clovek si uz konecne zvykne na nejaky system na vynovenom birdzi...a znova nieco nove,teraz napr. TS-ky...ako nehadam sa ked to niekoho bavi tie zmeny,nech si meni.ale hneva ma,ze si uz nemozem najst tak rychlo spravu napr z oktobra 2007,ale musim sa k
mne to nevadi, vyzera to zaujimavo a preklikavat sa do minulych mesiacooch som nepouzil ani raz odkedy to tu je (neratam prechod mesiacov ked niektore prisli este v aguste a niektore v septembri) takze pohoda a vyzera to zaujimavejsie, takze ja som za
cením si prácu tomáša ale už pred tým mi vadilo vôbec to delenie.. alebo ked už delenie a chcem si najsť komplet všetky ts od jedného užívatela tak nech všetky a nie v určitom období
lol to tu aj niekto cita tak stare spravi? ja si obcas pozriem nejaku 2-3 staru ale inak ma zaujimaju len tie nove...a dizajn nie je zly...necakana novinka vzdy potesi
NA tom novom sa mi páči to + že netreba klikať na správu, ale rozbalí sa v okne, zdá sa že je to rýchlejšie. Ale mne veľmi vadí delenie na mesiace, roky... Kým niečo nájdem strašne dlho mi to trvá. Ja chcem mať možnosť zobraziť všetky odoslané/prijaté TS.
Len teraz ma tak napadlo, ze by sa v tom novom dizajne mohlo objavovat aj text na ktory mi niekto odpovedal lebo ked mi niekto odpise po par dnoch niekedy nemam sajn o com to hovori a na co reaguje...
pre lepsie pochopenie uvediem priklad:
Napisem TSku: blabla pojdeme v stedu na pivo? blabla mas uz ten film?
A ked mi pride iba odpoved v style: nie blabla
Tak netusim o com to hovoril a preto by bolo fajn aby som videl aj to co som pisal ja
@9 robis si statistiku? Ma totiz napadlo nieco v style "aaa dokelu v auguste som mala o 10TSiek viac ako teraz musism rychlo napsiat nejaky blog a pridat fotky aby som to dobehla"
Budte radi, ze sa aspon niekto snazi o inovaciu. Na inom portali by zakladatel nebol taky ohladuplny a uz vobec by sa nebavil s pouzivatelmi o tom, co by ako malo vyzerat.
@0 Z prsta ti neodpadne ked kliknes o 10 x viac a ani ostatnim
Budte radi, ze Birdz je vobec a , ze Tomas sa stara tak ako sa stara
@thalion a dalsi... Podla mna ked dakto hlada spravu z konkretneho mesiaca, tak ju lahsie najde tak, ze si otvori prislusny mesiac a v nom da vyhladavanie...
Lebo keby sa ti otvorilo vsetko dokopy a hladala by si vo vsetkych spravach naraz, tak ti najde mozno 1000 sprav, ktore vyhovuju...
Fakt sa vam zda prehladnejsie, keby ste dali konverzaciu s jednym clovekom a mali by ste tam 3000 sprav od toho isteho cloveka??? Je to fakt prehladnejsie?
Lebo mne sa zda lepsie, ked si vyberiem nejaky mesiac a hladam len v ramci neho, viem ze na narodky mi pisal ten a ten, a tak si otvorim prislusny mesiac a v nom mi najde napr. iba 10 sprav od toho cloveka, tak v nich lahsie najdem tu co chcem, ako ked by som si otvoril "vsetko" lebo som lenivy par krat kliknut pri vybere mesiaca a zrazu mi to najde 300 sprav od toho cloveka? co ja viem to je MENEJ prehladne..
ak ste si vsimli, je to SKUSOBNA VERZIA, a nad nou funguje aj stara normalne...
A preco? Lebo BIRDZ chce vediet, ci sa vam to paci. Ked mi pridu navrhy ze stare boli lepsie (lebo tam bol hore vyber rokov a mesiacov), tak to tam dam... Tak ci tak hlavny rozdiel tsiek je ze su naprogramovane UPLNE inak, a ze sa NEOTVARA NOVA STRANKA, ked otvaras spravu, dokonca starsie spravy ktore si uz otvorila ma ulozene v pamati istu dobu, tak tie su este rychlejsie, ale aj nove spravy... To je radikalna prestavba TSiek, samozrejme dizajnovo sa to moze podobat viac k starym...
