No nejaka najsetrnejsia farba na vlasy? Aku pouzivate a odporucili?
ak si farbite vlasy, alebo ich aspon poznate. Aka farba je najsetrnejsia k vlasom? Nevysusuje ich tak ako mnohe ine, aspon nieco vydrzi a dobre vyzera? Ak je mozne keby mohla byt bez amoniaku a nie penova, ta neviem ako sa pouziva nepoznam . Moja prva b
ja som zatiaľ nikdy nemala problém s palette... mám slabšie vlasy, často mi padali kedysi, ale aj keď som si farbila s touto farbou tak po farbení minimum vlasov vo vani .. ale už mi ani nepadajú dáko.. iba keď si ich vyšklbnem pri rozčesávaní po umytí vlasov..
ono je hlavne, nech ta farba nema amoniak (NH3) a peroxid vodika (hydrogen peroxide - H2O2), potom by mala byt setrnnejsia, cize skus hladat v samponoch (zmyvajucich sa farbach), ale casto si vsimam, ze peroxid obsahuje uz vsetko, aj tie sampony, ktore nemaju zosvetlovat
@hoperpohroma no tak čím viac sa dá vrstiev tým je efekt výraznejší.., a celkvoo henna farbí tak o 2-3 odtiene maximálne a ohladom iných odtienov ako meddenná, čo je originalna farba henny nejak neviem... hlavne hnede a čierne odtiene su trocha nelogicke (lebo tam tie zasadito-kysle procesy, neovladam taku magiu
@drobec186 sampon sa ti vymyje rychlo mozno do polky, druhej polky sa nezbavis zas cim viac by si sa nimi farbila, tym trvcnejsiu farbu by si mala. inym sa zmyvaju aj permanentne farby, typ vlasov a ich kvalita zavazi tiez.
ano, mala by byt, ale ako som hovorila, neviem, ci najdes bez peroxidu. a bezamoniakove maju casto na sebe napisane, ze su bez amoniaku
Skús Schwarzkopf Essensity..je to vynikajúca farba bez amoniaku a všelijakých parabénov.K nej dokúpiš len Aktivačný roztok a vyberieš si či chceš 2% alebo až 11%.Vrelo odporúčam.A odtiene sú skutočne krásne
a akú odtieň chceš dosiahnuť ? ak tmavší ako máš tak jednoznačne hennu, je to síce patlanica ako hrom, ale okrem toho že tam nie sú chemikálie, tak vyživuje vlasy a sú potom lesklé ako z reklamy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(obrazok nie je moj moja henna a ja priprava vyzera značne neestickejšie
ono je hlavne, nech ta farba nema amoniak (NH3) a peroxid vodika (hydrogen peroxide - H2O2), potom by mala byt setrnnejsia, cize skus hladat v samponoch (zmyvajucich sa farbach), ale casto si vsimam, ze peroxid obsahuje uz vsetko, aj tie sampony, ktore nemaju zosvetlovat
ja si to po farbeni jednoducho nedam a v pohode, korienky nemam suche vobec
ja som TUTO farbu dosiahla dm-kovou hennou uz po 1. pouziti
tamtu hennecolor som si objednavala mahagonovu, skusala som 3 ci 4 krat a vysledok vobec ziadny, za tie peniaze to nestalo
ano, mala by byt, ale ako som hovorila, neviem, ci najdes bez peroxidu. a bezamoniakove maju casto na sebe napisane, ze su bez amoniaku
a inak @1 hennecolor je dokonalá henna.