je to velmi neprehladne a nie ze sa to zmenilo, ale to ze musis ist na to kurzorom aby si vedel od toho je to, ked si nahodou na mobile tak nula bodou.
sice je to neprehladne a asi 5x sa mi stalo, ze som nevedel kto pridal fotku a ci je to len nejaky bug, ale ked uz viem, ze treba nad fotkou nechat kurzor, nejak ma to netrapi.
a co sa tyka @3 tak napriklad na ios je to tak, ze jedno tapnutie znamena odhalenie popisu a mena, druhe otvori fotku. aaspon tak mi to spravilo teraz
aha, už viem aj ja a tak.. v pohode no len presne, keď si teraz všetci stále meníte avatary, tak to je hrozné lebo ja si ľudí pamätám hlavne podľa avataru a potom už neviem kto to je, keď sa zmení
@mefistofel už ukazuje meno človeka, ktorý pridal fotku nad tým... schovali sme len "Názov fotky", lebo aj tak pomerne veľa ľudí nevypĺňa názvy fotiek...
Na androide to funguje podobne (popis fotky) - kratke podržanie palca na obr.
... (si rypnem) by bol radšej keby sa dali zaradzovať fotky do albumov
... ale inak hodnotím zmenu pozitívne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a co sa tyka @3 tak napriklad na ios je to tak, ze jedno tapnutie znamena odhalenie popisu a mena, druhe otvori fotku. aaspon tak mi to spravilo teraz
@trdelniiiq ano v iPhone/iPade to tak funguje.
... (si rypnem) by bol radšej keby sa dali zaradzovať fotky do albumov
... ale inak hodnotím zmenu pozitívne