neviem o com tu je rec ale ja nefajcim skodio to zdraviu . nymfomanka??? o je ta ktora musi mat stale chlapa? Alebo viac chlapov????? Som s toho mimo. Radsej poviem, ze nie
hej..a ako co ma spolocne nymfomania s fajkou?Sak ako to nejak extra spolu nesúvisí..a ty si to napísala ako keby nymfomanka bola baba, ktorá to robí ústami...
Ja ti tak poviem, že ak babenka ku svetu vyzerá tak si dám spraviť fajku ak ju ponúka, ale chodiť s babou čo robí chalanom fajky na počkanie ....
No dajme tomu, že nebránim sa otvorenému vzťahu, ale zase aby sa ma kamoši vypytovali "Hej, vieš, že tvoja frajerka robila fajku včera XY-ovi?" ozaj asi nikto nepotrebuje.
tak ja som s jednou nymfomankou chodil a stacilo mi...sice som mohol mat sex kedy sa mi zachcelo,ale ked ho chce baba stale...a do konca aj za mojim chrbtom...dakujem neprosim...a co sa tyka fajky nemam nic proti=P
chcem tiez reagovat ze baba ktora robi fajku este nie je nymfomanka .... mozno skor naopak, ale mam skusenost, ze jedna kamoska ma k nymfomanke dost blizko, a kamos co si ju vzal to vydrzal nejaky rok, ale uz bola na operacii / neviem prsne co, ale podstupila nejaky lekarsky zakrok, aby tuzbu po sexe trochu zmiernila ....xixi, chudak kamos bol uz ako tien .... ale trochu mu zavidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
najlepsia je vlastna a mam pokoj
No dajme tomu, že nebránim sa otvorenému vzťahu, ale zase aby sa ma kamoši vypytovali "Hej, vieš, že tvoja frajerka robila fajku včera XY-ovi?" ozaj asi nikto nepotrebuje.