v poslednej dobe mam pocit ze hlavny ucel celeho tohto tuna internetovania je za kazdu cenu napisat co najcoolovejsi koment/prispevok a je uplne jedno co je predmetom fora. ako keby vsetci hrali nejaku hru o… co ? co je to ? existuje to vobec ?
Ja mám zase dojem, že sa niektorí ľudia predbiehajú v tom , kto spraví debilnejšie, nezmyselnešie alebo neužitočnejšie fórum.... Aneb. NA jebnutú otázku, jebnutá odpoveď.
@solcanka nezakladaj prijebané fóra, riešiš len vnútorný problém, ja vôbec nemám pocit, že sa tu predbiehajú, toto nie je facebook, kde sa počítajú lajky
a tebe ide o co? ukazat nam svoje paranoidne vystupy na styl @2 ? a mozno len mas nizsie IQ a zavidis ludom co dostavaju hviezdicky a su coolovi (pls nie) ja som dnes dostala 7 hviezdiciek za 4 minuty, bolo to skvele, este mi nikdy nic takto velmi nenakoplo ego!
No a mne sa zda zase ze ludia vonku tiez musia byt za kazdu cenu cool ... Jezis ved je to len forum nech si pise kto chce co chce pokial neutoci na druhych ja vacsinou pisem len svoj nazor / radu na danu temu a neovplivni ho ani 10 feministiek
@solcanka hmm možno ide len o potrebu komunikácie, o potrebu naplnenia ilúzie, že tu som niekto, niečo robím, ľudia si ma všímajú a to je môj život...hoc realita je možno pravý opak a tak to človeku pomáha cítiť sa aspoň trocha dôležitý....neviem...len brainstormujem....čo si myslíš ty o čom je táto hra?
@Sportsgirl2 neviem. len mi je to niekedy az smiesno/smutno, ked vidim ludi co nevedia uz ani inak reagovat, proste v akejkolvek situacii musia ako keby "vyhrat" (vid. @5 ), ci uz argument alebo nemusi to byt ani argument proste bezna debata napr. medzi kolegami v robote. niekto povie napr. ze vcera u nich velmi snezilo a hned sa niekto ozve ze u nich viacej D atd… proste totalne odpada povodny ucel tej komunikacie/hociho, ide tam cisto len o tu “vyhru niecoho” a to “nieco” neviem co je a o tom je toto forum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov