Čafte, možno ste si už niektorí všimli, vo Webkách pribudla nová funkcia ONLINE, kde si môžte pozrieť, kto je práve online. Títo užívatelia sú zoradení podľa poslednej aktivity. Aké máte nápady, resp. čo by ste tu uvítali?
takze chyba mi tu taka vec, ze ked uz je diskusia velmi rozpisana a je tam okolo tristo prispevkov, tak ze sa musim hore rolovat takze nejaky "gombicek" co ma posle na zaciatok stranky
tak to je poriadny shit vam poviem a neurazte sa... to aby som sa dole zrolovala a este aj doprava rolovala... ako ste ok? sak tu sipku dajte do stredu, nie napravo... bo kym sa zrolujem dole cez tie vsetky temy do boli doteraz vpravo a teraz su pod diskusnymi prespevkami, tak rozkopem comp a v zivote od nervov uz na birdz nepridem...
a uvitala by som keby mi pri priateloch vypisovalo ci su online, bo sa mi nechce preklikavat sa na tu online databazu cez sto odkazov... a este aj hladat tych svojich medzi ludmi co ani nemam tusenia kto su
Ked mas technicky problem, prosim napis e-mail na webmaster@birdz.sk. Snazime sa odpisovat na vsetko, ale zial nie je v nasich silach odpisovat na uplne vsetko a uplne hned.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A tebe Merlin61, nájdi mi prosím ťa tému ohľadom nových fukncií Webky alebo funkcií, ktoré už sú??