USA zostávajú verné svojmu trendu, pri každej príležitosti očierňovať Rusko a Putina. Položme si teda otázku prečo Putin niekomu (najmä Washingtonu), tak veľmi vadí ? Putin napríklad donútil USA nezaútočiť na Sýriu a donútil Assada odovzdať chemické zbra
chlapce privelmi dlhe,skratka ako povedala cina po tom co snowdan vytiahol na povrch, usa su to najvscsie zlo na svete. staci? vrazdia nevinnych koli rope, v mediach ktore ovplyvnuju verejnu mienku ociernuju rusko a o svojich vrazdach mlcia lebo tie media vlastnia ludia co su nad obamom (rotschildovci atd). ja som to riesil ale nema to vyznam ries radsej svet okolo seba a svoje problemy urcite nejake mas kazdy clovek nejake ma, s tymto nic nenarobis, maximalne mozes prezentovat svoj spravny nazor ze USA je zle a Rusko dobre.. a nenechat sa ovplyvnovat neobjektivnymi hlupostami co sa pisu v mediach ovladanych zapadnym svetom na cele s usa..
@tvojasanca ja viem, ty vieš, ale nie všetci vedia. Toto mám skopírované z určitého zdroja, resp. som aj z toho musel niečo nepridať lebo by to bolo ešte dlhšie. Dokonca niektoré zdroje uvádzajú, že preto sa USA správa ako sa správa, že vďaka ústave USA, ktorú napísali ilumináti, političku, ktorá to verjene vyhlásili zavreli na silu na psychiatriu. Taktiež som sa dočítal, že nie len, že ústavu USA napísali slobodmurári, ale oni samí založili USA po dvoch mesiacoch vzniku ich sekty, teda by sa dalo povedať, že ľudia, ktorí vládnu USA sú sekta a nič viac. A ako každej sekte im ide o jedno, získať čo najviac, v tomto prípade je to práve tá svetovláda, v ktorej im prekáže Rusko a Čína. Ale proti týmto dvom mocnostiam nemajú žiadnu šancu, logicky, takže nech sa snažia akokoľvek, také niečo im nikdy nevyjde.
Pozor pozor, určite teraz tvoj príspevok čítajú v NSA a všetci ilumináti po tebe idú. Radšej by som sa skryl.
A ešte nezabudni, že všetko o Kryme je lož. Aj milión demonštrantov v Kyjeve bol len podplatený dav žoldnierov. A ešte vieš, že Putin je v skutočnosti prezlečený medveď a chce len chrániť sibírske lesy pred hnusnými imperialistami?
@flageusdei nikde netvrídm, že Putin je anjelik, ale zamysli sa sám nad tým, čo ide zo západu a čo z východu. Samozrejme, že Putin tiež musí obsadiť určitú časť Ukrajiny aby si ju USA nesprivatizovala. Pokiaľ viem, tak USA tam ešte pred tankami, ktoré tam šli teraz, vyslala loď a stíhačky, takže Rusko len vracia úder, nič viac.
@methew môže im to vyjsť, myslím tá svetovláda, Čínu chcú vyšachovať zmenou meny, tým pádom príde o všetko a Rusko, tam je kameň úrazu... z toho môže byť vojna... samovoľne sa im Rusko nepoddá a sú vojensky silní, takže konflikt z toho bude, a dosť pravdepodobne svetový...
Nepáči sa mi to keď niekto takto kydá na "západ" a Ameriku, a pritom vykresľuje Rusko ako nejakého bohatiera ktorý nás všetkých chráni. Všetky veľké štáty sa správajú rovnako, či to je Rusko, Čína, USA, VB, Francúzsko, India a podobne... všetky tieto štáty vidia iba vlastné záujmy a je im jedno koľko ľudí pri tom umrie. Plus k tomu Novému svetovému poriadku - nie všetko v Zem & Vek je pravda.
@tecumseh Ale v tomto prípade je Amerika to najväčšie zlo. Ja nečítam Zem a Vek Mám isté overené zdroje.
@hanka12 Rusko pripravuje vraj tiež novú menu, razené zlato, ktorým ako jeidným by sa mali dať skupovať energie a tým by vraj mohla padnúť ekonomika USA. Dosť pochybujem, že Čína by pristala na zmene meny...
