Podla toho, že v akom veku.. kebyže mám 80 a 70 ročného tak by mi to nevadilo ale teraz, kebyže mám v 15tich 5 ročného tak to by bolo čudné, tak radšej nehlasujem ... ale v mojom veku mladší nepripadá do úvahy
no vzhľadom na to, že mám 20, tak mi do úvahy pripadá tak maximálne 18 ročný..aj to by som sa asi už divne cítila ale keby mám viac rokov, asi by narástla aj tá hranica.. ale zasa, zasa by som sa cítila divne.. ale všetky moje sestry mali zatiaľ len o dosť starších partnerov a všetko bolo v pohode, takže nehovorím, že naopak to fungovať nemôže.. vlastne, väčšinou sa stretávam s tým, že je vždy chalan/muž o pár rokov starší od partnerky
hlavne aby sme si vo vztahu rozumeli...teraz mám 18 a to by som najviac s o rok mladším chodila takže, to určite závisí od toho kolko by som mala rokov.. napr. keby som mala 40 a rozumela si s 30 ročnym tak super.alebo lepšie s 34 aspon ročnym a nevyzerali by sme ako mama so synom tak aj vačši rozdiel vekovy nevadí . hlavná je láska
@cherrylka08 No, ako si to vezmeme . Zase si predstav, ze ja uz budem mat v patdesiatke milionpat problemov a on este bude dost vitalny na to, aby ma dokazal doopatrit .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
((zajko ma 30, nie? )
@takemeaway prepáč, ale toto ma dorazilo..
@lilu na zmrzlinu, robiť vylomeniny a tak
tak ci onak.. .. ..
ano vzdy sa je coho.. kazdeho cloveka sa treba scasti i bat.. a najma tych o ktorych nevies co su zac.. co im ide hlavou.. napriklad ako som teraz ja