ako ste si všimli (a asi tušíte) dokončuje sa nový BIRDZ.SK a mňa by zaujímalo, čo by ste chceli mať na hlavnej stránke t.j. priamo na hlavnej úvodnej adrese "www.birdz.sk", čo vám tam chýba, čo by ste chceli zvýrazniť, čo potlačiť,
no ja by som urcite dala prec tu reklamu modru co tam blika alebo ju aspon dala na koniec stranky a posunula vysie tu nahodnu webku a blogy pod nou .. inak sa mi ta uvodna stranka paci a celkom by sa mi pacilo keby sa zorganizovalo to co navrhli moj brasko azel a pawlo tusim ten BIRDZ kalendar ze by dade hore svietiloi tak dnes ma meniny (alebo toto je den) tej a tej uzivatelky uzivatela
V polozke fora by som pridal moznost "posledne prispevky" kliknutim by sa zobrazili zostupne tie fora AJ S CASOM, kde sa nedavno objavil novy prispevok. Tak by vsetci uzivatelia vedeli, v ktorych forach sa este diskutuje a v ktorych nie.
Moj napad nesuvisi s hlavnou strankou ale so samotnym pisanim do for bol by som rad keby sa dal editovat nas posledny prispevok , pretoze vela ludi sa nechtiac pomyli a pisat novy nazor do dalsieho riadku je take divne...
Index brand Birdzu má pomerné dobrú štruktúru a tie pevné časti by som asi nemenil. Ale nebolo by zlé použiť aj technologiu "drag and drop", aby si mohol kazdý, panel, textové polia prip. odkazy, premiestniť a usporiadať podla svojho vkusu. Osobne by som to nepotreboval, ale niektorým to možno vyhovuje .
- do hlavnej časti stránky by nemala zasahovať reklama, mladý to nemaju rádi a trochu to aj špatí krásu toho obsahu.
...A ked už spomíname to forúm, tak by nebolo zle naprogramovať skript na reakciu. To znamená že ak niekto napiše prispevok možem nan reagovať, pripadne doplniť textbox, na určovanie identiny, komu reakciu posielam, pretoze pisanie čisel napr. 23. suhlasim a podobne je neprehladné.
11. Ja myslím ze to nie je problém do stránky implamentovať .JS gecko searchengine (pokial je diskusia rozsiahla moze uzivatel vyhladať priamo v prispevkoch).
Zbalovanie a rozbalovanie prispevkov tiez nie je problém. Tie bez odpovedí budu otvorené (aj najnovšie) a tie z odpovedami zbalené.
13. myslim ze to tu nieje dlho, asi odvtedy ako su nove TSky...
Tenpatic-myslis styl youtube? to by som bral
a k tej nahodnej webke- myslim ze ta vec by tam mala ostat, nejako to nespati, nekazi ani nic...a funkciu plni-ak sa mi zapaci niecija fotka/nick/cojaviem co tak na neho kliknem a kecnem...nieje to zle...
mne by sa na hl. strane poaacil- aktualny kurz eura a dolara, potom nejake spravy ale len kratke info, mozno nieco s hudbou, ale nie moc otravne...A ZIADNA REKLAMA!!!
Tie šípky som si ani ja moc nevšimla, až teraz keď to tu čítam... a tie náhodné webky ci blogy su fajn, nedavala by som prec...
a mne to vcelku vyhovuje... akurat s tym kalendarom sa mi to pacilo mohlo by tam byt aj to, ze ti a ti uzivatelia maju narodky, podla toho kto si vyplni dátum narodenia...
REKLAMA nejaka obcas musi byt (aby sme mali za co platit servery a tak), ale dohodlo sa, ze bude na 1 stranke od nula do dve reklamy, aj to skor nie, ako ano...
Nemali by sa nikdy objavit agresivne reklamy, ktore budu napriklad prekryvat polku stranky, alebo tak, leb to je hnusne... ble...
22. aaano som za teraz to ide straaaaaaaaaaaaasne pomaly alebo sa mi stane daco take ze sa mi to akoby prekryva (myslim slova) a skoci mi to uuuplne na koniec stranky a je to cele fialove (pismena)
a vobec .. preco je BIRDZ teraz tak strasne pomaly????? najme TSky dakedy ked chcem 1 otvorit kliknem na nu aj 5krat a neotvori sa ani za boha ukaze mi ze pracuje a zrazu ze uz to dopracovalo ale nestane sa nic
Mne sa nepáči ten stĺpec úplne napravo. Pripadá mi taký zbytočný rovnako ako tie stĺpce dole spoznávaj sa a pozeraj si. Dal by som ich radšej do nejakej sekcie. Ešte by som poriadne zriedil to menu na ľavo a zväčšil Logo.
Podla mna je uvodna stranka fajn a zaujala ma hned na prvy pohlad, co sa mi tam velmi paci, je nahodna webka, to som vzdy zvedavy, koho mi tam hodi a neviem, mne sa to logo nezda male, take akurat, aj to rozdelenie do stlpcov je fajn, akoze ked som to poslal kamosovi, ze nech sa pozrie, kam chodim, tak hned napisal, ze to je super, hlavne co sa tyka obsahu a to videl prvykrat Takze ja osobne by som tam urcite velke zmeny nerobil, ani po grafickej stranke, ani po obsahovej, paci sa mi to tak, ako to je, dokonca mi nezobrazuje ani tu reklamu, o ktorej vsetci tocia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Myslim tie, co ma hodia na zaciatok...
Dalej by som tam pridal tento obrazok
» www.flickr.com/photos/deia/794...
S tym ze by ukazoval na to dialogove okno s vyhladavanim ak by si to ludia vsimli, iste by to usetrilo kopec zbytocnych novovzniknutych diskusii.
- do hlavnej časti stránky by nemala zasahovať reklama, mladý to nemaju rádi a trochu to aj špatí krásu toho obsahu.
zatial tolko
...v jednoduchosti je krása
7 - ale aspon su tie prispevky kratšie - lebo ako sledujem po iných fórach, tak sú po pripojení citácie dosť roztiahnuté..
no a k téme: okrem tej reklamy by som to nejak zjednodušil - je tam priveľa vecí a mnoho z nich nie zrovna aktuálnych..
Zbalovanie a rozbalovanie prispevkov tiez nie je problém. Tie bez odpovedí budu otvorené (aj najnovšie) a tie z odpovedami zbalené.
napr použitím prvku(dropdown switch js)
a co sa tyka tych sipok podla mna su v pohode a su na kraji tak akurat
Tenpatic-myslis styl youtube? to by som bral
a k tej nahodnej webke- myslim ze ta vec by tam mala ostat, nejako to nespati, nekazi ani nic...a funkciu plni-ak sa mi zapaci niecija fotka/nick/cojaviem co tak na neho kliknem a kecnem...nieje to zle...
a vacsie logo...pridavam sa, fakt je dost male...
...tesim sa na new birdz...
a mne to vcelku vyhovuje... akurat s tym kalendarom sa mi to pacilo mohlo by tam byt aj to, ze ti a ti uzivatelia maju narodky, podla toho kto si vyplni dátum narodenia...
Nemali by sa nikdy objavit agresivne reklamy, ktore budu napriklad prekryvat polku stranky, alebo tak, leb to je hnusne... ble...
rad diskutujem
a vobec .. preco je BIRDZ teraz tak strasne pomaly????? najme TSky dakedy ked chcem 1 otvorit kliknem na nu aj 5krat a neotvori sa ani za boha ukaze mi ze pracuje a zrazu ze uz to dopracovalo ale nestane sa nic