Ani jedna, ani druha strana nie je svata...ja by som chcel dodat k tomu, ze najvacsiu vinu na tom ako dnes svet vyzera, maju media a novinari. Ich ulohou je informovat, nie zavadzat a klamat. Keby boli 100% pravdive, tak by to tu vyzeralo uplne inac...vid nas Robo...polovica ludi si mysli, ze je super politik. Ale preco? Lebo v novinach a tv su same dristy...a teraz aka je pravda? Pravdu vedia prevazne iba ti, co maju s danymi veciami skusenosti a tych je coraz menej...takze sa tu zbytocne hadate ako male deti, ze kto nabehol na Ukrajinu prvy
@onetouch ale tu sa nikto necháda, my tu len intelektuálne diskutujeme jasné, že nikto nie je z nich svätý, ale podľa mňa a podľa viacerých dôerných zdrojov je USA v tomto prípade to najväčšie zlo.
@Methew Stačilo mi prečítať prvé dve vety a už som to nečítal lebo TOTO VSETKO VIEM...
Ale poviem ti že taký čo vedia pravdu a neveria iba tomu čo sa povie o 19:00 každý den na Markíze na birdzi moc nie su, s týmto chod na aktuality.sk napís to do komentu a tam to ludia aj pochopia, tu na birdzi si na nesprávnom mieste...
A poviem ti že je to ovela zložitejsie jak sa zdá...
Tu ide o to že Rusko je posledný silný nepriatel a posledná velká prekážka pred NWO...
No teda dnes už aj Cina...
Ale ak si vezmes tak Severná Korea, Irán, Kuba, Vietnam, tieto státy ak by sa do nich USA pustilo v plnej sile tak na 90% vyhrá, aj so spojencami napr. EU... Ak by už slo do finále tak povraždí USA pol sveta a povie že ide o NWO narovinu...
Lenže teraz je tu este Rusko ktoré je silné a to je posledná prekážka USA pred NWO, ak by porazili Rusko tak môžu ukázať svoju pravu tvár, začať vraždiť a povedať narovinu že vraždia, zautočiť na Vietnam s atomovkami a povedať že maju v piči ludské práva, lenže dnes ak by to povedali tak sa na stranu Ruska postaví aj EU a podobne.....
Cize tu ide o obklucenie Ruska a porazenie ho.
3. svetová je nevyhnutná, lenže problém je ten že USA si priamo do vojny s Ruskom netrufne, ono chce obklučiť a jednoducho bleskovo zbombardovať zničiť, a to je ten problém, že to nie je také jednoduché...
Dnes už su medzikontinentálne rakety, ale aj obranné systémy čo ich zostrelia...
USA si netrfune teraz zautočiť na Rusko a už vôbec nie kedže už ma super spojenca aj Cinu, tak sa snaží byť v 100% sile, obsadiť Ukrajinu a aj tam rozmiestniť rakety a nech je čo najvacsia sanca že hned vyhraju vojnu...
Ak nie tak ju prehraju...........
O toto ide tu sa hrá už o vela................
No uvidíme čo bude ale na svete to bude zaujímavé ...
@rayennn 12-ročný pičko, zase raz k veci - gratulujem. Inak už si odvčera prišiel na to, kam sa podeli tie sovietske tanky? Radím ti, radšej si nad tým svoju gebuľu netráp, nielenže by sa to takmer s určitosťou minulo účinku, ale takisto by si sa skôr mal učiť do školy, nech nachytáš nejaké dobré známky pred koncom roka.
@h8r Toto milujem, ked poviem pravdu a niekdo sa s tým nevie zmieriť a nemá jak reagovať, nemá s akými faktami lebo ja som dal jednoznačnu pravdu tak začne utočiť na moju osobu a vymyslať vselijaké veci ale o téme sa nebaví...
@james144 Lebo to je také ňuňu keď sa rusofili chodia potľapkávať na spravodajský portál, ktorý patri do rovnakej skupiny ako Nový čas a pokec. Na nete sú aj zaujímavejšie názorové skupiny, napríklad ľudia čo žijú zo vzduchu a otvárajú piatu dimenziu. Ak máš pocit, že si o tebe ľudia šepkajú že si blázon skoč do blázinca budeš medzi svojimi.
@rayennn Niet na čo reagovať, pretože tvoja produkcia sa zatiaľ skladá výlučne z neuchopiteľných, infantlilných sračiek vylízaného dementa.
Pár citátikov na záver:
"V skole som sa zhorsil a už mesiac plánujem že sa zlepsím, že od zajtra sa učím celý den nech nachýtam nejaké tie dobré známky, a nič! Nikdy nič!"
—Rayennn
"Mám problém aj čo sa týka ostatných. Poslednu dobu stále rozmyslam nad tým že čo robiť aby to nebolo trápne, niekdo ide okolo a ja vôbec neviem jak sa tváriť, stále mám v hlave jak to oni vidia, jak to budu vidieť ked sa budem tváriť takto, stále rozmyslam že kedy budem s akým kamosom kde, stále sa bojím že sa namna moji kamosi vyseru a budem taký sám..."
