Jedno je jasne som rad ,ze nevladne Fico ale to co predvadzaju je zatial katastrofa...nahneval ma napr. postoj k dialniciam , dalej mi vadi Sulik...je to strasny blb robi jedno fopa za druhym...nehodi sa na funkciu ktoru zastava nema poriadok v strane.fun
@d170 suhlasim s tym ze sme zadlzeny a ze nemame peniaze na dialnice ale ako potom chce vlada riesit rozdiely medzi vychodom a zapadom??? dialnica je cesta pre investorov... dalej sa mi nepacilo vyjadrenie sulika na vychod ze ten kto na vychode nezarobi ani min. mzdu je skrachovanec...nech si pride do gelnice a nech si skusi najst robotu... mna sa to nastastie netyka ale je mi luto ludi ktori nemozu za to, ze sa im tazko zije...
veď je úplne jedno, kto vládu dostane do rúk...jeden väčší debil ako druhý...a kým sa modrí s červenými nedokážu dohodnúť, budeme mať buď jeden alebo druhý extrém...
@drejka pozeral som asi 5 minut, neviem pripadaju mi taky...cudaci hodny oskara ale ich myslienky sa mi zdaju lepsie ako sulikove a absolutne nechapem preco isli do liberalnej SAS
@aguri500 Ale bohužial dialnica by nič nevyriešila, hoci by bola aj zo zlata, lebo investor chce mať napríklad hlavné mesto od svojho podniku maximálne do hodiny a to na východ nebude ani po dialnici.
Podľa mňa by boli lepšie motivovať investorov nejakými výhodami, ak sa rozhodnú pre východ, lebo dialnice samé o sebe nepomôžu tomu, aby investor išiel na východ.
A s robotou je to ťažké a nielen na východe, to vyjedrenie sa mi nepáči, takisto ako aj vyhlásanie Mihála, že kto robí za 400€, tak si za to môže sám a je to kvôli tomu, že sa s tým zmieril.
A v tomto ma napríklad Mihál dosť sklamal, lebo z neho som mala dobrý pocit, zdal sa mi byť rozumný človek.
Ale možno, že je to iba kvôli tomu, že nemá skúsenosť s médiami a novinár ho k tej odpovedi nejako dotlačil, možno to tak nebolo myslené ako to vyznelo.
Lebo včera napríklad dávali v novinách, že chce riešiť to, aby boli zamestnávaný aj dlhodobo nezamestnaný a spomenul aj to, že ľudia často ostanú radšej na sociálnych dávkach ako by išli robiť, lebo za prácu dostanú toľko, čo mali dávky.
A to je pravda, poznám dosť ľudí, čo sú na sociálnych dávkach-či už jeden alebo obaja a robiť nejdú preto, lebo ak by išli, boli by na tom rovnako ako doteraz, len by museli ešte niečo dať aj na cestovné, plus do roboty sa treba aj obliekať.
Takže ak by toto nejako riešil a neostal by iba pri rečiach-lebo aj to je možné, tak ho určite považujem za lepšieho ministra práce a sociálnych vecí ako Tomanovú, ktorá pre motivovanie ľudí, aby neboli na sociálnych dávkach neurobila nič.
na vychode je lacna pracovna sila ale neda sa k nej dostat koli slabej infrastrukture...fabriky a tovarne by sa kludne mohli budovat aj na vychode a zamestnavali by ludi ktori chcu pracovat len treba dialnice na to aby k nam na vychod niekto prisiel.ale rozhodne nesuhlasim so stavanim dialnic systemom euro tebe euro mne ako to bolo za fica...
hej nadavate vari na fica alebo sulika kto podla vas ma si vyzierat prešlapy buducej vlady asi nova sučasna a pokym neprestane korupcia a klientelizmus dialnice poriadne v SR nebudu nikdy!!!...a budeme dadavat dovtedy kym sa z toho nezblaznike .neviem asi nejaky zazrak čakal rovnake ako v ČR môžeme si bez problemv podať ruky...len keby toho dzurindu fica mečiara a komunizmu nebolo smola kde je naša poloha...bude to trvať ešte 1 myslim štoročie kym dostaneme rozum!!!
