Čaute pri holení som sa trochu porezal a dal som si tam kusok kapesníka aby nekrvácalo tolko a čim by som mohol urýchliť hojenie ? Staré dobré tupé žiletky
no tak tu novú žiletku najskr zatúp na nejakom betóne a potom sa hoľ, určite sa neporežeš..
to len pre budúcnosť
ináč dedko kedysi keď žil povedal, že stačilo prsť ocikať a bolo zdezinfikované a aj sa krv zastavila...
no ale neviem si predstaviť ako by si si cikal na tvár, možná že nejaký panenský moč od mladej 12 -stky by bol zaručený úspech :-S
@spl1tt3r Kamenec. Je to prírodné adstringens a kedysi ho mal každý holič. Dnes už...nie sú holiči no Ale kamenec kúpiš napr. v L'Occitane, alebo ho možno nájdeš v DM.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
takže asi soľ
to len pre budúcnosť
ináč dedko kedysi keď žil povedal, že stačilo prsť ocikať a bolo zdezinfikované a aj sa krv zastavila...
no ale neviem si predstaviť ako by si si cikal na tvár, možná že nejaký panenský moč od mladej 12 -stky by bol zaručený úspech :-S