—Rayennn
"Je to asi len otázka ZS, SS, a na VS su už ludia asi vyspelejsi na takéto hovadiny. Ale proste v mojej triede ked sa objaví nejaký hmyz, napríklad dnes sváb, tak vsetci spoluziaci najmä baby hned beru učebnice, vrieskaju jak divé a hned to chcu zabíjať. Prečo? Prečo toho chrobáka radsej nevyhodia z okna alebo čo? Ja ich nikdy nechápem... "
—Rayennn
@james144 "Ak si myslís že si o tebe ludia sepkaju že si blázon skoč do blázinca budes medzi svojimi..."
"ludia čo sa živia vzduochom a otváraju piatu dimenziu"..
Blázon hovorí bláznovi
Nadáva na aktuality kde maju ludia normálni názor a hovorí o super ludoch čo sa živia vzduchom a že nech ostatní čo tomu neveria nech idu do blázinca...
@h8r Super, teraz tu dávas info spred roku a zahrabavas pod koberec to že USA s GB "humanitárne bombardovali" a vo Vietname USA pustilo niekolkonásobne viac bômb ako za . svetovej a aj tak prehrali...
@rayennn Ejha, zdá sa, že máš problémy už aj s vnímaním času, pretože toto "info" je z roku 2014. Nechceš s tým zájsť k odborníkovi?
Ako fakt, rob so sebou niečo ak Ťa život bije. Neuťahuj sa zbabelo k virtuálnej realite a fantasmagorickému budovaniu si alter ega niekde na internete. Nielenže tým zo seba neprestajne robíš idiota, ale navyše to z dlhodobého hľadiska k ničomu nevedie.
@h8r No a zase len utoky na moju osobu len nech sa nebavíme o humanitárnom bombardovaní
Ty zájdi k odborníkovi z tých komplexov že sa ludia prebudzaju a už neveria západným dristom tak na birdzi utočís na osobu a menís tému len aby si zahrabal pod koberec... @johny154 neviem čím to bude ale kedysi mi kamosi vraveli že som stroj na vytáčanie... 8)
@h8r ty si podľa mňa absolútny sociopat a asociál. Čo má spoločný jeho osobný život s amorálnymi a zvrátenými plánmi USA ?
Môj mozog vie kriticky myslieť, ale keby si ty dokázal racionálne myslieť, prišiel by si na to, že to som tu už písal. Bez kritického mysliena totižto človek nedokáže selektovať zdroje a informácie, práve to si vyžaduje kritiku. Nebudem snáď kritizovať niečo čo dáva zmysel a dokonale do seba zapadá. Ako to je s prípadom USA, ktorý si chce podmaniť celý svet a rozkazovať všade a všetkému. Z toho vyplýva, že ty by si sa ml naučiť logicky myslieť a vyvodzovať logické výsledky. Pretože to čo tu píšeš nedáva žiadny zmysel, nie to ešte logiku.
@methew Nehaj tak on tomu nechápe to je jak keby si chcel krave vysvetliť kvantovu fyziku...
Proste on len vidí že ho poučujes tak ti zas len odpíse čo si kedy napísal alebo si niečo na teba vymyslí že si 12-ročné decko alebo čo... Smutné, snád sa raz spamätá..
@methew Nešlo ani tak o jeho osobný život, ako o to, že je vydokladovateľný klamár, decko, ktorého aktuálnym životným poslaním je hrať sa na internete na to, že má hodinky za 11000€, že chodí na box a každému by najradšej rozbil hubu, že jeho zárobky sú založené na okrádaní starých babičiek v akejsi temnej uličke a podobné výplody chorého mozgu. A s takýmto človekom predsa vecná diskusia naozaj nemá zmysel, či áno?
Tvoj mozog nevie kriticky myslieť, už len z toho dôvodu, že si sem okopíroval bohvieaký diskusný príspevok z Aktualít.sk (inak skoro totálny, ničnehovoriaci dríst) a následne jeho pôvod zahmlievaš kydmi o "dôverných zdrojoch". Selektuješ informácie, to áno - ale len tak, aby to vyhovovalo tvojmu svetonázoru, v angličtine sa tomu hovorí "information bias". Kritické myslenie nie je o tom, že si otvoríš nejaký superalternatívny web, prečítaš si v ňom po 5 riadkov z 5 článkov o illuminátskom sprisahaní a potom sa tváriš akoby si zožral hovno kráľa Šalamúna len preto, že neveríš "mainstreamu".