Ale hlavne ide o to, ze chceme zrychlit tsky nech su co najrychlejsie a tak sa snazim rusit zbytocne nacitavania stranok.
áno, aj mne sa viac páčil starý design TS-iek, ale tak niesom proti, a ak tam bude možnosť ponechať si ten starý design ako teraz tak to bude najideálnejšie.
@andulili a predstavujes si to tak, ze sa ti objavi zoznam tsiek od jednej osoby a budes tam mat napr. 8 tisic tsiek od tej istej osoby? to je prehladnejsie?
chystame "konverzacie" (ak si vsimnete v hornom menu je este miesto vedla tych troch poloziek). to je nieco, ze si natukas nick a najde ti to poslednu konverzaciu s prislusnym clovekom, t.j. zobrazi ti X tsiek naraz, napriklad poslednych 20 tsiek s dotycnou osobou, ako pisal on tebe a ty jemu... (a bude sa tam dat nastavit ze to otvori aj starsie tsky, ale dufam ze mi nevynadate, ze tam je iba poslednych 20, alebo poslednych 50 s tou osobou, lebo ak by som vam tam dal ze vsetko, tak by sa to nacitavalo aj hodinu taka stranka ak by tam bolo veelmi vela tsiek)
Ak ste si vsimli, po prvy krat som spravil to, ze funguju dve verzie vedla seba. Ze funguje stara aj nova verzia. Ze som to proste neprepol. Lebo som si povedal, ze uz je na BIRDZi dost vela uzivatelov, ze kazdu vacsiu vyraznejsiu zmenu, necham fungovat spolu so starou, pricom stara bude hlavna a ked ludia okomentuju chyby a povedia co by chceli radsej, resp. co zmenit na novej, aby bola lepsia. Tak potom sa to prepne a bude hlavna nova verzia, a stara verzia bude doplnkova (ale bude stale fungovat aj potom, mozno nie navzdy, ale mozno aj par rokov)
@thalion a BIRDZ ide pomaly hlavne kvoli TSkam, tie maju najvacsiu zataz na serveri, lebo sa najviac pouzivaju, a preto sa prerabaju od zakladu, aby sa tam nacitavalo co najmenej, a pritom to bolo lepsie.
@chavez@17 (este to mozno zjednodusim a zvyraznim), ale ak si vsimnes a kliknes na meno cloveka tak ti nacita len jeho tsku), ak kliknes na odpisal na "MOJU SPRAVU"
@matqa , nemas vybranu "nalepku" ze nove??? nemalo by sa to vymazavat automaticky ak nekliknes na vymazat... a nastavenia tsiek kde si zaskrtnes automaticke mazanie po odpisani, zatial nie su spustene...
konverzacie budu, mozno zajtra, mozno pozajtra, mozno popozajtra... ked budu fungovat ako tak rychlo, tak tam pribudne do novej verzie taka linka dalsia....
@fylo posielanie sprav je opravene, bol tam preklep.... Nove spravy sa daju posielat. Ak niekomu nejde mazanie mozno si jeho pocitac pamata stary javascript... nech si to refreshne
@36 po tom ako dám odpísať - odpíšem a dám odoslať, mi to vyhodí nejaký chybový riadok - čosi s chybou v databáza mysql .. alebo čosti také...a podtým nápis - správa vymazaná .. v odoslaných správach sa správa nezjaví .. ani nie je žiadna vymazaná
vááá ja mám prudké orgazmy, doteraz som bola lenivá odpisovať, ekd som mala veľa ts, nechcelo sa mi do toho púšťať, ale teraz je to super ultra rýchle, dakujeme
Voči novému dizajnu nemám žiadne výhrady. Rozhodne je to krok vpred. Len mi chýba to rozdelenie TS-iek podľa mesiacov, tak ako to bolo v tom predchádzajúcej verzii. A tlačítka "napíš novú tajnú správu" a spol. by mohli byť trochu menšie.
fiha co ja vim..bola som zvyknuta na stare ale ani noveneni lzlee..paci x)..len ma stale stve ze stale ale stale a furt a stale mi tho od jedneho casu vypisuje ze mam 1 TS a protom nic nemam..nwm preco uz tho raz zmizlo a potom sa tho zas objavilo..v com je asi tak chyba?
bol by som rad, keby to bolo proste tak ako ked kliknes na na to *moju správu*. Je podla man lepsie, ked tam je aj na co to ten clvoek odpisal A mohol by tam byt aj nejaky kalendarik, ktorym by bolo mozne sa dat na konkretny rok a mesiac. lebo preklikavat sa pojednom je dost zle.
