Nie, nie a este raz nie. V ziadnom pripade. Nepotrebujem mat email zasrany samymi notifikaciami o somarinach. Takze som zasadne proti, ked chcem vediet ci mi niekto napisal, prihlasim sa a pozrem sa a nepotrebujem aby mi to chodilo aj na mail.
panebože nestras ma,......nielenže kedykolvek sem pridem tak som zdesena pcotom tsiek(a teraz nemam ani tak vysoke cislo) ale este aby som to mala aj na maili? eeee
PREBOHA NE !!! este aj emailovy stranku mi chcete spamovat ?! sak predstav si ze niekto bude mat 20 TSiek to mu ma akoze dojst 20 emailov?! alebo osm len ja taka nechapava a zle si to vysvetlujem ???
ja ti tak poviem denne mi chodí više 50 správ spam 10 správ škola alebo radina a ešte keby mi chodila pošta z birdzu tak by to moj HD neuniesol zbytočné ale ako pre koho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
som proti
jedine ak by bola moznost volby, ci si chces aktivovat tu notifikaciu mailom, prosto kedy by si chcel, by si si to zrusil, to by bolo demokraticke...
Je to o moznsoti vyberu, su tu ludia ,ktorym by to padlo vhod.
Nechodia sem casto a nemaju XY tajnych sprav... proste len raz za cas... mne by to neprekazalo.