@joplinka Ich dôveryhodné zdroje sú ich výplody fantázie .
@methew Čo má s NATO spoločná privatizácia Ukrajiny? Veď Ukrajinci si vyprotestovali novú vládu, a keď budú chcieť, tak si tam sprivatizujú všetko a keď nebudú chcieť, tak nič. Je to ich vec. Nikto ich do privatizácie netlačí. Vôbec si tam západné firmy nemusia pustiť. A mimochodom, už toho majú sprivatizovaného dosť veľa, takže neviem, o čom točíš.
A keď chcú ostať v takom istom hnoji ako sú teraz spoločne s bratmi s Ruska, tak nech si ich tam nepúšťajú a určite sa im bude žiť lepšie .
@flageusdei áno novú vládu si demokraticky zvolili a nie je to tak ze ich tam pichla EU bez zvolenia a teraz keď ľudia protestujú proti nej tak ich nazýva teroristami a strieľa ich tankami, vlastný ľud...
@antifunebracka to bolo všetko ? ukludni sa , hlavne nebud nervozny , ludia nemožu za tvoju inteligenciu a že ta zaujimaju doležitejšie veci , ako napr. tá tvoja markíza , ktorú tu tak spomínaš s radosťou a ta ovca je už strašne obohratá vec skus niečo novšie
@gukol a kto je tu hrdina , snad som kdesi povedal , že tomu zabránim ? prečo si domyšlaš
ide o to o takýchto veciach aspon diskutovať aby ľudia hovorili o tom , lebo je to doležité , keby sa o tom rozpráva a ľudia nepozerajú len markízu a ich názory (ako tu šefko nadomnou) tak by ľudia nemali vymleté mozgy a nezaoberali sa namiesto toho bezvyznamnými vecami , ktoré odvadzajú pozornosť.......popravde si už ani nemyslím , že sa to dá zmeniť , ale aby nejaká opica na to napísala že su to pičoviny a potom tu rieši uplne banality na iných diskusiach ako 5 ročne detsko tak to je na smiech ....
@antifunebracka teraz si to presne vystihol, keď táto téma niekoho nezaujíma tak nech sa k nej láskavo nevyjadruje !!! Pokiaľ niekoho zuajíma nech sa vyjadrí racionálne bez možného útoku ako h8r tu len útočí a tvrdí nezmysli. Predsa sme inteligentné bytosti, tak si vyprosím aby sem prišiel nejaký asociál a vybíjal si tu svoju dnešnú zlú náladu.
@h8r to je predsa úplne irelevantné z akého zdroja pochádzajú tieto informácie, dôležité je, že sú v nich fakty, nie konšpirácie, je v nich minulosť, to čo sa udialo a prítomnosť, to čo sa deje naozaj. Nie to čo jednostranne pokladajú televízne noviny. Druhá vec, že ten zdroj, tiež musí mať určitý zdroj, logicky, a tým zdrojom nepochybne je reálna špionáž, od kiaľ inakadiaľ by sa dostala pravda na povrch ? To sú reálne fakty, že USA sú proti slobodnému a samostatnému mysleniu. Predsa celé ich konanie, ich história tomu naznačuje. To nie je konšpirácia. Keby to bola konšpirácia, nebolo by to ničím opodstatnené. Ty tu splietaš samé konšpirácie, bludy, kotré nie sú ničím podložené, ja ponúkam len fakty a teda pravdu. USA používa Ukrajinu zjavne len ako prostriedok ako zničiť Rusko. A sprivatizovať zdroje. Predsa všetko naznačuje ich chamtivosti ovládnuť svet a získať totálnu moc. To nie je konšpirácia.
+ dôkazom primitívneho myslenia USA je predsa aj ich samotné zničenie vlastných mrakodrapov - dvojičiek. Snáď ešte niekto neverí, že oni sú v tom nevinne.
A to akože nemá nijaký súvis s týmto prípadom, podľa Vás ?
každý ma právo na svoj názor a na svoje videnie toho čo sa deje , pre niekoho to može byť blbosť , pri iného nie....
