Nosite radi žabky? ak ano...ake?...páčia sa chalani v žabkách babám?
Žabky su moja najoblúbenejšia obuv....aj keď som sa zo začiatku hanbil v nich vonku...myslim si ze sú najpohodlnejšie..oveľa lepšie ako klaicke šlapky...najradšej mam tenké gumové žabky s úzkymi pásikmi....a vy?
je to humus na pohlad aj na pocit a za najpohodlnejsie by som ich oznacil len a) zo srandy b) z donutenia c) bez toho, aby som si uvedomoval, co vravim
ja ich nosim,mam ich rad,nebudem sa strapnovat v sandaloch a je mi jedno komu sa to paci a komu ne , aj tak na birdzi ma vacsina ludi odlisne nazory ako ostatni ludia .
Oficiálne zahadzujem svoju povesť obhajkyne kadejakých -fílií, ale MŇA DO PIČE NEZAUJÍMA, ČO RÁD NOSÍŠ A NENOSÍŠ NA NOHÁCH, AKÝ SI KVÔLI TOMU ZATRACOVANÝ OKOLÍM A AKO ŤA TO NEÚNOSNE VZRUŠUJE; A ANI OMYLOM MA TO NEZAUJÍMA DVAKRÁT DENNE OD ŠIESTICH RÔZNYCH, MIMORIADNE NEKREATÍVNYCH FEJKOV.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A na chalanoch su tiez v pohode, nevadia mi
ja ich nenosim...
a chlapi vo flipflopoch sú podľa mňa veľmi sexi - ak má proste chlap pekné nohy, pekné chodidlá a nehanbí sa ich ukázať
ja ich nosim,mam ich rad,nebudem sa strapnovat v sandaloch a je mi jedno komu sa to paci a komu ne , aj tak na birdzi ma vacsina ludi odlisne nazory ako ostatni ludia .
Oficiálne zahadzujem svoju povesť obhajkyne kadejakých -fílií, ale MŇA DO PIČE NEZAUJÍMA, ČO RÁD NOSÍŠ A NENOSÍŠ NA NOHÁCH, AKÝ SI KVÔLI TOMU ZATRACOVANÝ OKOLÍM A AKO ŤA TO NEÚNOSNE VZRUŠUJE; A ANI OMYLOM MA TO NEZAUJÍMA DVAKRÁT DENNE OD ŠIESTICH RÔZNYCH, MIMORIADNE NEKREATÍVNYCH FEJKOV.