uz 2tyzdne mi meskaju kramy hoci som s chalanom nespala no pocula som ze oplodnit dokazu aj spermie na nohavickach atd. boli sme spolu vovode....a dalej asi nemusim hovorit...k**** je sanca zeby som bola tehotna? vopred vdaka
spermie vo vode nepreziju, ked, tak len velmi kratko a museli by byt fakt sikovne aby si prerazili cestu az do tvojich utrob ak beries antikoncpeciu tak je asi divne, ze ti meskaju a ked neberies, tak je to normalne
Jezis ved pockaj par dni ak nepridu chod k lekarovi..a ked neviete sexovat tak nesexujte..existuju kondomy,antikoncepcia a ak mas take stavy ze si na pochybach ci si tehotna,alebo nie kup si tehotensky test.
silno pochybujem.. ale pozri sa ak mas nejake pochybnosti stale, kup si t. test a uvidis... ty prestanes stresovat a mozno aj kramy pridu cim viac budes stresovat tym viac sa budu oddalovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
potesis s tym urcite autorku
Sú tam také veci ako chlór atď a tie to ničia...okrem toho aj samotné teplo ničí spermie, preto aj na vzduchu prežijú len krátko...
neni zas taky drahy..
13: asi tak nejak