nudim sa tak ma napadol novy typ blogu- bude to rozhovor s niekym z uzivatelov birdzu. dufam ze to tu este nebolo.do diskusie mi napisete otazky (popripadne do ts) ja ich dam uzivatelovi a potom to spracujem vo forme rozhovoru, teda blogu.
veľmi inovatívny názov pre interview - že nový typ blogu však sprav rozhovor s niekým z tvojich birdz priateľov a keď to bude dobré, užívatelia si sami vypýtajú, o kom by si ešte radi prečítali - načo takéto diskusie prípadne neskôr aj ankety - a keď to ten dotyčný nominovaný ani nebude chcieť? a ver tomu, že pokusy o takéto rozhovory tu už boli, nápady na podobné "blogy nového typu" tiež - otázne je len dotiahnutie do konca
Som tu kratko ale vsimam ze vacsina tu hlasuje za tych najvacsich tupcov aky paradox. Zda sa , ze sposob ako sa tu stat celebritou je urobit zo seba co najvacsieho vola.
@mielikki i teba som chcel navrhnut.. ale som si povedal ze krizovy vysluch je lepsi
@hnisavica ale ved ja chcem nech to vezmu vazne take otazky by som vymyslel by si sa cervenal jak to tlacitko pridaj koment
ech.. snad si toho @ondrrrro budem pamatat.. ale myslim ze nie a zabudnem..
ech .. moja chyba ze sa mu ospravedlnujem..
a medzi nami.. ja a rozhovor? a co take by sa ma pytali?? ved vsetko pikantne o mne birdz uz pozna a take tie bezne nudne veci.. sak by mu/jej to nikto necital
@johnysheek Tipujem, že by to neboli otázky o rannej stolici alebo tak? A ubezpečujem ťa, Ondrovi to neprekáža, on všetko vidí aj tak
Ale práveže na taký dotazník potrebujeme niekoho, kto je už dlho na Birdzi, aby o ňom vedel nejaké zaujímavosti, a my sme tu len krátko a navyše v úzadí, okrem toho ťažko sa mi brodí cez fanúšikov domov už teraz
asi s @mayo -m len preto, lebo robi dobre fotky... a neviem, teraz ma nik taky nenapada...ale musel by to byt nejaky talentovany Birdzak, ktory v niecom vynika
@johnysheek Ja som to tak všeobecne myslel, že tí, ktorí sú tu už dlho, by si určite pamätali nejaké kuriozity a podobne a odovzdali by ich mladšej generácii
veď môžeš urobiť rozhovor s jedným, ak to bude mať úspech, dáš tam ďaľšie... a celkom by ma zujímal aj rozhovor s niekým úplne novým, aby sa zviditeľnil môžeš rozbehnúť kariéru
@36@hnisavica haha to brodenie sa domov cez fanov...neviem preco ale som si ta predstavil ako chodis na birdz do dakeho kafe internet a odtial sa brodis fanusikmi a plustou domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Takže,čakám otázky,odpoviem v blogu
@11
inak celkom populisticky napad a riesenie.. //teda ako.. hm.. whatever..
len som mal potrebu nieco neduchaplne sem dat..
ale teda.. chcete navrhy..
@hnisavica @hajzelbaba @ondroo /neviem_koľko_o/ a este by som sem dal kopec dalsich ktori si to zasluzia
A Ondro má štyri "r"
@hnisavica ale ved ja chcem nech to vezmu vazne take otazky by som vymyslel by si sa cervenal jak to tlacitko pridaj koment
ech.. snad si toho @ondrrrro budem pamatat.. ale myslim ze nie a zabudnem..
ech .. moja chyba ze sa mu ospravedlnujem..
a medzi nami.. ja a rozhovor? a co take by sa ma pytali?? ved vsetko pikantne o mne birdz uz pozna a take tie bezne nudne veci.. sak by mu/jej to nikto necital
Ale práveže na taký dotazník potrebujeme niekoho, kto je už dlho na Birdzi, aby o ňom vedel nejaké zaujímavosti, a my sme tu len krátko a navyše v úzadí, okrem toho ťažko sa mi brodí cez fanúšikov domov už teraz
jujda.. rozmyslam ci sa bat.. alebo len bat
zaujimavosti o kom? o com.. akosi som nepochopil tu prvu cast.. resp sa mi nepaci co sami zda ze nou chces pvoedat
no a fanusikovia.. to vies.. ked emigrujes hned ta menej ludi pozna