či už sú to konšpirácie alebo nie , každému je jasné , že celá americká kultúra je prešpikovaná satanistickými symbolmi (od bankoviek až po klipy , kde je toho až prehnane nápadne veľa).......podľa mojho názoru to neni pre nič za nič ,tí ľudia veria v satana (antikrist) a pripravujú mu cestu , teda žiadna snaha "len" ovládnuť svet ale hlavný cieľ je pripraviť cestu pre antikrista......a po tom všetkom čo sa už stihlo pripraviť , treba aj ten najdoležitejši krok a to vyvolať svetovú vojnu , aby prišla beznádej , chudoba a na scénu mohol prísť mesiaš , ktorého budú ľudia nasledovať.....niesom žiadny človek , čo chodí každu nedelu do kostola ale príde mi to podľa toho čo vidím , že presne o to ide v tom všetkom
@oiquell ale chapes tebe by muselo riadne vzostupit aby si bol primerane inteligentny na rozhovor somnou a takto nemá cenu sa s tebou dohadovat, vsak načo, ty vieš môj vek, koľko vážim, vieš o mne všetko tak uz netreba písať!!!
@rayennn môj zlatý, mám iq 120 o čom ty môžeš leda tak snívať. a ako som už písal, tvoje vyjadrovanie, slovná zásoba a názory svedčia o nízkom veku alebo intelekte.
@oiquell ze 120 si zabeul, ty môžeš mať tak 80... Ná ojebem.ta ti vide aj IQ 800.... Ja som si robil špeciálne testy a IQ 147 a to bolo dávnejšie možno sa aj zvýšilo ná 150...
@rayennn a pokiaľ viem, iq sa rozvíja štúdiom a čítaním. koľko si prečítal kníh? a aká je tvoja obľúbená? červená čiapočka, šípková ruženka alebo nejaké leporelo?
väčšina komentárov je tak primitívnych že ani nemôžem uveriť že ich píšu podľa nich dospelí ľudia :ble:...ach ako mi je dobre... mal by som ísť čosi robiť dovidenia.... :ble:
Putin je primitivny bezocivy klamar chrapun a lump je to skaredy rusky pidimuzik mizerny recnik ktory neustale klame podobne ako fico akurat putin to nedokaze skryvat - hend to na nom vidiet. Putin je babka v rukach oligarchov ktori rozkradli rusko podobne ako u nas v dobe transformacie ale v ovela vacsom meradle.
A rusko to je kapitola sama o sebe 90 percent ludi zije pod hranicou chudoby a 10 percent oligarchov ako rozpravke. Drogy, zbrane, mafia, aids, prostitucia. Dakujem neprosim.
Tvoje náory neberiem a ani osm nikdy nebrla vážne, stačilo mi pozrieť k čomu a ako sa vyjadruješ a je mi jasné, že tvoje IQ je niekde okolo 80-90. Čo je dosť málo.
@antifunebracka nie som prifetený, som maximálne triezvy. A keď tak nie sú to štyri roky, ale necelé tri ak neviem počítať A neznamená to, že nemám otvorené dvere aj pre iné ženy. Snáď si nemyslíš, že len za to, že ju hľadám som sám počas tých troch rokov. Navážať sa a používať vulgarizmy ma cudzích ti teda ide, a to vedia len ľudia s nižším IQ, takže to netvrdím len ja, to tvrdia predovšetkým tvoje činy a slová, ktoré sú odrazom tvojich zjavne zaostalých myšlienok.
@antifunebracka to nie je o viere, hovorí o tom aj určité percento Američanov, ktorí pracovali pre vládu alebo na podobných miestach. Žeby aj oni klamali? Žeby klamali všetky zdroje, ktoré píšu aj o histórii iluminátov? Ze by klamala tá ženská vo vláde, ktorá zakričala, že ústavu USA napísali oni a potom ju natvrdo násilím zavreli na psychiatriu? To sú podľa teba všetko náhody a klamstvá potom?
@mm47@51 v USA sami odmietajú vstupovať do armády oni totiž potrebujú zvýšiť stavy ale môžu sa najviac spoľahnuť na Slovensko Česko Poľsko ako spojencov ktorí im pre Ukrajinu sa vytĺcť v bratovražednej vojne medzi Slovanmi...
@antifunebracka naivita je slabá stránka slovana škoda že ty ňou podliehaš z opačnej stránky alebo si naozaj chorý lebo ja by som pedofíliu neschváľoval...
