mam velmi dlhe nohy a "vdaka" nim som aj vysoka ale mne to strasne vadi pretoze by som si aj ja ako vsetky dievcata chcela sem tam obut lodicky na vysokom podpätku. chcela by som vediet nazor vsetkych ako to vyzera v ich ociach. napiste mi ci sa vam paci
Aj ja som vyššia ako moje spolužiačky Jedna moja kamarátka sa trápi, lebo s ňou jeden chalan nechce chodiť, lebo je od neho o hlavu vyššia čo už s tým narobíme
skús robiť modelku tie s dlhými nohami vo všeobecnosti zarábajú hodne ale k veci akmáš 178 cm je to dobrá výška, radšej by si mala 150 cm a kukala sa na ostatných zdola?
No podľa toho, aké sú vysoké tie podpätky. 178 cm nie je zase tak strašne veľa, podľa mňa by si si mohla obuť raz sa čas lodičky. Keby bol podpätok tak maximálne 5 cm.
no ja mám "len" 173 a príliš vysokým opätkom sa vyhýbam. po prvé, blbo sa v tom chodí, a po druhé, nemám rada, keď sa pozerám na ľudí z hora. i keď pár takých topánok mám... no ale na tvojom mieste by som viac ako 6 cm opätok nenosila
a občas mám pocit, že žirafy ani vo vysokých topánkach nevedia chodiť to neber osobne, len ja si tak občas pripadám
no na sklenařikovu nemam na ma 124cm ja mam 110 cm raz som mala na svadbe dost vysoke podpätky a kedze som mala brutalne vysokeho druzbu tak som si naozaj pripadala ako nejaky prcek a mam to stastie ze na to ze ich casto nenosim na moje aj na ostatnych prekvapenie v nich viem chodit a som rada heh
moja, vies co ti poradim: precitaj si roman Franka Schatzinga, vola sa ze Nehlucne...a toto tam on miestami celkom pekne rozobera tieto dlhe nohy...potom mozno zmenis nazor
krasne dlhe nohy su velmi sexi a ked ich zvyraznis peknymi silonkami a vysokym podpatkom tak sa chlapi budu len otacat ver mi fakt urcite ich nos a pridaj foto v nich...
Moja frajerka je odomna vyssia o 3cm a ja mám 172cm a nám to vôbec neprekáža ale mám spolužiaka ktorý meria 162cm a jeho frajerka 185cm a to už je horšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jo a nos si v čom sa cítiš pohodlne
Ja by som to určite nebral ako mínus - veĎ je lepšie byť vysoký ako nízky.
a občas mám pocit, že žirafy ani vo vysokých topánkach nevedia chodiť to neber osobne, len ja si tak občas pripadám