no.. je to na picu, aj ked sa opakujes, suhlasim s tebou.... a preto telku nepozeram.. radsej zajdem do divadla, na koncert, radsej si stiahnem film ktory chcem ja pozerat (a aky by v telke urcite nedali).. ked chcem vediet co sa deje vo svete, tak zapnem net... telku som nepozeral dobrych par rokov (nerata sa, ked idem do krcmy a tam je pustena telka... alebo ked idem na navstevu a tam to maju zapnute...)
"prestaň pozerať tv".......super rada - neviem prečo som na to neprišiel skôr...ale nie vážne, ja telku pozerám tak 3h/týzden aj to správy (ale nie na tie čo som opisoval), keď stihenm tak Na Telo (ale to sa vždy skončí tak že sa nič nevyrieši....len tam hodinu šťekajú a skončí to) ....
filmy sa fakt oplatí radšej sťahovať pretože kým prídu do našich tv nové filmy tak už bude natočených ďalších5 pokračovaní.......
Počasie: Polooblačno, miestami prehánky......na niektorých častiach územia môže spŕchnuť, v poobedných hodinách sa môže obajiť slnko.........ako všeobecnejšie by sa to už dalo povedať?? (už len: nevieme ako bude ale určite si radšej pozreťe počasie ako ďalších 10 minút reklám...);
nam sa pokazil televizor, najprv mi trochu chybal a teraz skoro vobec, ved tam chodia len same blbosti a teraz bude aj farmar hlada zenu 2 a cs ma talent 2 na joj a farma na markize, proste blbosti ale v obyvacke televizor funguje a tam pozeravam TA3 alebo dobre filmy na HBO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No vážne, seriál/film si stiahnem a ak ide niečo dobré, čo vytvoril nejaký zo slovenských kanálov, nájdem to v archíve (napr taká partička)
filmy sa fakt oplatí radšej sťahovať pretože kým prídu do našich tv nové filmy tak už bude natočených ďalších5 pokračovaní.......
Počasie: Polooblačno, miestami prehánky......na niektorých častiach územia môže spŕchnuť, v poobedných hodinách sa môže obajiť slnko.........ako všeobecnejšie by sa to už dalo povedať?? (už len: nevieme ako bude ale určite si radšej pozreťe počasie ako ďalších 10 minút reklám...);
samozrejme každý si tam nájde to svoje.......
» www.aktuality.sk/clanok/183709/k...
...inak ani veľmi nie