@antifunebracka ty sa počúvaš? Že alfasamci si môžu zaplatiť žneu akú chcú? Ty si teda vážne úplný debil. Alfasamec je známi tým, že je obľúbený u ženského pohlavia a žena by po ňom skočila aj hneď a bez toho aby ju zaujímali peniaze. To len tí podradný samci, ktorí inak nevedia zaujať, si kupujú ženy a štetky, lebo štetky nie sú ženy, to je len odpad. Takže bež si za zlatokopkou či štetkou, taká vezme aj orangutána, pokiaľ má tlstý učet. No aby si nepovedal, že neargumentujem aj k stavu USA a Rusko, tak : Realita je krutá a ja mám z nej momentálne dojem, že Slovensko je geopoliticky bohatý štát na vodu, čo v očiach oligarchov z USA znamená získateľnú pôdu. A ako ju získať? Klamať, ohlupovať systematicky ľudí. Zhoršovať kvalitu potravín, trhu, vytvoriť nezamestnanosť, umelú krízu. Paráda, ešte k tomu máme v rukách aj Ukrajinskú armádu, pomôžu nám so sankciami a zabijeme jednou ranou dve muchy - získame ukrajinské nerastné bohatstvo, ochudobníme Slovensko, získame z neho vodu, pozemky, a môže sa panovať. Bude tu ešte užšie a horšie. Toto je zjavne len začiatok konca. Veď predsa pomaly ďalej zájdeš a oni, tomu verte, že sa nemajú kam ponáhľať. Len si nechajme, s prepáčením, srať na hlavy, robiť zo seba otrokov, amorálnych sebcov, závislákov a nezostane nám ani ň. Idú po krku tejto republike, treba zabrániť tomu aby sme o ňu prišli, mať triezvu hlavu a uvažovať. Lebo moc sa odjakživa získavala tým, že sa mocenská zem rozrastala na úkor menších zemí, ktoré systematicky pobila. A momentálne sa v tomto ohľade dá spolahnúť práve na Rusko? Alebo je logické zachovat si neutralitu? Každopádne nie začať budovať základne NATO v SR, to je už finálna fáza toho aby sme prišli o krajinu, od toho je to už len malý krôčik smerom do priepasti. Politický terorista menom Andrej Kiska pekne a štrukturovane USA oligarchom (obzvlášť iluminátom, ktorí toto všetko majú na svedomí) zapadol kam mal a vy naivní občania, čo ste ho volili sa môžte chytať za hlavu, keď nám nič a nikto nepomôže v záchrane tohoto štátu. Lebo veriť, že milionársky podnikateľ na Slovensku, v štáte, kde korupcia dosahuje enormné čísla, ide s čistým štítom, je čistá debilita.
Môžete ma nazvať extrémistom alebo pesimistom, ale ja som len človek, ktorý je pripravený na najhoršie, avšak počíta s najlepším. Stojím nohami pevne na zemi, ale myseľ mi blúdi aj v tých najťažších zákutiach tejto planéty. Alebo ako hovorím filozoficky : "Budúcnosť je daná základnými energetickými prvkami, avšak možnosti ich transformovania sú nekonečné." To je hlavný aspekt nekonečnosti nášho krásneho Univerza - Vesmíru - Kozma - Časopriestoru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
A ešte nezabudni, že všetko o Kryme je lož. Aj milión demonštrantov v Kyjeve bol len podplatený dav žoldnierov. A ešte vieš, že Putin je v skutočnosti prezlečený medveď a chce len chrániť sibírske lesy pred hnusnými imperialistami?
@hanka12 Rusko pripravuje vraj tiež novú menu, razené zlato, ktorým ako jeidným by sa mali dať skupovať energie a tým by vraj mohla padnúť ekonomika USA. Dosť pochybujem, že Čína by pristala na zmene meny...
nemyslím, že by sa jej na to niekto pýtal
@onetouch ale tu sa nikto necháda, my tu len intelektuálne diskutujeme jasné, že nikto nie je z nich svätý, ale podľa mňa a podľa viacerých dôerných zdrojov je USA v tomto prípade to najväčšie zlo.
Ale poviem ti že taký čo vedia pravdu a neveria iba tomu čo sa povie o 19:00 každý den na Markíze na birdzi moc nie su, s týmto chod na aktuality.sk napís to do komentu a tam to ludia aj pochopia, tu na birdzi si na nesprávnom mieste...
Tu ide o to že Rusko je posledný silný nepriatel a posledná velká prekážka pred NWO...
No teda dnes už aj Cina...
Ale ak si vezmes tak Severná Korea, Irán, Kuba, Vietnam, tieto státy ak by sa do nich USA pustilo v plnej sile tak na 90% vyhrá, aj so spojencami napr. EU... Ak by už slo do finále tak povraždí USA pol sveta a povie že ide o NWO narovinu...
Lenže teraz je tu este Rusko ktoré je silné a to je posledná prekážka USA pred NWO, ak by porazili Rusko tak môžu ukázať svoju pravu tvár, začať vraždiť a povedať narovinu že vraždia, zautočiť na Vietnam s atomovkami a povedať že maju v piči ludské práva, lenže dnes ak by to povedali tak sa na stranu Ruska postaví aj EU a podobne.....
