by to baby rozpracovali a nedotiahli do konca