A vlastne tak rozmýšľam, že to som ešte nemal žiadnu sociálnu sieť, iba jedine trtil hry, najmä NFS a hral hokej s chalanmi na ceste, ako keby som žil pred 40-timi rokmi, keď toľko áut nebolo a sa to dalo, a to toď pred 15-timi rokmi.
@torpedo08@16 to áno, teraz už len dožívame a žijeme imaginárne. Ale nie no, aj keď škoda tých čias, keď sme žili a vedeli žiť aj bez sociálnych sietí a nechýbalo nám takéto niečo ako dotozumievať sa cez net. Aj keď možno bolo ICQ vtedy (dosť veľkolepá vec), no ja som ani to ICQ nikdy nemal a ani pokec, ak možno vtedy už bolo.. Ja neviem, ja som vtedy ani nerandil, nikoho nehľadal, ja som skrátka vtedy bol iná mládež ako je teraz.
@kerrang@18 ICQ bolo super ale to bolo ine ako soc. siete lebo tam si si pisal len s ludmi na ktorych si mal kontakt nieco ako telefonne cislo a boli tam super hry ktore ste spolu mohli hravat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@torpedo 08 @20 Jaaaj, dobré vedieť, aj keď už to asi nefunguje (zrejme)
@Torpedo08 spolu pekne..