Ja mam. Som spokojný už od októbra. Fotak je v pohode za dobrého svetla robí celkom solidne fotky. Bral som ju práve kvôli OS. Ma svoje muchy a le už je konkurencieschopný
Tiez mam a nestazujem sa, bral som ho tiez kvoli OS. Paci sa mi daleko viac ako Android a ma viac-menej vsetko to, co potrebujem. Akurat fotak by mohol byt lepsi, ale ako je pisane vyssie, pri dobrom svetle sa s nim foti relativne v pohode.
Uz ho mam vyše pol roka a v pohode, len ten fotak nieje veľmi kvalitný, ale bral som si ho kvoly Os a jej sviznosti, aktualizovany na 8.1, ale vidno ze sa vyvojary pohrali....
S nokiou 520 som sa hral vadilo mi ze nemá blesk a posobila na mňa dosť lacno no OS sa mi pozdaval tak som kúpil 625 nastupcu 620. Ma blesk velky display, ide rýchlo, hudba super a keďže mam internet tak vyuzivam plno kadejakých apiek cize super za tu cenu bezkonkurenčný telefon a to som ich uz mal desiatky aj lacné aj dosť dráhe. Cize odporucan uz skôr ist do tej 620/625/630 urcite nesklamu a podotýkam nie som žiaden technofil ale bezny uzivatel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov