jednoducho som fyzicke drevo a hocico co sa snazim spravit mi trva minimalne 10krat dlhsie ako ostatnym, aj napriklad na zumbe vobec nestiham opakovat po druhych, nestiham reagovat, neviem sa hybat
a moj ucitel to akosi stale nechce pochopit a huci na mna ze sa nesnazim.. ako sry, ja mam zase miesto toho nieco v hlave.. sa snazim ako debil a aj tak mi hovno ide tak si prirodzene sadnem a nebudem sa tam dalej strapnovat
všetko s hudbou súvisiace, no dobre, ešte také to diskotékové tancovanie zvládam keď mám vypito, ale spievať, nedajbože hrať na dačo keby sa pokúsim, tak koniec sveta príde skôr
@kail91 ty už sa dopiče prestaň ľutovať. už lezeš na nervy, keď sa takto jak na birdzi správaš aj v reálnom živote sa nečuduj že si aloňák.
@l1me nič si z toho nerob, nemčina ide málokomu, učila som sa ju 6 rokov a trt viem...a pritom mi jazyky idú
a inak v čom som fakt že zlá?...geografia, jednoznačne, športy, ak nerátame lyžovanie a bicykel, to sú dve vášne, ktoré milujem a dovolím si tvrdiť, že som fakt dobrá ale inak dokážem si dvakrát po sebe zlomiť malíček na voeljbale, čiže tam šla moja športová kariéra
inak som dosť zlá vo vzťahoch s ľuďmi, akože teóriu ovládam dokonale a vždy sa cítim akosi povolaná sa do všetkého miešať a radiť ľuďom ale sama sebe som v tomto radiť nevedela a dosť často pôsobím ako sociopatický maniak, možno mierne ľahnutý maniodepresívnou schizofréniou
a tak no kresliť tiež práve moc neviem, ale krajinky a abstrakt my vždy šiel, Cesnak potrvdí
ja vlastne mám blbú vlastnosť...začnem všetko ale len máločo dotiahnem do konca, čiže ťažko povedať
Pišťa mi tam vždy nadával, že som poleno a keď svišťal okolo mňa tristé kolečko zatiaľ čo ja som mala ani nie polovicu za sebou, tak na mňa vždy tak zahučal, že som sa vydrbala na ľad
@burble keď si vie niekto úprimne priznať,že v čom má problém,tak to je hneď ľutovanie sa ? ja v tom príspevku nič také nevidím a čo ty vieš ako sa on správa v reálnom živote,nevieš nerieš...
@laurikaaa ja som bola na dvojdnovom kurze kreslenia a naucili ma kreslit uplne vazne, predtym som na tom bola hrozne a teraz som na tom lepsie ako vacsina ludi co sa venuje kresleniu amatersky
ja som antitalent na zvladanie zavisti od ostatnych ludi, lebo mne ide vsetko (nieco hned, nieco po par minutach, nieco po par hodinach), a ostatni mi len zavidia a davaju mi to pocitit
varenie, ale to preto, ze ma to vobec nebavi a poriadne som to ani neskusala, verim, ze clovek moze byt dobry v com chce, ked sa pre to zapali, lebo mne zatial takto vsetko vyslo
Šport. Pri tom sa cítim neschopná a nezáleží na tom či mi to práve ide, lebo ak som práve dobrá, buď neviem, či som ozaj dobrá alebo je zle, že až po rokoch praxe a jednoducho nikdy so sebou nie som spokojná, keď hrám alebo cvičím. Nikdy neviem, čo presne robím zle a cítim sa ako beznádejný prípad, len čo mám chytiť loptu do ruky. Pravidlá hry? Čoste, ja som po 5 rokoch aktívnej účasti na vybíjanej nikdy nevedela, čo sa deje...volejbal to isté. Nikdy som nevedela, prečo sa už točíme, prečo meníme strany, prečo nevnímam osobu, ktorá potrebuje nahrať, prečo nevidím loptu padať mi na hlavu, prečo neviem odhadnúť silu v rukách a nahrať spoľahlivo človeku, ktorému chcem a nie o meter ďalej, prečo neviem je náhoda prehodiť ihrisko alebo cez sieť...nem, šport dajte preč odo mňa, lebo sa to pokazí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a športy všetky
jednoducho som fyzicke drevo a hocico co sa snazim spravit mi trva minimalne 10krat dlhsie ako ostatnym, aj napriklad na zumbe vobec nestiham opakovat po druhych, nestiham reagovat, neviem sa hybat
a moj ucitel to akosi stale nechce pochopit a huci na mna ze sa nesnazim.. ako sry, ja mam zase miesto toho nieco v hlave.. sa snazim ako debil a aj tak mi hovno ide tak si prirodzene sadnem a nebudem sa tam dalej strapnovat
@kail91 ty už sa dopiče prestaň ľutovať. už lezeš na nervy, keď sa takto jak na birdzi správaš aj v reálnom živote sa nečuduj že si aloňák.
a potom ovladanie sa..
a je mi jedno, že som "aloňák", radšej byť chladný debil, než to, čo dnešní ľudia považujú za in - extrovertný blázon, neľúbi sa ti, tak to nečítaj!
Na fyziku som bývala tiež pekné drevo.
Z matiky mám síce jednotky, ale i tak sa cítim v nej nemožná.
ale už viem nespadnúť, aj sa hýbať, len neviem brzdiť
a inak v čom som fakt že zlá?...geografia, jednoznačne, športy, ak nerátame lyžovanie a bicykel, to sú dve vášne, ktoré milujem a dovolím si tvrdiť, že som fakt dobrá ale inak dokážem si dvakrát po sebe zlomiť malíček na voeljbale, čiže tam šla moja športová kariéra
inak som dosť zlá vo vzťahoch s ľuďmi, akože teóriu ovládam dokonale a vždy sa cítim akosi povolaná sa do všetkého miešať a radiť ľuďom ale sama sebe som v tomto radiť nevedela a dosť často pôsobím ako sociopatický maniak, možno mierne ľahnutý maniodepresívnou schizofréniou
a tak no kresliť tiež práve moc neviem, ale krajinky a abstrakt my vždy šiel, Cesnak potrvdí
ja vlastne mám blbú vlastnosť...začnem všetko ale len máločo dotiahnem do konca, čiže ťažko povedať
Pišťa mi tam vždy nadával, že som poleno a keď svišťal okolo mňa tristé kolečko zatiaľ čo ja som mala ani nie polovicu za sebou, tak na mňa vždy tak zahučal, že som sa vydrbala na ľad
uplne VSETKY sporty, potom matika/fyzika/chemia (nechapem, ako to mozem mat jednotky).
a potom komunikacia s ludmi.
Prisahám bohu,že ja kreslím tak ako prváci O.o
Prečo prečo prečo A to som chodila aj na kreslenie,kde ma to mali naučiť,akosi nevydalo
Možno sa v Írsku naučím
V prvom rade urcite matika z tej grcam uz len ked si na nu spomeniem.
Potom fyzika, informatika a technicke veci
stalo to sice 2800 korun českych, ale stalo to zato! a tam si to prepni na slovensku stranku, su tam aj kurz yna slovensku
Mam to tak ako ty , tu zajebanu NJ.
Ale aj tancovanie , spievanie ...
Vyrezávanie joklov, a drevenných rýb