podľa mňa noc ,,,pretože ...po 22-hej hodine je trochu také nepresné hovoriť večer,,,povieš už noc,,, a 2 hodiny sú len 2hodiny po polnoci...a ráno je ráno o siedmej,,,šiestej,,,dajme tomu aj piatej ...vtedy obvykle ľudia vstávajú...o druhej ráno je to také divné povedať...ale je to v podstate jedno...(už sa začínam zamotávať do toho aj ja..!)
Nedalo mi to takže...keď som dala do google výraz o druhej ráno...vyhodilo mi to väčšinou písané príbehy....keď som dala výraz o druhej v noci ...vyhodilo mi to odborné články...takže pravdepodobne to o druhej v noci je presnejšie....
Spojenie o druhej v noci by si používala,keby som v tom čase sladko spala, no kedže o druhej rano sa ani zďaleka do postele nedostanem pre zaneprázdnenosť tak je to pre mňa rán Vlastne málokedy spomínam spojenie o xy-tej v noci
Ale celkovo si myslím, že to záleží od životného štýlu človeka, práci a tak...napr. pre mňa je obed niekedy cca okolo 4-5tej poobede, pretože vtedy si dám pauzu a môžem sa už kľudne naobedovať a odpočinúť si
Slovo ranný je podobne skorý. tak aj ranný čas podobne je skorý čas, a teda vlastne každému iný čas. Ale pri druhej hodine, hádam či človek povie ráno či noc, bude pochopený a nik si to nepomýli s popoludním.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
od 06:00 - 12:00 je ráno
12:000 - 18:00 je poobede
18:00 - 24:00 je noc
24:00 - 06:00 je ráno
ja hovorím ráno až od 4:00
18:00 - 24:00 večer
24:00-06:00 noc
tak
a 18:00 uz je podla mna podvecer
Ale celkovo si myslím, že to záleží od životného štýlu človeka, práci a tak...napr. pre mňa je obed niekedy cca okolo 4-5tej poobede, pretože vtedy si dám pauzu a môžem sa už kľudne naobedovať a odpočinúť si