@45 501-tka to je trochu na uvazenie... ale... ak by to bolo
a) iba medzi sebou, bez ohladu na konverzaciu, tak to bude relativne rychle a funkcne aj na starsie tsky
b) iba priamo konverzacia ktora na seba nadvezovala, toto pojde trochu pomalsie a obavam sa, ze niekedy budete mat s jednym clovekom desiatky konverzacii a stane sa to neprehladnym...
predbezne tam bude rozdelenie tsiek starym sposobom... este uvazujem ze nalepky tam dam trochu inak. nech to vyzera ako filter, nie ako farebne nezmyselne plosky vedla seba...
len mám taký problém tomáš, v starom dizajne mi ukázalo, že mám 20 nových ts (a bolo ich 20), v novom len 5, to prečo?? a skontrolovala som si mesiac, zo septembra všetky boli
@25 s nikým si nepíšem tak vela ts a keby sa už chcem preklikať radšej si preklikám tie strany ale som zvedavá na tie konverzácie (kt sa mi inak sem tam zobrazili ale ked som na to klikla tak že ups
@tomas - ja by som dal ten "kalendarik" s mesiacmi a rokmi do toho volneho miesta za tymi tromi obrazkami (ktore by mohli byt aj krajsie ) ze napis spravu, odosli novu, ci jak to bolo, tak tam je celkom dost miesta, a niekde by som tam natlacil aj nalepky...
+ak chcem onalepkovat spravu, tak sa blbo zobrazuje ta lista s nalepkami
ale inac som uplne spokojny s novym systemom, nemusi sa stale nacitavas stranka
@tomas podla mna to vyzera dobre, mozno by bolo zaujimave pridat moznost zoradit podla: Od koho, datumu prijatia a podla toho aku ma sprava nalepku ale vyzera to fakt pekne
@tomas a s tými užívatelmi som to skôr myslela tak že ked hladám nie ani tak konkrétnu správu ale skôr že kedy som si s tým človekom písala (to je u mna častejšie ako hladať konkrétnu ts) je to proste jednoduchšie ked mi to najde zo všetkých a neviem či by to bolo také ťažké (asi hej do toho sa nevyznám) proste len dať možnosť že napr hladať vo všetkých správach/hladať len tento mesiac (a ten mesiac kt. by bol práve odkliknutý)
aa vsimla som si, ze ked odoslem spravu tak sa mi v priecinku odoslane neulozi taky maly detajl. proste v prijatych odstane ale v odoslanych nie.... toto je naschval?
ale zas aby som nebola len zlá kedže teraz som išla pozrieť na ten ešte novší dizajn že sa v nom trochu poobzerať a pozerala som že čo je to plusko tak to je že fakt užasne a to sa mi fakt že lubi
@murcatko nakreslis krajsie ikonky? sutaz: kto chce urobit krajsie ikonky do novych tsiek a ziskat ehm... co ja viem cestny titul "kreslic ikoniek do tsiek"?
@65 napis mi prosim TSku, ze komu si poslala spravu (ze ci si pisala novu, alebo ci si odpisovala, ak si odpisovala od koho bola sprava a o kolkej ti prisla, ze napr . 9 . septembra 2008 o 17:30... ja sa pozriem konkretne ze co ti to robi, ci tam nie je daky problem...
ale odoslana by sa mala objavit v odoslanych, prijata v prijatych
@zoescott neboj. od 1. septembra 2008 som si vymyslel pravidlo, ze ked budem daco modernizovat, necham aj staru verziu, ze ti co sa im pacila stara verzia viac, ju budu moct stale pouzivat... aj nadalej...
mohly by ste to konecne uz daj do njekaej normalne formy a nie stale nieco menit, ako paci sa mi na tom novom, ze si mozes pozriet hnet co ti doslo ale inak nevidim nijaku zmenu. Najlepsie by bolo keby ste to zapracovali do tych starich a je pokoj. Proste nech je to nejake jednotne vsetko a nie rozhadzane... A este ked uz pisem o birdzi strasne by sa mi pacilo keeby som vedel najst tlacitko zmazat vo videach a forach ...
