Zemina: no neskusal som ani jedno ani druhe, ale pokial ma pamat neklame tak sa robi aj to aj to.
Ale nie nevidel, este som nemenstruoval... a to ma privadza k jednej velmi dolezitej otazke ktora ma trapi: je fakt problem, ked mam 19 rokov a este som nemal menstruaciu?
ale samozrejme pokiaľ je to v norme(hryzkanie, škrabanie skubanie) tak tesne pred vyvrcholením bolesť spojená z orgazmom....hmmmm celkom zmiešané pocity že?
ja svojho partnera hryziem....aj do krvi...hlavne do krku a do jazyka..jeho to vzrušuje a mne aj keď sa najprv nepáčilo že mu ubližujem časom som sa v tom naučila celkom vyžívať takže by to malo byť v poriadku ak si nájdeš niekoho komu sa to bude páčiť
ja by som to az tak neodsudzovala...samozrejme ne az v takej miere ale ked ja sa obcas zabudnem a pri orgazme som partnerovi sposobila uz nejedno zranenie az do krvi...proste obcs ho mam chut uhryznut do krku...BTW on to nema rad
no co ja viem, ci by som toto povazovala za sebaposkodzovanie alebo nieco extremne zvratene...kazdy ma svoje "uchylky" a pokial tym nesposobuje niekomu nieco, co sa mu nepaci tak je to v poriadku. je to o dohode dvojice (trojice, stvorice, atakdalej )
osobne by som sa asi radsej nechala dohryzt a dorezat ziletkou nez navliect do latexu a zbicovat
mno mna vampirizmus velmej vzrusuje,....samozrejme zhe tho e zvraatenee a uuchylnee...e tho aj sebaposkodzovanie...ae musiim povedat,zhe aj jha milujem krv a chcela by som tho vyskuusat =P....velmej ma tho rajcuje...s priatelom sa zvykneme hryyzt a e tho velmi vzrusujuuce
Ja mam v tomto smere stastie, lebo mam kamosku ktora rada hryzie a mne sa paci ked ma hryzie. hlavne do krku a nieje to len take hryzkanie ale riadne kusanie po ktorom mam na rukach a krku modryny cely tazden ale uz dlhsiu dobu som s nou nebol, takze ma nema kto hryzt...
Ja milujem hryzt dokonca sem tam sa mi podarilo sa dohryzt až do krvi a priatelovi sa to celkovo pačilo nemal problem takisto sa mi to pači a beriem to ako svoju uchylku!
tak ako... ja krv zbožňujem.. aj sladkú bolesť spojenú s ňou.. či už som ja v pozícií toho, kto zraňuje alebo toho, kto to príjma.. bolesť je tá najväčšia rozkoš.. a to mi nevyvráti nikto, a keď som kvôli tomu narušená, tak nech!
Hrysť a kusať a škrábať sa môžete ludia kde len chcete, ale rezať sa navzajom? ubližovať si? Láska je o potešení a uvoľnení sa, no neviem či by som sa dokázala uvoľniť a odovztať mužovi ak by do mna tlačil žiletky s neviem ani čím DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A keď už tak - zahrYzla...
Ked chce niekto krv staci lizat pocas kramov
Ale suhlasim s tym hryzkanim..to je okej To mam rada
Tak ci tak ani jedno nie je pre mna
Ale nie nevidel, este som nemenstruoval... a to ma privadza k jednej velmi dolezitej otazke ktora ma trapi: je fakt problem, ked mam 19 rokov a este som nemal menstruaciu?
a k teme.... mno ked to cloveka bavi
Potom sa vraj analny otvor uz dostatocne roztiahne
to 20: nie to je v poriadku daj tomu este par rokov do toho dorasties
a inak k teme.. ked sa ludia na tom zhodnu a paci sa im to preco nie.. ale osobne neviem ci by som to skusila nejak ma to nezaujalo natolko
.. a ani krv mi nejak extra nechuti (ale nie menstruacna btw .. vec vkusu a chuti
Ayreen - áno páči
..ta ale ja by sa na to asik nedala
Pokial žena vypije semeno po 100 chlapoch je to ešte ok, ale toto ?
nevieš
no co ja viem, ci by som toto povazovala za sebaposkodzovanie alebo nieco extremne zvratene...kazdy ma svoje "uchylky" a pokial tym nesposobuje niekomu nieco, co sa mu nepaci tak je to v poriadku. je to o dohode dvojice (trojice, stvorice, atakdalej )
osobne by som sa asi radsej nechala dohryzt a dorezat ziletkou nez navliect do latexu a zbicovat
40. to s tym latexom uuuuplne suhlasim