Ahojte,zaujíma ma o akú drogu ide. Bol som na pláži na diskotékach, bola to biela kryštalická, po požití prišiel nástup asi po 15 minútach. Ďalej zvýšená energia, nutkanie sa stále hýbať. Drogu som užil v opilosti takže asi okamžité vytriezvenie, zlepšeni
nemôžem nájsť ten zdroj, kde som to čítal, ale ľudia po dlhšom požívani dostali cukrovku, nakoľko im kolaboval metabolizmus v tele a začali byť psychický narušení...
zrejme to vymysleli američania, ako vždy
@sveter veľa drog má podobné účinky, symptómy, môže to byť čokoľvek, len si ho inak pochopila.
A k USA, majú aj nižšie štandardy napr. v potravinárstve, kde 70 % potravín obsahuje geneticky modifikované potraviny,
40 % potravín obsahuje chemikálie, ktoré narúšajú ľudský hormonálny systém... to len tak, že nie všetko je odtiaľ úžasné.
@georg21 ja len, že tu na slovensku žereme tiež dobre s prepáčením sračky a neuvedomujeme si to, len kydáme na ostatné krajiny... a keď si kúpiš napríklad taký banán ani nevieš čo všetko dávaš do úst :ehm:
@sveter dá sa zistiť spôsob pestovania, uskladnenia v danej krajine. Celkovo má EÚ vyššie štandardy, preto sa sem nedostane väčšina americ. produktov. Bolo by príliš namáhavé o všetkom pochybovať. To by som si mohol rovno otvoriť továreň na vlastné potraviny
@asceticjunkie
tak nevedel som ze extaza ma aj podobu krystalov pri konecnem predaji priamo spotrebitelom. No myslel som si preto, lebo extaza je v mojom okolí dost rozsirena a nikto taketo ucinky dojazdov nepopisoval, ani ten smad. Zamerne som nanapisal na zaciatok ale predavajuci mi povedal ze je to sythetic cocaine a ze si mame davat pozor lebo je to silne. A dalej si myslim ze pri extaze je hlavny ucinok aj euforia, a nemyslim ze by som nejaku euforiu pocitil. Ale mozes mat pravdu ze to bolo ciste MDMA.
@hanka12
myslel som, teda este si aj stále myslím ze ciste MDMA nesposobuje návaly energie, ale zase nikto mi nemoze zarucit ze to bola iba jednozlozková látka.
podlA mna urcite ucinna latka mdma-ucinna latka extazy,pri pervitine alebo kokaine nie je clovek taky druzny az.. tipla by som to na molly-americka odnoz extazy
@zajkousko
ale jasne ze chodia, kade by sa tá voda dostávala z tela, alebo by sa nebodaj niekde ukladala ? Si precitaj nieco o tom.
"Časté močenie môže byť prvým signálom ochorenia diabetes mellitus. V tomto prípade budete okrem častého močenia trpieť tiež smädom a zvýšenou potrebou pitia (telo sa tým bráni dehydratácii)."
@smajlo18
moze byt, pervitin som neskusal tak nemozem porovnat. Ale islo mi hlavne o ten stály smäd a sucho v ústach, bolo to dost nepríjemné a otravné. Som si nekupoval jednu flasu 0,5l vody ale hned dve. a za pol hodinu zase
okamzite vytriezvenie to bol asi pernik, ale neprestal by ti bavit po 5 hodinach, mozno nejaka MDxx.. alebo nejaky novy synt. derivat ktore su teraz in a daju sa kupit na nete.
@markus7
JEDNOZNAČNE TO BOLO MDMA je to hlavna latka extazi.
A ktej zlej nalade nakoniec.
Tvoj mozog pocas stavu uvolnil vsetky zasoby serotoninu je to latka ktora zodpoveda za naladu a pocity ... to preto ta depka.
Ja ked to prezenem z MDMA mam na kkt naladu aj 3 dni kim telo virovna hladinu serotoninu.
Plati to aj na extazu, spead, cocu a podobne tancovacky
@hofmann
Dakujem, viem na akom principe ucinkuje MDMA len pri MDMA alebo extazi sa potlaca smad a hlad, ale ja som bol neustale smadny, alebo ze by to bolo iba sucho v ustach ? Ci to je to iste ? tak neviem co to bolo a uz sa to asi nedozviem nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
zrejme to vymysleli američania, ako vždy
Zaťaté zuby, dojazdy, nešťanie...
šak písal bielu kryštalicku, len v tom zdroji bol aj názov a kto si to ma po tej dobe zapamatovať, nie som Einstein
A k USA, majú aj nižšie štandardy napr. v potravinárstve, kde 70 % potravín obsahuje geneticky modifikované potraviny,
40 % potravín obsahuje chemikálie, ktoré narúšajú ľudský hormonálny systém... to len tak, že nie všetko je odtiaľ úžasné.
tak nevedel som ze extaza ma aj podobu krystalov pri konecnem predaji priamo spotrebitelom. No myslel som si preto, lebo extaza je v mojom okolí dost rozsirena a nikto taketo ucinky dojazdov nepopisoval, ani ten smad. Zamerne som nanapisal na zaciatok ale predavajuci mi povedal ze je to sythetic cocaine a ze si mame davat pozor lebo je to silne. A dalej si myslim ze pri extaze je hlavny ucinok aj euforia, a nemyslim ze by som nejaku euforiu pocitil. Ale mozes mat pravdu ze to bolo ciste MDMA.
a aky to ma suvis s mojimi priznakmi ?
myslel som, teda este si aj stále myslím ze ciste MDMA nesposobuje návaly energie, ale zase nikto mi nemoze zarucit ze to bola iba jednozlozková látka.
cukrovkári vypiju more vody, lebo ich stále suší
ale chodia aj častejšie na záchod kvoli tomu
nechodia, práve to je zle..
ale jasne ze chodia, kade by sa tá voda dostávala z tela, alebo by sa nebodaj niekde ukladala ? Si precitaj nieco o tom.
"Časté močenie môže byť prvým signálom ochorenia diabetes mellitus. V tomto prípade budete okrem častého močenia trpieť tiež smädom a zvýšenou potrebou pitia (telo sa tým bráni dehydratácii)."
záleži pri ktorom type cukrovky, celkovo sú 3...
moze byt, pervitin som neskusal tak nemozem porovnat. Ale islo mi hlavne o ten stály smäd a sucho v ústach, bolo to dost nepríjemné a otravné. Som si nekupoval jednu flasu 0,5l vody ale hned dve. a za pol hodinu zase
nevyskusas, nevies
ako by som to pocítil ?
Polská soľ do kúpela za 5E
JEDNOZNAČNE TO BOLO MDMA je to hlavna latka extazi.
A ktej zlej nalade nakoniec.
Tvoj mozog pocas stavu uvolnil vsetky zasoby serotoninu je to latka ktora zodpoveda za naladu a pocity ... to preto ta depka.
Ja ked to prezenem z MDMA mam na kkt naladu aj 3 dni kim telo virovna hladinu serotoninu.
Plati to aj na extazu, spead, cocu a podobne tancovacky
Dakujem, viem na akom principe ucinkuje MDMA len pri MDMA alebo extazi sa potlaca smad a hlad, ale ja som bol neustale smadny, alebo ze by to bolo iba sucho v ustach ? Ci to je to iste ? tak neviem co to bolo a uz sa to asi nedozviem nikdy
A dalsia vec ze som necitil ziadnu euforiu.
toto je pravda, ale prijatie TTIP dohody by mohlo znížit
Europske štandardy potravin. bezpečnosti:
» corporateeurope.org/international-t...
peticia proti TTIP:
» www.campact.de/ttip-ebi/ebi-ap...