neviem ako to tu vyzeralo pred dvoma rokmi, ale pred rokom to tu bolo fajn, starý a jednoduchý dizajn,jednoduchá orientácia, ľahko ovládateľný, každý mal rovnaký dizajn....
prečo sa človek pokúša stále byť lepší a robiť veci lepšími? prečo občas neostane pri klasike a neudrží si svoj štýl...
birdz sa mi začína podobať na tisícky inýc serverov....
pomaličky rozmýšlam, že sa tu na to vykašlem...
nový birdz ktorý sa má uberať do výšin,,,stráca šmrnc!
clovek si zvykne na vsetko...nie aby tu ludia uvitali zmeny, ale miesto toho budu len picovat za to ze si nemozu pozerat rok stare TS...fak trapne od vas...skor by ste mali podakovat tomasovi za zmeny...aspon niekto sa to tu snazi zveladovat
@83 len by som podotkol, Birdz nijakym sposobom NEZABLOKOVAL pozeranie starych sprav (len zmenil vypis navigacie rokov/mesiacov), ono to bolo mozne, i ked je pravda pre cloveka, ktory hlada spravu s mesiaca napr. marec 2007, tak v novom dizajne to bolo komplikovanejsie (na viac kliknuti)...
Ok nove tsky sa teraz VIAC PODOBAJU na stare tsky, vlastne je tam UPLNE rovnaky vrch.
Jedine co sa zmenilo:
-> pribludlo Plusko (resp. minusko) ktore moze otvorit/zatvorit tsku (bez toho aby sa nacitavala nova stranka = brutalne zrychlenie
-> pri kliknuti na nick sa otvori sprava od uzivatela, pri kliknuti na "moja sprava" sa otvori povodna sprava, na ktoru odpovedal uzivatel (pribudne este linka na "cela konverzacia", kde uvidis poslednu komunikaciu s danym uzivatelom... cize tsky od neho tebe, a od teba jemu - to pribudne este)
-> vypis sprav a citanie sprav je v jednom okne => nenacitava sa zbytocne znova cela stranka pre otvorenie tsky, alebo pre vymazanie... este asi urobim ze mozno aj pri odpisovani to odpise v ramci okna... TOTO BY MALO URYCHLIT CELY BIRDZ (kedze 25% zobrazeni celeho BIRDZu pripada na tajne spravy, cize 25% vsetkych clankov,stranok,obrazkov,videi,fotiek,sprav proste vsetkeho co je na birdz, pripada na rubriku tajne spravy)
ok dizajnova zmena nebude, bude to len funkcna zmena, aby sa tsky rychlejsie otvarali a nacitavali, a tym padom cely birdz...
nadalej vsak bude dostupna aj stara verzia, pre tych konzervativnejsich (i ked asi sami pridu na to, ze nove tsky idu ovela rychlejsie, a ze je praktickejsie si to otvarat v ramci jedneho okna)
o par dni sa Nove TS-ky stanu hlavnymi a stare tsky budu vsak tiez funkcne. Pribudne podstranka "Nastavenia", kde si uzivatel bude moct nastavit, ci chce vzdy otvarat stary dizajn tsiek, alebo ci chce vzdy novy dizajn tsiek... a tiez si bude moct nastavit, aku hlavnu stranku chce a dalsie veci (notifikacie a pod)
@luc.ka preco je tam odosielatel > prijemca... kvoli logike... problem je ze spravy sa zobrazuju ako minikonverzacie, ktore sa budu dat prepnut a pozerat dlhe konverzacie, cize cele kecanie medzi dvoma ludmi...
a to je robene ze tu ze "zlta bublinka od fotky odosielatela - to co sa poslalo" a seda "na co bolo reagovane"
v konverzaciach bude trochu zmena - zlte bude co bolo pisane tebe, sede bude to co si pisal ty...
vsade je to logicke, len pri odoslanych spravach som dospel k problemu: "teoreticky by si tam mala vidiet vzdy svoj nick, lebo vsetko su vlastne tvoje spravy od teba"... ak je to problem, tak sa to zmeni...
