nepíšeš preto aby si písala, ale preto aby si vyjadrila myšlienku. pardón, aspoň by si mala. čiže ak nemáš čo vyjadriť, tak sa nevyjadruj, a to platí všeobecne, písanie, skladanie, hovorenie, maľovanie, akákoľvek kreatívna činnosť.
@zajkousko v kauflande nenakupujem, mandarinky väčšinou dostávame od babky, tak 2 kilá týždenne takže ich nemusím kupovať, a keď už aj, tak kupujem v sieťke, a chytím prvú čo vidím, a okrem toho vôbec neviem čo si tým chcel povedať
náhodou boli časy, keď som si sadla k písaniu a nevedela som čo z toho bude a čo z toho chcem mať... nemala som tému, nemala som ustálenú myšlienku, len zmes bordelu v hlave... a čmárala som, najprv kreslila (aj keď kresliť neviem) potom začala nejakú omáčku... a len postupom sa dopracovala k jadru...sama nevediac ako tým pádom buď som chybná, čo by nebolo nemožné, alebo človek vždy keď chce, nájde niečo, čo je ochotný vyjadriť
"nemala som ustálenú myšlienku, len zmes bordelu v hlave"
mať v hlave bordel a nevedieť o čom písať je rozdiel. keď máš v hlave bordel, tak by som to označil skôr za opačný stav, práveže prebytok vecí čo chce človek napísať.
Nepíš, prosím, nie, ak nevieš, o čom máš písať a aj tak ho nasilu napíšeš, bude to oničom, čiže úplná katastrofa. Len si ušetríš chvíľu sovjho života a aj ostatným ľuďom, ktorý si na to omyslom kliknú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
pokiaľ nevieš o čom, tak nepíš, fakt nepíš, nikdy -.-
nebudem ti preto radšej odpovedať.
...
moja zlatá aj v kauflande si vyberáš len tie najkrajšie a najlepšie mandarinky a ovocie tiež existuje ......filip
náhodou boli časy, keď som si sadla k písaniu a nevedela som čo z toho bude a čo z toho chcem mať... nemala som tému, nemala som ustálenú myšlienku, len zmes bordelu v hlave... a čmárala som, najprv kreslila (aj keď kresliť neviem) potom začala nejakú omáčku... a len postupom sa dopracovala k jadru...sama nevediac ako tým pádom buď som chybná, čo by nebolo nemožné, alebo človek vždy keď chce, nájde niečo, čo je ochotný vyjadriť
tým, že keby neexistovali mandarinky,ostatne ovocie by aj tak bolo...
tak je to aj s náboženstvami, keby tie neexistovali, láska by vždy aka taká bola medzi ľuďmi....
čiže nezáleži na ovoci a náboženstvách, záleži od ľudí ako sa budu k sebe správať
a to ty zješ toľko mandariniek od babky(ach).......filip
ale ten príklad je uplne mimo misu
heh, ešte, že máte babku, má vas rada a kupuje vám dobrôtky...
a to že si nepochopila nevadí, príde čas, keď pochopíš, prečo som sa dal k niečomu pre druhých nepochopiteľnému duchovnu ........filip
"nemala som ustálenú myšlienku, len zmes bordelu v hlave"
mať v hlave bordel a nevedieť o čom písať je rozdiel. keď máš v hlave bordel, tak by som to označil skôr za opačný stav, práveže prebytok vecí čo chce človek napísať.