@lollipop2 Keď som bola ja so svojím terajším priateľom na prvom rande, tak to bolo také, že ráno mi na azete napísal, a večer sme šli von (nikdy by som si nemyslela, že mne sa TOTO môže stať a už vôbec nie že na pokeci)
Absolútne sme sa nepoznali, ale asi ani minútu sme neboli ticho
Ja dokážem hovoriť o hocičom, o počasí o okolí o ľuďom ktorých stretneme... neviem ale ja trepem také blbosti, že zo mňa sa ten človek proste musí smiať a potom to už ide samo .. o tebe, o ňom... vtipy, príhody..a tak U mňa to vždy zabralo.
@leilla A začnem tím že som pirát , iba teraz som na skok na súši inak som morský vlk Har har a hľadám ženu na uspokojenie mojich túžob po dlhej plavbe
tu som si spomenula, že keď som sa raz s jedným kamošom prvýkrát stretla, boli sme si posedieť na kávičke a viac ako 45minút sme sa rozprávali o pavúkoch, potkanoch ... je to čudné, no je to dosť plodná téma... ale no.. tak to nebolo rande, tak..no.. neviem ti poradiť ja na rande nechodím vlastne...
že bez cukru ako, mne je jedno, pri mojich pomeroch miešania i tak kola nie je nejako cítiť... citrón? ježiši, neblázni... veď citróny spôsobujú globálne meškanie krámov, a potom už človek nemá žiadnu životnú istotu... limety!
O tvojich a jeho záľubách,o čom rada rozprávaš,vaše aktivity vo voľnom čase,ak ti povie (alebo ty mu povieš nejakú vtipnú historku)nech sa máte na čom zasmiať,možno sa ťa spýta,čím ťa zaujal,alebo ty jeho,prijímaj komplimenty s úsmevom(môžeš vrátiť
Posledná rada:nerozprávajte sa o politike a hosp.kríze!
(táto téma by mala byť na prvom rade tabu z vlastných skúseností
@29 o holení nôh veru nehovor. to je veľmi priehľadná narážka... (v súlade s teóriou no-shave-policy
@assasins ňeheheeee ja som vedela, že sa vo mne skrýva talent na vyjednávanie... asi sa naozaj dám na prácu s realitami
a myslím, že je to akurát dosť, aby sme ukončili túto názornú ukážku interesantného rozhovoru, použiteľného aj pre potreby nejakého pochybného stretnutia (nie, naozaj to nebol spam )
rozprávaj jej o svojích zážitkoch a trapasoch a rozosmej ju ale nie až tak že by si o tebe myslela, že si debil. A sprav príjemnú atmosféru aby nebolo príliš dusno a ticho. Rozprávajte sa o hocičom. O knihách, prírode, zvieratách a ja neviem ešte o čom. To príde aj samé od seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a väčšinou to skončí pri prvom, že?
dokonalosť desí nabudúce si vyrež nejakú jazvu aspoň
Absolútne sme sa nepoznali, ale asi ani minútu sme neboli ticho
Ja dokážem hovoriť o hocičom, o počasí o okolí o ľuďom ktorých stretneme... neviem ale ja trepem také blbosti, že zo mňa sa ten človek proste musí smiať a potom to už ide samo .. o tebe, o ňom... vtipy, príhody..a tak U mňa to vždy zabralo.
tak nejak si predstavujem ideály začiatok a nie nejaké bludy o pekných očiach a žiarivom úsmeve...
to je nuda... pirát bol lepší
no, musíš na tom ešte popracovať. ale šak si ešte mladý a celý život pred sebou
uvediem ťa do obrazu... leilla si po uvedení pirates of the caribian hľadá svoj opustený ostrov s neobmedzenými zásobami rumu!
jacka nech si nechajú... i keď máme spolu seksy fotku z madame tussauds v londone... ale tak, hej, ja som preňho moc mladá...
zabudni, o rum sa nedelím i keď... v prípade, že budem potrebovať otroka, alebo donášku koly a limetiek, možno sa ti ozvem
že bez cukru ako, mne je jedno, pri mojich pomeroch miešania i tak kola nie je nejako cítiť... citrón? ježiši, neblázni... veď citróny spôsobujú globálne meškanie krámov, a potom už človek nemá žiadnu životnú istotu... limety!
v pohode, nechaj si vyleziem si na palmu obrať orechy, a bude piñaaaaa!
O tvojich a jeho záľubách,o čom rada rozprávaš,vaše aktivity vo voľnom čase,ak ti povie (alebo ty mu povieš nejakú vtipnú historku)nech sa máte na čom zasmiať,možno sa ťa spýta,čím ťa zaujal,alebo ty jeho,prijímaj komplimenty s úsmevom(môžeš vrátiť
Posledná rada:nerozprávajte sa o politike a hosp.kríze!
(táto téma by mala byť na prvom rade tabu z vlastných skúseností
@assasins ňeheheeee ja som vedela, že sa vo mne skrýva talent na vyjednávanie... asi sa naozaj dám na prácu s realitami
a myslím, že je to akurát dosť, aby sme ukončili túto názornú ukážku interesantného rozhovoru, použiteľného aj pre potreby nejakého pochybného stretnutia (nie, naozaj to nebol spam )
čiže @ lillipop2 snaž sa ju celý čas obrať o rum !