fuu jha nevem jah som si tez zvykla na tje predtym..tak co jha vem ale tak zvyknem si aj na toto. takze v tom envidim njaky velikaaaaaaaaaaaaaaaaansky problem
tomáš tomáš.. ja mám len pocit, ze to zbytočne komplikuješ. hlavne sám sebe vieš ako... "v jednoduchosti je krása" - na tom niečo je
ale tak zase, chápem, že tie konverzácie, či čo to tam chceš robiť, mnohých potešia. mne je to štyri, lebo všetky prečítané správy mažem, ale podstata je dobrá. len dizajn je prekombinovaný
a jediné, čo by som ocenila... mám zopár nevymazaných a onálepkovaných správ, ale sú porozhadzované v rôznych mesiacoch. a keď si kliknem na to, čo mám označené nejakou nálepkou, bolo by fajn, keby sa mi tam zobrazili VŠETKY, čo majú tú nálepku - bez ďalšieho delenia na mesiace. to je jediné, čo by som na tých "starých" ts-kách zmenila.
ale ako vravím, je ich málo a ani sa k ním nejako nevraciam...
ja sem chodim raz za dva tyzdne ale vzdycky je tu nejaky iny system,sere ma to ako..o nicom nikdy nevim,len zrazu..no supeer! to ma vie fakt nasrat toto
@56 sak dobré by bolo aj to jednoduché alebo ked viac konverzácii z jedným tak nejaké obmedzenie napríklad tri al štyri rôzne konverzácie max ved kto má viac naraz nee
akoze vyznam sa v tom v pohode...ale normalne to aj mna serie...stale nejake novinky,este k tomu to predtym bolo lepsie,ked som si mohla najst aj starsie TSky, ze som si len klikla na mesiac alebo rok...
radsej budem pouzivat starsi sposob, aj ked viem, ze dlho sa to nebude dat uz asi :/
sama renovacia jaaaj...a stale si zvykat jaaj...
a mne to je jedno.robte si s tym, co chcete tady...mam uz ine starosti:/:/:/
ani mne sa to nechce citat. len jeden detail. ze stare spravy nikam nezmizli. zmizli. mne tusim 50 poslo v pic vdaka tejto novej uprave ci co sa dialo. som mala skusky a nejak som prisla a ze nula. fajn. a teraz kedze nestihavam odpisovat bo mam malo casu tak sa mi hromadia spravy aj za minuly mesiac hocijak a porste stale klikat jak debil ze o mesiac dozadu? odpisem na spravu a naskocia zas septmebrove.. no aby ma to zjedlo ale ja uz som na to si nasla system ze otvaram sto tabs radsej a tak ako po jednej kebyze mam ist a morit sa tam. by ma jeblo. toto nove co tu je som este ani nepreskumala a som na to ozaj zvedava co to tu mame za novinku ale tipnem ze zistim o tyzden ked sa k tskam vratim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
108 komentov
ja si rada citam stare tsky a takto kym sa k nim dostaNEM
aspon vies kolko ti doslo TSiek za posledny mesiac...
@8 aj ja mám s tým problém, ked chcem vyhľadať všetky správy od jedného užívateľa..
pre lepsie pochopenie uvediem priklad:
Napisem TSku: blabla pojdeme v stedu na pivo? blabla mas uz ten film?
A ked mi pride iba odpoved v style: nie blabla
Tak netusim o com to hovoril a preto by bolo fajn aby som videl aj to co som pisal ja
@9 robis si statistiku? Ma totiz napadlo nieco v style "aaa dokelu v auguste som mala o 10TSiek viac ako teraz musism rychlo napsiat nejaky blog a pridat fotky aby som to dobehla"
@0 Z prsta ti neodpadne ked kliknes o 10 x viac a ani ostatnim
Budte radi, ze Birdz je vobec a , ze Tomas sa stara tak ako sa stara
A tie ikonky ze prijata posta a tak sa mi vobec nepacia
Lebo keby sa ti otvorilo vsetko dokopy a hladala by si vo vsetkych spravach naraz, tak ti najde mozno 1000 sprav, ktore vyhovuju...
Fakt sa vam zda prehladnejsie, keby ste dali konverzaciu s jednym clovekom a mali by ste tam 3000 sprav od toho isteho cloveka??? Je to fakt prehladnejsie?
