dnes vymyslel, ze by sme mohli mat miesto kliciacich semienok a kvietku, larvy a motyliky (hovoril to vo svojom live vysielani na svojej webke, nie vo videoblogu, ale dal
@4 no mne sa ten napad s mariskou paci, aj ked som to ani neskusala a ani neplanujem, ale pravda je, ze mohlo by to byt take nieco vtipnejsie, alebo oddelene...
podla mna to je dobre ako je...aj ked by som bol radsej nech uz sa pohnem niekde nie len polroka kliciace semieko to tiez nieje vihra tak skuste kuknut moju webku....
NEEEE. Len prosím NIE ! To by som bol teraz larva omg. Klíčiace semienko je také milé pekné, larva a motýľ také phuj neosobné !!! Klíčiace semienko je prekrásne, prosím len mi ho nemente a nechajte
nie je to zly napad.. ale ludia si nevsimaju kto ma aky status ale ktory status je viac a ktory menej.. takze z tohto hladiska je uplne jedno ci zmenime nazov.. ale budis
a to by sa nedalo tak, ze kebyze pokrocim do dalsej urovne by som si mohla vybrat, medzi semenom a larvou/pandravou a potom kebyze zase pokrocim medzi kvietkom ci motylikom?? to by sa tak nedalo mudry ujo @tomas ???
ktoremu kokotovi muselo az tak jebnut ze ho napadla tato totalne prijebana picovina? rofl a to som myslel ze vypatlani retardi ubudaju...nemam slov dpc, totalny mindfuck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Asi by som to nechala tak ako to je....
Môj nazor
1. Bečko
2. Bíčko
3. Birko
4. Birdko
5. Birdzko
to ja len tak si nevšímajte
2. semiacko Birdzu
3. pucik Birdzu
4. kvietok Birdzu