Ak sa pýtate načo tak proti ,,temným silám". Akože aby ste nedostali z očí a proti zakliatiu, prekliatiu a tak....Malím detom sa to dáva, tehotným ženám ale aj ostatný to nosia...aj ja...A tak veríte na to alebo to nosíte?
nechcem byť zlá, ale odkedy som videla rozoberanie, ktorá hviezda sa dala na kabalu, mám pocit, že táto červená šnúrka je len vec dostatočne výrazná na to, aby sa ňou niektorí jednotlivci mohli predvádzať na verejnosti.
prvýkrát o tom čítam šak veď , ak sa dačo má stať, tak aj bez nitky ne? a nemohla by som ju nosiť, lebo mám doma len 2 kusy červeného oblečenia, čo si obliekam cca 2 krát za pol roka, taže nikdy by mi k ničomu nepasovala, ale napr:takú čiernu, modrú, fialovú by som nosila
červenú gumičku na vlasy.Chodím oblečená mierne punkovo a moja trochu divná spolužiačka sa ma bojí keď mám na sebe čiernu a červenú tak aby som ju trošku vystrašila
Už som o tom počula, a asi to začnem nosiť, lebo som párkrát mala takú zočinu, že horšie mi asi ešte nebolo. A ak naozaj pomôže jedna šnúrka, tak prečo nie, stojí to za pokus.
nenosim, ale poznam to uz velmi dlho, odmalicka stare babky o tom rozpravali a nosila to aj moja sesterka a seternicin syn, ked boli babatka a zomrela nam babka a tiez kamaratka, ked sa jej narodili synovia, tak im to uviazala este v porodnici...
@nightmare96 ze sa ja toto dozvedam az teraz... to som sa nemusela nechat takmer dva roky terorizovat takymto upirom, kebyze to viem
Nenosím. A nedá sa povedať, že tomu verím či neverím, mám k tomu neutrálny postoj. Keď tomu niekto verí, nech verí, možno pomáha aj ten placebo efekt. Ale ani to nejak nezatracujem.
inak ako nechcem byt nejaka to chytra ale ty z vas co su krestania viete o tom ze to je porusenie "ja som pan boh tvoj a nebudes mat inych bohov okrem mna aby si sa im klanal?"
v mojom okolí to nosí dosť veľa ľudí, kamarátka, mama, dokonca triedna, donedávna som to mala aj ja ale sa mi to minule roztrhlo keď som si dávala gumičku na vlasy a mala som ju na tej istej ruke
Počula som o tom a neviem či to funguje alebo čo.. Verím, že človek plný nenávisti, dokáže niečo druhému privodiť..ale aby som sa chodila "odklínať" či "odriekavať" alebo nosiť červenú nitku...
hej hej..verim tomu a mam jednu na lavej ruke..mam to proti urieknutiu,proti tzv z očú (neviem ako to vy volate ) a tak dalej..od vtedy ako ju mam tak mi je ovela lepsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
alebo b) nosime?
neverim, nenosim. nieze by som neveril na prekliatia, ale neverim, ze pomoze nosenie cervenej nitky.
okrem madonny a justina ale oni preto že uznávajú tu kabalu či ako sa to volá....
Niekomu je zle z rezňov, niekomu z očí.
Potom uvidíte to "z očí" a to nebude len "z očí", ale "z očí do očí"
na podobné p.čoviny neverím :p :p :p
@nightmare96 ze sa ja toto dozvedam az teraz... to som sa nemusela nechat takmer dva roky terorizovat takymto upirom, kebyze to viem
žiadne prekliatia žiadne ochrany ...nič neni
a aj ked tomu neveríte odporúčam vyskúšat...
--
Mate doma samana?
A od vtedy som si ešte nestihla dať druhú
Viem, že sa to dáva bábenkám, proti urieknutiu