Cize tu ide o obklucenie Ruska a porazenie ho.
3. svetová je nevyhnutná, lenže problém je ten že USA si priamo do vojny s Ruskom netrufne, ono chce obklučiť a jednoducho bleskovo zbombardovať zničiť, a to je ten problém, že to nie je také jednoduché...
Dnes už su medzikontinentálne rakety, ale aj obranné systémy čo ich zostrelia...
USA si netrfune teraz zautočiť na Rusko a už vôbec nie kedže už ma super spojenca aj Cinu, tak sa snaží byť v 100% sile, obsadiť Ukrajinu a aj tam rozmiestniť rakety a nech je čo najvacsia sanca že hned vyhraju vojnu...
Ak nie tak ju prehraju...........
O toto ide tu sa hrá už o vela................
No uvidíme čo bude ale na svete to bude zaujímavé ...
Pár citátikov na záver:
"V skole som sa zhorsil a už mesiac plánujem že sa zlepsím, že od zajtra sa učím celý den nech nachýtam nejaké tie dobré známky, a nič! Nikdy nič!"
—Rayennn
"Mám problém aj čo sa týka ostatných. Poslednu dobu stále rozmyslam nad tým že čo robiť aby to nebolo trápne, niekdo ide okolo a ja vôbec neviem jak sa tváriť, stále mám v hlave jak to oni vidia, jak to budu vidieť ked sa budem tváriť takto, stále rozmyslam že kedy budem s akým kamosom kde, stále sa bojím že sa namna moji kamosi vyseru a budem taký sám..."
—Rayennn
"Je to asi len otázka ZS, SS, a na VS su už ludia asi vyspelejsi na takéto hovadiny. Ale proste v mojej triede ked sa objaví nejaký hmyz, napríklad dnes sváb, tak vsetci spoluziaci najmä baby hned beru učebnice, vrieskaju jak divé a hned to chcu zabíjať. Prečo? Prečo toho chrobáka radsej nevyhodia z okna alebo čo? Ja ich nikdy nechápem... "
—Rayennn
"ludia čo sa živia vzduochom a otváraju piatu dimenziu"..
Blázon hovorí bláznovi
Nadáva na aktuality kde maju ludia normálni názor a hovorí o super ludoch čo sa živia vzduchom a že nech ostatní čo tomu neveria nech idu do blázinca...
Ako fakt, rob so sebou niečo ak Ťa život bije. Neuťahuj sa zbabelo k virtuálnej realite a fantasmagorickému budovaniu si alter ega niekde na internete. Nielenže tým zo seba neprestajne robíš idiota, ale navyše to z dlhodobého hľadiska k ničomu nevedie.
Ty zájdi k odborníkovi z tých komplexov že sa ludia prebudzaju a už neveria západným dristom tak na birdzi utočís na osobu a menís tému len aby si zahrabal pod koberec...
@johny154 neviem čím to bude ale kedysi mi kamosi vraveli že som stroj na vytáčanie... 8)
Môj mozog vie kriticky myslieť, ale keby si ty dokázal racionálne myslieť, prišiel by si na to, že to som tu už písal. Bez kritického mysliena totižto človek nedokáže selektovať zdroje a informácie, práve to si vyžaduje kritiku. Nebudem snáď kritizovať niečo čo dáva zmysel a dokonale do seba zapadá. Ako to je s prípadom USA, ktorý si chce podmaniť celý svet a rozkazovať všade a všetkému. Z toho vyplýva, že ty by si sa ml naučiť logicky myslieť a vyvodzovať logické výsledky. Pretože to čo tu píšeš nedáva žiadny zmysel, nie to ešte logiku.
Proste on len vidí že ho poučujes tak ti zas len odpíse čo si kedy napísal alebo si niečo na teba vymyslí že si 12-ročné decko alebo čo... Smutné, snád sa raz spamätá..
Tvoj mozog nevie kriticky myslieť, už len z toho dôvodu, že si sem okopíroval bohvieaký diskusný príspevok z Aktualít.sk (inak skoro totálny, ničnehovoriaci dríst) a následne jeho pôvod zahmlievaš kydmi o "dôverných zdrojoch". Selektuješ informácie, to áno - ale len tak, aby to vyhovovalo tvojmu svetonázoru, v angličtine sa tomu hovorí "information bias". Kritické myslenie nie je o tom, že si otvoríš nejaký superalternatívny web, prečítaš si v ňom po 5 riadkov z 5 článkov o illuminátskom sprisahaní a potom sa tváriš akoby si zožral hovno kráľa Šalamúna len preto, že neveríš "mainstreamu".
