hmmm...no ked mame takyto vyber...tak ten romansky kostolik(tusim).....co je aj tu nahodeny za 2euro by bodol.....ale som tiez za toho vtacika..hoc iby bol nejak vynoveny..ale vtacik..
@Tomas : Musi to byt nejaka z tych znamok? Alebo to moze byt hocijaky obrazok, vacsina ludi tu chce nejakeho vtaka, ze ci by sa nenasiel na internete nejaky SuperMegaEuro vtak a ten by sa pouzil
keby sa nasiel clovek ochotny vyrobit nieco vlastne kde by bol vtak sak sme birdz. ako tu bolo od @xyz666.mozno by som vyhlasil nejaku sutaz o vytvorenie tejto znamky
Úprimne? Radšej dorieš samotné TS-ky, aby správne fungovali aj v Opere, lebo to červené upozornenie tam svieti už podiadne dlho.. a potom sa venuj "somarinkám"
@xperiax no pokial tam budes mat hlavu ako prezident, a nema to suvis s tymi poziadavkami aby sme tam mali velkeho modreho vtaka, tak mozme uvazovat nad tym DD
ale nie, to by bolo nefer, lebo na birdzovskych znamkach by potom muselo byt viac ludi a nebude tam jeden konkretny, radsej tam dam vseobecny zvieratkovsky symbol
áno, presne, pablo, čo si to o sebe myslíš? zabudol si na mňa! juchuuu, dejce tam sovu, prosíííím, Athene noctua et Asio othus (kuvik plačlivý a myšiarka ušatá), sú to sovičky... poslovia správ predsa!, a ešte také vznešené, krásne, inteligentné... potterovské
džonny, súhlasíš s tým, že ja mám byť na známkach, alebo tie sovy? každopádne je to jedno, ja som myšiarka, teší ma
inak, aj havrany a vrany by boli fajn, celé dni ich pozorujem, sú to skutočne krásne a zaujímavé tvory, tá ich chôdza nemá chybu, moje zlaté... chúdence, furt ich ľudia vyplašia v ich hľadaní potravy, a často sú samé... ako ja... moje:/ dnes som videla ale celý kŕdeľ a sojky... johooj, čvitoria tu, som bola prekvapená, že majú chuť v takej kose spievať... musím kúpiť slnečnicové semiačka pre ne
Vies co tomas, rovno mozes dat nastavenia, aby si kazdy vybral taku aka jemu vyhovuje a este si moze spravit inu tym ze si tam uploadne fotku podla lubovlole a ono mu to vypluje znamku ze 0 euro aby bolo vidno ze birdzovkse spravy su coo??? zadarmooooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
alebo
tak, toto je podla mna asi najnepodstatnejsia vec na celom B!RDZ...
alebo
ale nie, to by bolo nefer, lebo na birdzovskych znamkach by potom muselo byt viac ludi a nebude tam jeden konkretny, radsej tam dam vseobecny zvieratkovsky symbol
inak, aj havrany a vrany by boli fajn, celé dni ich pozorujem, sú to skutočne krásne a zaujímavé tvory, tá ich chôdza nemá chybu, moje zlaté... chúdence, furt ich ľudia vyplašia v ich hľadaní potravy, a často sú samé... ako ja... moje:/ dnes som videla ale celý kŕdeľ a sojky... johooj, čvitoria tu, som bola prekvapená, že majú chuť v takej kose spievať... musím kúpiť slnečnicové semiačka pre ne