Myslíte si, že by bolo správne zbúrať Nový most (most SNP), aby do Bratislavy vrátilo pôvodné kúzlo podhradia? Ale by ste najradšej rozobrali Nový most a postavili ho o niekoľko metrov ďalej? Alebo ho zakomponovať do Vydrice? Aké sú vaše návrhy? Nemyslíte
ja by som ho rozobral a niekde vystvail. Pripadne ak ho vedia zrekonstruovat tak, ze bude bezpecny nech to spravia. Skor som za jeho rekonstrukciu a opatovne vyuzitie nez postavenie noveho mosta. Toto riesenie by malo byt aj lacnejsie a zachova sa tym aj historicka pamiatka.
@jakub489@4 ty si dobry blb. A co by to pomohlo? Kam by slo tych 115 000 ludi? Toto je primitivny nazor jak ked povie dakto co takto zburat bratislavu?
@hajzelodkosti Ja nehovorím, že by sa to malo urobiť z večera do rána, ale komplexné riešenie. Tiež nehovorím o celej Petržalke, ale minimálne s časťou, ktorá susedí s Dunajom pôsobí absolútne nekonzistentne. Najprv by som uvalil zákaz novej výstavby v Petržalke, a tým, že by sa obyvatelia tejto časti pomaly sťahovali do náhradných bytov a v Petržalka by sa prebudovala na vhodnejšie mesto, ktoré bude viac koncipovať s centrom.
@jakub489 keby sa aplikovalo toto co navrhujes tak to by som nazval premrhanymi peniazmi. Vobec nemas paru co hovoris. Vies co to je prestahovat 100 000 tisic ludi??? A kde by si ako tie nahradne byty vybudoval? Blbost jak dvere.
Deturence most SNP ostava na svojom mieste. Vydrica bude moderna a vzhladom bude ladit s River Park-om. A Most Cervenej armady bude pravdepodobne nahradeny novym. Petrzalka bude na svojom mieste, max. sa tak roztiahne ze pohlti aj dedinky za nou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
(stary most dole novy most dole to co budeme vsetci do petrzalky chodit cez apollo?!)
a k otazke, asi by som nedavala novy most nikam,ale bratislava uz davno nema srdce,uz davno to nieje bratislava,co som kedysi poznala :´(