podla toho ake mas. kvalitne cely den v niektorych mozes aj spat ale ked som mala dake lacnejsie tak to po 12 hodinach ma to rezalo mala som suche oko a musela som si to vybrat
zaklad je pri sosovkach ak ich aj mas dlhsie, aby boli priedusne a nevysusovali oko, ak predsa vysusuju, tak potom kvapky nosit pri sebe, alebo teda prejst na lepsie cocky ( osobne som najviac vyuzival a vychvaloval bausch and lomb )
@mm47 keby som sla tak najprv na jedno oko, keby sa nevydarila aby som nebola uplne slepa.. a zevraj tak ti slzi potom oko ze ho ledva odlepis od viecka aby si si dal dnu kvapky.. neviem nelaka ma to. stacia mi nakvapkane oci od ocnej a to uz dost taha, neviem si predstavit co bude po operacii
@xrumka jeden kamarat mi hovoril ze musel nejaky cas nosit slnecne okuliare aj v Novembri ked bolo zamracene , kvoli UV ziareniu hoci aj uplne slabemu....
Ked ich mam v sebe tak nad tym neuvazujem ale ked ma zacnu rezat v oku tak nadavam a chcem ist na operaciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@najivna kvalitne znamena co presne ? cenovo ....
Ked ich mam v sebe tak nad tym neuvazujem ale ked ma zacnu rezat v oku tak nadavam a chcem ist na operaciu
vzdy ma zaujimalo ci ide zmenit farba oci inak ako sosovkami