@methew Čo má s NATO spoločná privatizácia Ukrajiny? Veď Ukrajinci si vyprotestovali novú vládu, a keď budú chcieť, tak si tam sprivatizujú všetko a keď nebudú chcieť, tak nič. Je to ich vec. Nikto ich do privatizácie netlačí. Vôbec si tam západné firmy nemusia pustiť. A mimochodom, už toho majú sprivatizovaného dosť veľa, takže neviem, o čom točíš.
A keď chcú ostať v takom istom hnoji ako sú teraz spoločne s bratmi s Ruska, tak nech si ich tam nepúšťajú a určite sa im bude žiť lepšie .
ide o to o takýchto veciach aspon diskutovať aby ľudia hovorili o tom , lebo je to doležité , keby sa o tom rozpráva a ľudia nepozerajú len markízu a ich názory (ako tu šefko nadomnou) tak by ľudia nemali vymleté mozgy a nezaoberali sa namiesto toho bezvyznamnými vecami , ktoré odvadzajú pozornosť.......popravde si už ani nemyslím , že sa to dá zmeniť , ale aby nejaká opica na to napísala že su to pičoviny a potom tu rieši uplne banality na iných diskusiach ako 5 ročne detsko tak to je na smiech ....
@h8r to je predsa úplne irelevantné z akého zdroja pochádzajú tieto informácie, dôležité je, že sú v nich fakty, nie konšpirácie, je v nich minulosť, to čo sa udialo a prítomnosť, to čo sa deje naozaj. Nie to čo jednostranne pokladajú televízne noviny. Druhá vec, že ten zdroj, tiež musí mať určitý zdroj, logicky, a tým zdrojom nepochybne je reálna špionáž, od kiaľ inakadiaľ by sa dostala pravda na povrch ? To sú reálne fakty, že USA sú proti slobodnému a samostatnému mysleniu. Predsa celé ich konanie, ich história tomu naznačuje. To nie je konšpirácia. Keby to bola konšpirácia, nebolo by to ničím opodstatnené. Ty tu splietaš samé konšpirácie, bludy, kotré nie sú ničím podložené, ja ponúkam len fakty a teda pravdu. USA používa Ukrajinu zjavne len ako prostriedok ako zničiť Rusko. A sprivatizovať zdroje. Predsa všetko naznačuje ich chamtivosti ovládnuť svet a získať totálnu moc. To nie je konšpirácia.
Dôveryhodné zdroje :
» www.anti-illuminati.net/illuminati-slob...
» www.zvedavec.org
+ dôkazom primitívneho myslenia USA je predsa aj ich samotné zničenie vlastných mrakodrapov - dvojičiek. Snáď ešte niekto neverí, že oni sú v tom nevinne.
A to akože nemá nijaký súvis s týmto prípadom, podľa Vás ?
či už sú to konšpirácie alebo nie , každému je jasné , že celá americká kultúra je prešpikovaná satanistickými symbolmi (od bankoviek až po klipy , kde je toho až prehnane nápadne veľa).......podľa mojho názoru to neni pre nič za nič ,tí ľudia veria v satana (antikrist) a pripravujú mu cestu , teda žiadna snaha "len" ovládnuť svet ale hlavný cieľ je pripraviť cestu pre antikrista......a po tom všetkom čo sa už stihlo pripraviť , treba aj ten najdoležitejši krok a to vyvolať svetovú vojnu , aby prišla beznádej , chudoba a na scénu mohol prísť mesiaš , ktorého budú ľudia nasledovať.....niesom žiadny človek , čo chodí každu nedelu do kostola ale príde mi to podľa toho čo vidím , že presne o to ide v tom všetkom
@finopb sry ze neverim konspiracnym teoriam
» marian.hostei.com/sme-pravda/prod...
Tvoje náory neberiem a ani osm nikdy nebrla vážne, stačilo mi pozrieť k čomu a ako sa vyjadruješ a je mi jasné, že tvoje IQ je niekde okolo 80-90. Čo je dosť málo.
@trash tmv ty jebo
Môžete ma nazvať extrémistom alebo pesimistom, ale ja som len človek, ktorý je pripravený na najhoršie, avšak počíta s najlepším. Stojím nohami pevne na zemi, ale myseľ mi blúdi aj v tých najťažších zákutiach tejto planéty. Alebo ako hovorím filozoficky : "Budúcnosť je daná základnými energetickými prvkami, avšak možnosti ich transformovania sú nekonečné." To je hlavný aspekt nekonečnosti nášho krásneho Univerza - Vesmíru - Kozma - Časopriestoru.