„Poznám veľmi veľa dievčat ale aj chlapcov, ktorí sú EMO. Skoro všetkých čo poznám majú do 16 rokov. Obliekajú sa v tmavých farbách (najmä v čiernych) a kombinujú to s biel
1. ja ziadneho emaka(vdaka bohu) nepoznam 2. su to vyjebane chodiece hlavy bez mozgu keby sa naozaj chceli zabit,tak by vsetci zomreli a ziadne moderne emo by ani nebolo
„Podľa môjho názoru je EMO pekný štýl. Mám dve kamarátky, ktoré ho tiež vyznávajú. Dokonca tá druhá sa stále rezala. Chcela by som upozorniť rodičov čo majú deti emo, aby im pozerali na ruky. Niektoré deti to schovávajú pred rodičmi. Mám 14 rokov, je tomu asi rok, čo som prepadla tomuto štýlu. Nie je pravda, že všetci, čo sú emo sa chcú zabiť, ale iba sa režú. Kamarátku nikto nemá rad, tak sa pridala do našej partie. Je trocha tučnejšia a raz jej to aj pekne par ľudí vytmavilo, tak si dorezala celú tvár.“
Zvlášť tá veta: „Nie je pravda, že všetci, čo sú emo sa chcú zabiť, ale iba sa režú.“ Uf...
"Krutú daň si EMO vybral i na 17-ročnej študentke z ruského Petrohradu. Stala sa zrejme obeťou dvoch 20-ročných mladíkov, ktorí ju zabili, rozsekali, upiekli a dokonca zjedli. Podľa doterajších poznatkov policajných vyšetrovateľov utopili najprv obeť vo vani. Jej telo rozkúskovali a časť jej orgánov skonzumovali, pričom si vraj mladú Rusku pripravili k pečeným zemiakom. Aby zmiatli vyšetrovateľov, zvyšok telesných pozostatkov potom vo viacerých vrecúškach zahodili do kontajnerov s komunálnym odpadom a zvyšok tela hodili do kanalizácie. Podľa ruských médií dôvodom ohavnej vraždy bol fakt, že obeť bola stúpenkyňou hudobného štýlu gotického rocku, kým jej vrahovia vyznávali štýl EMO."
To,že to niekto berie ako samozrejmosť,že sám sebe ubližuje,pritom mu to dáva pocit radosti alebo ja neviem čoho(to sa týka len tých EMOtívnych)...je čistý dement...oni len chcú vyniknúť medzi ostatnými...a za akú cenu?...pre nič/nikoho,to väčšina z nich nerobí preto,že ich niečo trápi,ale len z čistého pózerstva či čoho,ja neviem...A je to choré... len sa smiať a ich rodičia môžu len plakať.
Nechápem deťom čo sa tvária že sú velice že emo. O oficiálnej emo reči, vypatlatčine, ani nehovorím.
Ale ten posledný odsek toho článku bol fakt dobrý - "O týchto ľuďoch sa hovorí, že často trpia depresiami. Pravda je však taká, že ich musia mať, inak by neboli tými správnymi emákmi. Musia byť naoko smutní, chodiť so zvesenou hlavou a uplakanými očami."
A podľa toho článku som aj ja emo, lebo mám okuliare s tmavými rámami a ofinu, ktorá sa mi nechce strihať a preto mi ide do očí
ten clanok je taky umely ako prsia Pamely Anderson no vec co ineho dokaze vytvorit web stranka aktuality.sk ktora spolupacuje s kim inym ake s hlavnym debilnym serverom - pokecom
preco sa mi zda ze ked sa nejakeho EMO pytaju co je emo tak im kazdy jeden strojovo vykvaka nejaku hlasku, akokeby dopredu naucenu z nejakeho EmO blogu. ma este niekto ten dojem?
prosím ťa, to máš úplne všade.. napr. ja počúvam gothic rock, ale nikdy som sa nehlásila ku gothic štýlu, lebo je to tu pózer na pózerovi... V každom hudobnom štýle máš viac pózerov ako tých skutočných a to preto, že tí skutoční sa nepotrebujú predvádzať... A emo mi lezie na city.. pretože keď sa na mňa človek pozrel ešte pred dvoma rokmi, tak povedal "aká metlaňa" a teraz každý povie "aká emáčka" - váááv, za to, že emo si vykradne čiernu farbu musí byť každý, kto ju má rád emák? Nikdy by som si na seba nedala tie trápne sponečky a ružové čelenečky a šachovnicový vzor ani nič podobné... Chodím proste len v čiernej a už som emo.. Emo mi už občas pripadá naozaj ako vírus, lebo je tu toho moc... inak proti emákom nič nemám, pokiaľ to nezasahuje do môjho života... Nech si každý počúva čo chce a vôbec si nemyslím, že by sa emáci rezali viac ako metláci, gothi, punkáči alebo popáci... Poškodzovanie je psychická porucha a trpia ňou decká nie len v kruhoch "emo"... Len pri nich to nejak prischlo... no... Ale aj tak je to somarina...
smejem sa autorovi toho článku, na jeho mieste bych sa zakopal pod zem. A smejem sa takisto sprost. 14.r. deťom čo tam písali, a myslia si, že vedia čo je EMO ... čo už, v dnešnom svete je už šecko možné
noo ja som ten clanok cital aj som sa na nom nasmial ale tak co uz aj taky su "luda" ja protu emakom nic nemam mne len vadi ten ich "styl" rezania sa u niektorych pane Boze ved to je chore to len debila moze napadnut taa cem byt EMO lebo su aj ostatny tak aj ja sa idem rezat jaaj taky blby su niektory ludia normalne ich lutujem
# 23 psycholilithka- čista pravda emo je uz moc komercne, je to blbost dam si nieco cierne a kazdy sa ma hned pyta ci som emo?je to NORMALNE....musite stale riesit to emo.......vacsina emakov je uplne normalnych len per faganov ktory nevedia co zosebou kazia cely emo styl...
Cudni ludia thoti Emacii aole sak ja som sa tiez rezala a neni to kvoli tomu byt zajimavy ale kvoli tomu ze ked si nasraty abo newm co podobne a sa porezes uvolni sa ti napatie zo svalov citis sa zrazu volny....Pozery a vhodny na psychiatriu su ty co to robia no nic necitia......robia to aby sa ukazali aky su super lebo necitia bolest.......a cierna farba je blud to vobec nechapem ......ta ofina -asi im vadi ako sa na nich kazdi pozera ta sa tak zakrivaju....ja newm asi
boze emo je len hudobny styl co proti nam mate emo chlapci a dievcata su velmi citlivy rezu sa prato lebo si ich nikto nevsima emo sa musis narodit a nie ze v meste stretnem emaka a poviem si aj ja cem byt emo nechajte nas . nestarajte sa do piči z vami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Zvlášť tá veta: „Nie je pravda, že všetci, čo sú emo sa chcú zabiť, ale iba sa režú.“ Uf...
To je demencia.
WTF???!!!
video som akosi nepochopila.
Emáci, emáčky a omáčky konvertovali v poslednom čase na upírinu.Klin sa klinom vybíja, bohužiaľ každý ďalší klin je o čosi vymetenejší.
Ale ten posledný odsek toho článku bol fakt dobrý - "O týchto ľuďoch sa hovorí, že často trpia depresiami. Pravda je však taká, že ich musia mať, inak by neboli tými správnymi emákmi. Musia byť naoko smutní, chodiť so zvesenou hlavou a uplakanými očami."
A podľa toho článku som aj ja emo, lebo mám okuliare s tmavými rámami a ofinu, ktorá sa mi nechce strihať a preto mi ide do očí