Lebo mne sa zda lepsie, ked si vyberiem nejaky mesiac a hladam len v ramci neho, viem ze na narodky mi pisal ten a ten, a tak si otvorim prislusny mesiac a v nom mi najde napr. iba 10 sprav od toho cloveka, tak v nich lahsie najdem tu co chcem, ako ked by som si otvoril "vsetko" lebo som lenivy par krat kliknut pri vybere mesiaca a zrazu mi to najde 300 sprav od toho cloveka? co ja viem to je MENEJ prehladne..
ak ste si vsimli, je to SKUSOBNA VERZIA, a nad nou funguje aj stara normalne...
A preco? Lebo BIRDZ chce vediet, ci sa vam to paci. Ked mi pridu navrhy ze stare boli lepsie (lebo tam bol hore vyber rokov a mesiacov), tak to tam dam... Tak ci tak hlavny rozdiel tsiek je ze su naprogramovane UPLNE inak, a ze sa NEOTVARA NOVA STRANKA, ked otvaras spravu, dokonca starsie spravy ktore si uz otvorila ma ulozene v pamati istu dobu, tak tie su este rychlejsie, ale aj nove spravy... To je radikalna prestavba TSiek, samozrejme dizajnovo sa to moze podobat viac k starym...
Ale hlavne ide o to, ze chceme zrychlit tsky nech su co najrychlejsie a tak sa snazim rusit zbytocne nacitavania stranok.
chystame "konverzacie" (ak si vsimnete v hornom menu je este miesto vedla tych troch poloziek). to je nieco, ze si natukas nick a najde ti to poslednu konverzaciu s prislusnym clovekom, t.j. zobrazi ti X tsiek naraz, napriklad poslednych 20 tsiek s dotycnou osobou, ako pisal on tebe a ty jemu... (a bude sa tam dat nastavit ze to otvori aj starsie tsky, ale dufam ze mi nevynadate, ze tam je iba poslednych 20, alebo poslednych 50 s tou osobou, lebo ak by som vam tam dal ze vsetko, tak by sa to nacitavalo aj hodinu taka stranka ak by tam bolo veelmi vela tsiek)
No ja si skôr pamätám presnú vetnú konštaláciu v ktorú tá osoba v TS použila, než či to bolo v novembri, apríli alebo kedy.
Ak ste si vsimli, po prvy krat som spravil to, ze funguju dve verzie vedla seba. Ze funguje stara aj nova verzia. Ze som to proste neprepol. Lebo som si povedal, ze uz je na BIRDZi dost vela uzivatelov, ze kazdu vacsiu vyraznejsiu zmenu, necham fungovat spolu so starou, pricom stara bude hlavna a ked ludia okomentuju chyby a povedia co by chceli radsej, resp. co zmenit na novej, aby bola lepsia. Tak potom sa to prepne a bude hlavna nova verzia, a stara verzia bude doplnkova (ale bude stale fungovat aj potom, mozno nie navzdy, ale mozno aj par rokov)
@17 ved tá správa na ktorú ti dotyčný odpísal tam stále je, ale musíš si kliknúť aby sa zobrazila...ak som pochopil čo myslíš
Vymazavanie cez zaskrtavatko, alebo cez tlacitko vymazana v prislusnom riadku? (Skus este refreshnut stranku predtym preistotu)
www.birdz.sk/posta/ = stare
www.birdz.sk/posta2/ = nove
Cez staré zobranie odosielanie funguje.
Kalendarik? Alebo take ako v starych tskach, ze riadok s rokmi a pod tym riadok s mesiacmi???
a) iba medzi sebou, bez ohladu na konverzaciu, tak to bude relativne rychle a funkcne aj na starsie tsky
b) iba priamo konverzacia ktora na seba nadvezovala, toto pojde trochu pomalsie a obavam sa, ze niekedy budete mat s jednym clovekom desiatky konverzacii a stane sa to neprehladnym...
predbezne tam bude rozdelenie tsiek starym sposobom... este uvazujem ze nalepky tam dam trochu inak. nech to vyzera ako filter, nie ako farebne nezmyselne plosky vedla seba...