Treba si ešte počkať...Sulíka rozhodne ešte nehodnotím...faux pa či má košeľu alebo sako na neformálnom stretnutí má netrápi. Čo sa týka diaľnic tak zastavenie PPP si myslím je nevyhnutné-na to že tam je účasť štátu sú veľmi drahé. Nemyslím že zastavia skôr spomalia...čomu sa vzhľadom na súčasný rozpočet veľmi nečudujem. Čo mi ale vadí je to že sú malo reformný a boja sa šetriť(prípadne šetria tam kde je to kontraproduktívne...napr tie diaľnice). Rozhodne sa mi páči ako tvrdo bušia do harabina ...treba si počkať aspoň 100 dní potom zistíme čo z toho. Človek sa ale aspoň nepovracia keď si zapne správy.
aby som to zhrnul rozhodne som čakal viac reforiem a väčšie šetrenie.
@tomas podla mna je dobre ze je Dzurinda minister , predsa len v zahranici uz ma nejake meno.Sulikovi zrejme stacilo aj hociake miesto hlavne nech zarobi...Sulik je strasne neprofesionalny...
ked chce tato vlada setrit nech zacne od seba a zbytocne nezatahuje opasky chudobnym ludom !!! ved oni ani platy nemaju zdanene a to ze to nema cela Europa neznamena ze to nemozeme mat my.... a este chcu zrusit minimalnu muzdu som pocul ? aby mohli firmy zmestnavat kadekoho za lacny peniaz ? teraz to ude takto.. nechces pracovat za 200€ , tak vypadni, na tvoje miesto sa hlasia dalsi piati (koli vysokej nezamestnanosti)
Mne sa tiež Sulík nepáči a s tými diaľnicami nech si pohnú ked to stopli, lebo ešte viacej ľudí bude bez práce. Myslím na robotníkov čo ich mali stavať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
K dialniciam, čo ťa konkrétne nahnevalo?
Lebo ja s tým súhlasím, že sa to prehodnotí, lebo toto bol veľký tunel, mali by sme najdrahšie dialnice v Európe.
a s dialnicami suhlasim...
Podľa mňa by boli lepšie motivovať investorov nejakými výhodami, ak sa rozhodnú pre východ, lebo dialnice samé o sebe nepomôžu tomu, aby investor išiel na východ.
A s robotou je to ťažké a nielen na východe, to vyjedrenie sa mi nepáči, takisto ako aj vyhlásanie Mihála, že kto robí za 400€, tak si za to môže sám a je to kvôli tomu, že sa s tým zmieril.
A v tomto ma napríklad Mihál dosť sklamal, lebo z neho som mala dobrý pocit, zdal sa mi byť rozumný človek.
Ale možno, že je to iba kvôli tomu, že nemá skúsenosť s médiami a novinár ho k tej odpovedi nejako dotlačil, možno to tak nebolo myslené ako to vyznelo.
Lebo včera napríklad dávali v novinách, že chce riešiť to, aby boli zamestnávaný aj dlhodobo nezamestnaný a spomenul aj to, že ľudia často ostanú radšej na sociálnych dávkach ako by išli robiť, lebo za prácu dostanú toľko, čo mali dávky.
A to je pravda, poznám dosť ľudí, čo sú na sociálnych dávkach-či už jeden alebo obaja a robiť nejdú preto, lebo ak by išli, boli by na tom rovnako ako doteraz, len by museli ešte niečo dať aj na cestovné, plus do roboty sa treba aj obliekať.
Takže ak by toto nejako riešil a neostal by iba pri rečiach-lebo aj to je možné, tak ho určite považujem za lepšieho ministra práce a sociálnych vecí ako Tomanovú, ktorá pre motivovanie ľudí, aby neboli na sociálnych dávkach neurobila nič.
na vychode je lacna pracovna sila ale neda sa k nej dostat koli slabej infrastrukture...fabriky a tovarne by sa kludne mohli budovat aj na vychode a zamestnavali by ludi ktori chcu pracovat len treba dialnice na to aby k nam na vychod niekto prisiel.ale rozhodne nesuhlasim so stavanim dialnic systemom euro tebe euro mne ako to bolo za fica...
Lebo dialnice budú zbytočné, ak bude Slovensko na pokraji bankrotu, lebo do krajiny s krachujúcou ekonomikou nepríde žiadny investor.
aby som to zhrnul rozhodne som čakal viac reforiem a väčšie šetrenie.
Problem nasej koalicie je hlavne v tom, ze to spojenectvo defakto vzniklo za ucelom odvolat Fica....
ved SaS a KDH su ako krestan a gay
Proste sa nedohodnu na tom, kto ma pravdu ..... ale i tak su schopni nejakych kompromisov
inak som spokojný...