Ked zacnu vsetci ludia skakat do studne, to bude tiez normalne len preto, ze to robia vsetci? Ja viem, uleteny priklad a uz vidim, ako ma za to budu sprdavat, ale to neva, ja som zastancom nazoru, ze to normalne nie je a vobec nie je pravda, ze to robia vsetci, viem o ludoch, ktori to urcite nerobia a su normalni, ked sa o tom hovori, ze to je normalne, lebo to robia vsetci, tym sa len chce dosiahnut, aby to robili vsetci a vyzeralo to normalne.
Nemam rad slovo normalne tak poviem takto. Podla vyskumu 95% masturbuje a 5% klame ze nie. Clovek je v prvorade zivocich.
Ale existuju aj nejaky mnisi kt. to naozaj nerobia. Nebudem vraviat ktori lebo neviem, ale viem ze Shaolinski mnisy nemaju ziadne svetske pozitky. Oni su materialne strasne chudobni ale mentalne a fyzicky su to najdokonalejsi ludia.
Ayreen - bohuzial hej, ale snazim sa odvyknut, uz sa mi to raz podarilo, takze viem, ze clovek moze uplne normalne a zdravo zit aj bez toho, akoze budete sa mi smiat, ale to je jedno, toto je moj pohlad a mam nan pravo. Preco to chcem prestat robit? Mozno cudne, ale prave aj kvoli sexu - vobec nie som frigidny, ako to niekto napisal, ja sa na sex tesim a chcem ho mat(este som nemal ), ale nazvat masturbaciu nahradou sexu je podla mna nespravne. Masturbacia nici sex, myslim sex v jeho plnosti, nie len take zivocisne parenie, co je vlastne len masturbaciou na cudzom tele.
Mozno som podla vas divny, ale toto si myslim a nepokladam sa za choreho alebo nenormalneho - a co je na tej stranke, je pravda - kto si mysli, ze masturbacia znamena prejav slobody, ten ju chape zle - sloboda je kedykolvek prestat, dokaze to niekto z vas len tak? Z vlastnej skusenosti viem, ze to neni len take jednoduche.
33. mas pravdu nie je to jednoduche...raz som prestal na tyzden a v noci sa mi snival eroticky sen a rano som sa zobudil s velkym mokrym flakom v rozkroku
Ved jasne, ze clovek moze bez toho zit, kym s tym nezacne nemyslim si ale, ze masturbacia nici milovanie...je to podla mna nieco, cim mozes spoznat svoje telo a to, co ti je prijemne...a potom milovanie s laskou ozaj stoji za to...ale nahradou milovania sa to neda pomenovat, je to len take "nudzove riesenie"
Ale zaujimavy nazor mas, mam rada ludi, ktori svoj nazor vedia dostojne odovodnit
Ayreen - no pokial clovek hlada v milovani len telesne uspokojenie, tak potom je masturbacia dobrym treningom, ale podla mna je sex o comsi hlbsom, nie len aby som si uzil a uspokojil svoje telesne chute. Ale ked si uvedomis, co je podstatou masturbacie, ze to je tuzba uspokojit seba sameho bez ohladu na druhu osobu, tak potom odporuje podstate sexu, ktorou je odovzdavanie seba sameho druhemu, hladanie jeho stastia a plodenie noveho zivota z lasky medzi dvomi ludmi - ani jedno z toho pri masturbacii nie je mozne, lebo ta zameriava cloveka len na seba.
Ved to je to, ze clovek moze bez toho zit, kym nezacne - to hovori o tom, ze potom uz nie je slobodny, lebo nedokaze prestat.
Opat to moze zniet ako stredoveky nazor, ale ja viem, co hovorim a stojim si za tym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale aby som sa vyjadril k veci...chlapce ty si akoze nehonis penis?...ja si honim od 13 a urcite to robili aj nasi predkovia
no a to s tym srdcom to mi je luto
Ale existuju aj nejaky mnisi kt. to naozaj nerobia. Nebudem vraviat ktori lebo neviem, ale viem ze Shaolinski mnisy nemaju ziadne svetske pozitky. Oni su materialne strasne chudobni ale mentalne a fyzicky su to najdokonalejsi ludia.
..jasne ze to je normal...
je mi taluto, ale si frigidny
nemohol som si odpustit
Mozno som podla vas divny, ale toto si myslim a nepokladam sa za choreho alebo nenormalneho - a co je na tej stranke, je pravda - kto si mysli, ze masturbacia znamena prejav slobody, ten ju chape zle - sloboda je kedykolvek prestat, dokaze to niekto z vas len tak? Z vlastnej skusenosti viem, ze to neni len take jednoduche.
Ale zaujimavy nazor mas, mam rada ludi, ktori svoj nazor vedia dostojne odovodnit
» www.vitazstvo.szm.sk/...
Ved to je to, ze clovek moze bez toho zit, kym nezacne - to hovori o tom, ze potom uz nie je slobodny, lebo nedokaze prestat.
Opat to moze zniet ako stredoveky nazor, ale ja viem, co hovorim a stojim si za tym