+ak chcem onalepkovat spravu, tak sa blbo zobrazuje ta lista s nalepkami
ale inac som uplne spokojny s novym systemom, nemusi sa stale nacitavas stranka
ale odoslana by sa mala objavit v odoslanych, prijata v prijatych
prečo sa človek pokúša stále byť lepší a robiť veci lepšími? prečo občas neostane pri klasike a neudrží si svoj štýl...
birdz sa mi začína podobať na tisícky inýc serverov....
pomaličky rozmýšlam, že sa tu na to vykašlem...
nový birdz ktorý sa má uberať do výšin,,,stráca šmrnc!
zrejme som nereagoval len na nové ts.
BIRDZ UDRZ SI SVOJ ŠTÝL,,a neopič sa po iných!!!
1. s tými staršími mesiacmi a správami v nich, ako bolo v prvom príspevku - súhlas
2. načo je v odoslaných napísaný môj nick -> nick prijímateľa? príde mi to totálne zbytočné, šak viem, že som ich posielala ja...
a vôbec, je tam teraz príliš veľa symbolov (hoci to + je v pohode) a vyzerá to chaoticky a neprehľadne.
Ok nove tsky sa teraz VIAC PODOBAJU na stare tsky, vlastne je tam UPLNE rovnaky vrch.
Jedine co sa zmenilo:
-> pribludlo Plusko (resp. minusko) ktore moze otvorit/zatvorit tsku (bez toho aby sa nacitavala nova stranka = brutalne zrychlenie
-> pri kliknuti na nick sa otvori sprava od uzivatela, pri kliknuti na "moja sprava" sa otvori povodna sprava, na ktoru odpovedal uzivatel (pribudne este linka na "cela konverzacia", kde uvidis poslednu komunikaciu s danym uzivatelom... cize tsky od neho tebe, a od teba jemu - to pribudne este)
-> vypis sprav a citanie sprav je v jednom okne => nenacitava sa zbytocne znova cela stranka pre otvorenie tsky, alebo pre vymazanie... este asi urobim ze mozno aj pri odpisovani to odpise v ramci okna... TOTO BY MALO URYCHLIT CELY BIRDZ (kedze 25% zobrazeni celeho BIRDZu pripada na tajne spravy, cize 25% vsetkych clankov,stranok,obrazkov,videi,fotiek,sprav proste vsetkeho co je na birdz, pripada na rubriku tajne spravy)
nadalej vsak bude dostupna aj stara verzia, pre tych konzervativnejsich (i ked asi sami pridu na to, ze nove tsky idu ovela rychlejsie, a ze je praktickejsie si to otvarat v ramci jedneho okna)
o par dni sa Nove TS-ky stanu hlavnymi a stare tsky budu vsak tiez funkcne. Pribudne podstranka "Nastavenia", kde si uzivatel bude moct nastavit, ci chce vzdy otvarat stary dizajn tsiek, alebo ci chce vzdy novy dizajn tsiek... a tiez si bude moct nastavit, aku hlavnu stranku chce a dalsie veci (notifikacie a pod)
a to je robene ze tu ze "zlta bublinka od fotky odosielatela - to co sa poslalo" a seda "na co bolo reagovane"
v konverzaciach bude trochu zmena - zlte bude co bolo pisane tebe, sede bude to co si pisal ty...
vsade je to logicke, len pri odoslanych spravach som dospel k problemu: "teoreticky by si tam mala vidiet vzdy svoj nick, lebo vsetko su vlastne tvoje spravy od teba"... ak je to problem, tak sa to zmeni...
ale tak zase, chápem, že tie konverzácie, či čo to tam chceš robiť, mnohých potešia. mne je to štyri, lebo všetky prečítané správy mažem, ale podstata je dobrá. len dizajn je prekombinovaný
a jediné, čo by som ocenila... mám zopár nevymazaných a onálepkovaných správ, ale sú porozhadzované v rôznych mesiacoch. a keď si kliknem na to, čo mám označené nejakou nálepkou, bolo by fajn, keby sa mi tam zobrazili VŠETKY, čo majú tú nálepku - bez ďalšieho delenia na mesiace. to je jediné, čo by som na tých "starých" ts-kách zmenila.
ale ako vravím, je ich málo a ani sa k ním nejako nevraciam...
...aby to nebolo také tažké spraviť
radsej budem pouzivat starsi sposob, aj ked viem, ze dlho sa to nebude dat uz asi :/
sama renovacia jaaaj...a stale si zvykat jaaj...
a mne to je jedno.robte si s tym, co chcete tady...mam uz ine starosti:/:/:/
pekny den vam vsetkym!